Kør-selv til Forte Charme Hotel med Risskov Bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Forte Charme Hotel

Få en skøn sommerferie i Torbole ved Gardasøen og bo på Forte Charme Hotel

Skøn placering med dejlig udsigt over Gardasøen
Dejlig morgenbuffet med velduftende kaffe
Lej el-cykler og få sat gang i den aktive ferie
 • 1.275 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 1.250 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.150 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Udendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

Besøg den charmerende by Torbole på den nordlige kyst af Gardasøen ved Nago og bo på det 4-stjernede Hotel Forte Charme. Her får I en dejlig blanding af italiensk gastronomi, en rigtig god og familiær atmosfære og en skøn udsigt over Gardasøen og bjergene. Men Hotel Forte Charme er også et rigtig godt udgangspunkt, hvis I har planlagt en aktiv ferie. Her er der muligheder både til lands og til vands. Men der er også plads til at slappe af med wellness og udendørs spabad.

Hotellet tilbyder

Gardasøen fylder en del på landkortet, og der er mange smukke steder at slå sig ned langs bredderne på Italiens største sø. Den nordlige del af Gardasøen som ligger i Trentino-provinsen, er et rigtig godt valg, hvis I ønsker at kombinere udendørslivet med shopping, cykelture, spa og afslapning. Det 4-stjernede Hotel Forte Charme i Torbole kan opfylde de flestes ønsker om at kombinere det aktive med det afslappende.
Forte Charme Hotel byder på en stor morgenbuffet både i restauranten og på terrassen, og der er en skøn panoramaudsigt over Gardasøen og Torbole. Den smagfuldt indrettede restaurant har en behagelig og moderne atmosfære. Om aftenen serveres der appetitvækkere i baren og følgende kan I nyde en autentisk middelhavsmiddag. Hotellet råder over et velsmagende udvalg af italienske men også lokale vine, som skal smages – velbekomme!

Hotellet har sin egen udendørs swimmingpool, åben fra april til oktober, og der er også plads til at få sig lidt solståler på liggestolene langs bassinkanten. På hotellets terrasse er der også et jacuzzi, nyd boblerne og den skønne panoramaudsigt over Gardasøen. Skulle tørsten sætte ind så er der altid hjælp at hente i poolbaren mens I nyder solen og vandet. Der er også et fitnessrum med udsigt over bjergene, og bagefter kan I kan slappe af i 'Savu Black Sauna' udført i sort træ fra Fiemmedalen. Skulle der være nogle ømme muskler efter en vandretur i bjergene eller langs Gardasøen, så kan der også bestilles massage.

Hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter, vandreture og cykelture i og omkring Monte Baldo, og der kan også lejes el-cykler til specielle priser hos Movelo. Der arrangeres også kombineret sejlture og cykelture, så hør ad i receptionen og få al den nødvendige information om de mange aktive muligheder hos det meget venlige og hjælpsomme personale. 
Hotellet er hyggeligt indrettet og byder på gratis WiFi samt gratis parkering for hotellets gæster. Der er også en gratis bus fra hotellet til Torbole og retur.

Værelser

Der er forskellige typer værelser og fælles for dem alle er, at de har eget bad med toilet, hårtørrer og toiletartikler. Der er også kabel-TV, telefon, en sikkerhedsboks, minibar samt aircondition. Nogle værelser ligger mod bjergsiden mens andre har udsigt over Gardasøen. Men det er næsten lige meget hvilken vej I vender jer, så vil der altid være noget betagende natur der danner baggrund.

Bemærk at

Klassisk dobbeltværelse – Udsigt til bjergvæg (1-2 meter fra vinduet)
Superior dobbeltværelse – Sø udsigt

Yderligere inkluderet i opholdet:
- Gratis parkering i garage
- Gratis brug af shuttle bus
-1 gang om ugen er der en special aftensmad med live musik i stedet for den normale buffet form
- Gratis brug af udendørs pool
- Gratis internet

Turistskat (person) pr. døgn 1.3 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Torbole sul Garda (0.4 km)

  Den hyggelige, lille by Torbole ligger på den nordlige side af Gardasøen ca. 3 km øst for Riva del Garda, op ad bjerget Monte Baldos skråninger og som et naturligt fiskerleje, der læner sig op ad Sacra-flodens delta. Egnens milde klima har i dag gjort Torbole, med ca. 3.000 indbyggere, til et populært turistmål, især for glade surfingentusiaster og sejlere, der nyder de gode vinde på Gardasøen. Byen har et godt udvalg af butikker blandet med barer, restauranter og en del diskoteker. Den hyggelige havn og ´La Vecchia Dogana´, som er den byens gamle toldbygning, er eftertragtede steder at nyde solens sidste stråler.

  Torbole sul Garda
  Egnens milde klima har i dag gjort Torbole, med ca. 3.000 indbyggere, til et populært turistmål.
 • Riva del Garda (5.7 km)

  Riva del Garda er en hyggelig lille by, som blandt andet byder på butikker, caféer og restauranter, hvor I kan nyde servering i det gode vejr. Og så ligger den som navnet antyder ned til den smukke Gardasø.

  Riva del Garda
  Riva del Garda har en masse at byde på
 • Cascata del Varone (8.9 km)

  Det unikke og fascinerende vandfald Cascata del Varone ligger 3 km. nord for byen Riva. Igennem mere end 20.000 år har vand fra Tennosøen gravet en knap 70 m. dyb klippekløft ind i selve bjerget, hvor vandet falder fra 98 meters højde. Et usædvanligt og spændende besøg, hvor I af stier, trapper og broer oplever både bjerget og vandfaldet inde- og udefra. På grund af kløftens helt specielle mikroklima har det været muligt at indrette en lille botanisk have, som I kommer igennem i forbindelse med besøget.

  Cascata del Varone
  Nyd spektakulær natur ved Cascata del Varone vandfaldet.
 • Malcesine (15.7 km)

  Tilbring dagen i Malcesine, som de fleste omtaler som Gardasøens mest charmerende by. Gamle velholdte huse, små snævre og snørklede brostensbelagte gader og stræder med et flot udvalg af butikker og mange udendørs caféer og restauranter skaber den helt specielle atmosfære og stemning. Perfekt til en sommerferie og familieferie. Ud over det dejlige bymiljø er der fine seværdigheder som Palazzo dei Capitani og især den gamle borg Scaligeri, opkaldt efter en af dens mange ejere i tidens løb. Borgen rummer nu et museum for egnens flora og fauna samt et museum med billeder malet af Goethe. Malcine er et oplagt udflugtsmål på en billig bilferie i Italien. 

  Malcesine
  Oplev Malcesine som med dens snørklede og brostensbelagte gader bliver omtalt som Gardasøens mest charmerende by.
 • Limone Sul Garda (17.1 km)

  Tag på bilferie i Europa og oplev Italien på et weekendophold eller en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i det smukke Limone Sul Garda som er en hyggelig by på vestbredden af Gardasøen. Her bor ca. 1200 indbyggere og byen er præget af hyggelige gader med små butikker, restauranter og caféer. På stranden kan I nyde det gode vejr og tage en kølig svømmetur i Gardasøen. Find billige hoteller til ferien hos Risskov Bilferie og nyd nogle dage ved Gardasøen med familien.

  Limone Sul Garda
  Limone Sul Garda er en romantisk lille by ved bredden af Gardasøen.
 • Castelnuovo di Noarna (25.3 km)

  Vinslottet, Castelnuovo di Noarna, er bygget på ruinerne af en gammel romersk bygning. Renoveringen blev startet i 1974 af Giulio Zani, der overtog såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningerne fremstår nu nænsomt renoveret.

  Castelnuovo di Noarna
  Noarna Slottet er omkranset af vinmarker og flot natur.
 • Gardola (37.9 km)

  Landsbyen Gardola har ca. 600 indbyggere og her er alt, hvad man kan forvente sig af en lille landsby: bager, slagter, to små supermarkeder, apotek, posthus, kirke og rådhus samt et pizzaria og en restaurant. Hver tirsdag kan I besøge det ugentlige marked på Piazzale delle Ginestre.

  Gardola
  Gardola er en hyggelig landsby på bakkeskråningen over Gardasøen
 • San Zeno di Montagna (39.6 km)

  San Zeno di Montagna huser omkring 1.400 indbyggere og er placeret på Monte Baldo eller Baldobjerget. Fra den historiske by er der en helt utrolig udsigt over Gardasøen, de mange grønne olivenlunde og de omkringliggende og meget majestætiske bjerge. Derfor er San Zeno di Montagna også et godt sted for vandre-, trekking- og klatreture. Byen er fyldt med spændende seværdigheder, besøg for eksempel Skt. Bartholomew-kirken, som stammer tilbage fra det 16. århundrede, eller den smukke sognekirke, som er rejst til ære for San Zeno. Det smukke klokketårn blev bygget i 1788 og kirken har løbende undergået en række ombygninger og fornyelser, blandt andet i 1914, hvor kirken fik et nyt og meget imponerende alter. Der er gode muligheder for at shoppe lidt rundt i den gamle by eller måske blot nyde en Turbiana på en af byens caféer.

  San Zeno di Montagna
  San Zeno di Montagna - Fra byen er der en flot udsigt over Gardasøen
 • Gardasøen (40.7 km)

  Gardasøen er danskernes mest elskede feriemål i Italien. Utallige generationer kender til denne perle i Norditalien. Her finder I alt, hvad I kan drømme om til den ideelle ferie: Imponerende og blændende smuk natur, charmerende og atmosfære-fyldte småbyer, pittoreske slotte , hyggelige caféer og restauranter, sejlture på vandet, fine bademuligheder og kulturperlen Verona – Romeo og Julies by med den romerske arena. Omgivelserne omkring Gardasøen er fantastiske og uendelige og udflugtsmulighederne er utallige. Besøg f.eks. et af de væsentligste bygningsværker i områdets historie, vinslottet Castelnuovo di Noarna. Slottet er bygget på ruinerne af en gammel romersk bygning. Renoveringen blev startet i 1974 af Giulio Zani, der overtog såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningerne fremstår nu nænsomt renoveret.

  Gardasøen
  Gardasøen har alt hvad hjertet begærer fra natur og kultur til historie og badestrande
 • Trento (46.3 km)

  Storbyen Trento er hovedstaden i den autonome provins Trento, der ligger i regionen Trentino-Alto. Her kan I nyde de urbane impulser og få lidt variation til de mange naturskønne oplevelser. Byen huser omkring 100.000 indbyggere og bugner af et rigt udvalg af museer med historiske monumenter, især i den gamle bydel. Det er også spændene at gå opdagelse på det nationalhistoriske museum, ”Museo Tridentino di Scienze Naturali”. Her kan I tage børnene med på lærerige oplevelser. Særligt i den gamle bydel finder i et eldorado af charmerende serveringssteder placeret i smalle gader og på byens små pladser og torve.

  Trento
  I Trento kan I nyde de urbane impulser og få lidt variation til de mange naturskønne oplevelser.
Vis flere

Kort

Forte Charme Hotel
Via Europa 54 38060 Nago - Torbole

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...I lørdags kom vi hjem fra en aldeles dejlig tur - vi var ved Gardasøen på hotel Forte Charme, og det var en fantastisk oplevelse. Personalet på hotellet var meget imødekommende og hjælpsomme, værelserne var dejlige med udsigt over søen, og der blev gjort grundig rent hver dag og maden på hotellet var skøn italiensk mad, der var lavet helt perfekt. Turen oversteg langt vores forventninger, og det er bestemt ikke sidste gang, vi besøger hotellet. At vejret så også viste sig fra sin pæne side sætter lige prikken over i'et på en rigtig god tur..."
  Familien Mikkelsen fra Vejle.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Klassisk dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 30% rabat