Storbyferie i München på FourSide Hotel

Dansk | DKK

FourSide Hotel München

Helt nyåbnet designhotel tæt på Münchens mange muligheder

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Nyt designhotel i München-Schwabing
 • Gratis parkering (efter tilgængelighed)
 • Top beliggenhed for at udforske München
1.129,-
3~8 dage fra
699,-

Ophold med morgenbuffet

Storbyferie i München

3 dage
Fra 699,- / spar op til 170,-
SPAR
4 dage
Fra 949,- / spar op til 336,-
SPAR
5 dage
Fra 1.179,- / spar op til 522,-
SPAR
6 dage
Fra 1.419,- / spar op til 698,-
SPAR
7 dage
Fra 1.619,- / spar op til 914,-
SPAR
8 dage
Fra 1.819,- / spar op til 1.130,-
SPAR
* Pris pr. person i superior dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering i garage
 • Adgang til fitness
Risskov Pakken

FourSide Hotel München er allerede et af de mest populære lavprishoteller i den bayerske hovedstad, selvom det kun netop er åbnet. Nyd et ophold på de moderne værelser i Nordschwabing og oplev den bayerske storby i jeres eget tempo.

Hotellet tilbyder

FourSide Hotel München, som åbnede dørene i 2022, byder sine gæster velkommen i et moderne og hyggeligt design med rummelige værelser og service på topniveau. Hotellet ligger på Frankfurter Ring i det nordlige Schwabing, hvilket gør det til et ideelt udgangspunkt for at udforske München. Der er bare 500 meter til metrostationen, Studentenstadt, og herfra kan I tage U6 til Münchener Freiheit, Odeonsplatz, Marienplatz eller Sendlinger Tor på blot nogle få minutter. I kan naturligvis også drage ud til fods eller på cykel og f.eks. gå en tur mod byens centrum gennem den engelske have - den nordlige ende af Tysklands næststørste bypark ligger bare 1 km fra hotellet.

I München venter jer et sandt væld af seværdigheder fra Rådhuset på Marienplatz til Frauenkirche og Schloss Nymphenburg. Berømte museer som de to pinakoteker eller Deutsche Museum har hjemme her, ligesom mange både store og små teatre og scener med et farverigt program for folk i alle aldre.

Afslapning og livsnydelse er en del af livet i Bayern, og derfor er et besøg i en Biergarten om sommeren et must, men også i den kolde tid serveres bayerske specialiteter i de mange rustikke restauranter og selvfølgelig den berømte ølstue, Hofbräuhaus.

Værelser

De rummelige værelser på FourSide Hotel tilbyder alle eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer, et siddeområde, behagelige senge, air conditioning og fladskærms-TV. De lyse studio-værelser har derudover også et tekøkken med mikroovn og kaffemaskine.

Værelsestyper *

Superior enkeltværelse

1 / 3
Superior enkeltværelse på 20 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, air conditioning, behagelig seng, skrivebord, siddeområde, strygefaciliteter, safe og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior dobbeltværelse

1 / 3
Superior dobbeltværelse på 22 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, air conditioning, behagelig dobbeltseng, skrivebord, siddeområde, strygefaciliteter, safe og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse Studio

1 / 3
Nydeligt Studio dobbeltværelse på 22 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, air conditioning, behagelig dobbeltseng, skrivebord, siddeområde, strygefaciliteter, safe og fladskærms-TV. Derudover tekøkken med kaffemaskine, køleskab og mikrobølgeovn.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

775 km fra
Rostock, Tyskland
925 km fra
Puttgarden, Tyskland
950 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Englischer Garten (4.5km)

Tag på en billig bilferie i Tyskland og oplev de mange seværdigheder i München. I den mere stille, nordlige del af München kan I slappe af i den hyggelige bypark – Den Engelske Have. Her kan I nyde en vandcykeltur på lille Hess Loher sø, sætte Jer til rette i en af ølhaverne, drikke te og høre musik. Fra den tempellignende Monopteros-bygning får I en fantastisk panoramaudsigt over byen. Bestil en kør selv ferie med Risskov Bilferie og tag hele familien med på ferie.    

Siegestor (4.7km)

München triumfbuen er bestemt et blikfang, især når mørket falder på og triumfbuen bliver oplyst. Den flotte bue er 21 meter høj og 24 meter bred og ligger mellem Ludwig Maximilian Universitetet og Ohmstraße.

Det var et værk, som blev bestil af Kong Ludwig I af Bayern og designet af Friedrich von Gärtner. Triumfbuen blev færdigbygget i 1852 og skulle være et monument for den bayerske hærs heltemod.

Triumfbuen blev svært beskadiget under 2. Verdenskrig, men blev genopbygget igen. I dag er det et fredsmonument, der skal minde os alle om freden, for, som der står på bagsiden af triumfbuen: "Dem Sieg geweiht, vom Krieg zerstört, zum Frieden mahnend", "Dedikeret til sejr, ødelagt af krig, med ønsker om fred".

Allianz Arena (5.1km)

Det store fodboldsstadion blev indviet i 2005 med plads til 75.000 tilskuere. Til dagligt er anlægget hjemmebane for Bayern München og der skulle være gode muligheder for at opleve en af de mange kampe, der afvikles på stadion, hvis der vel at mærke er interesse for fodbold.

Under verdensmesterskaberne i fodbold i 2006 blev åbningskampen mellem Costa Rica og Tyskland spillet på dette formidable stadion, og det var også her, at semifinalen mellem Portugal og Frankrig blev afviklet under VM i 2006.

Theatinerkirche (5.8km)

Theatinerkirche, hedder oprigtigt ´Stiftskirche St. Kajetan´ og ligger lige over for Residenz. Den smukke italienskbarokke kirke blev opført mellem 1667 og 1675, men det tog lige hundrede år længere før den flotte facade og de to tårne på henholdsvis 65 meter blev færdigbygget. Men de hundrede år fik også betydning for netop facaden, som blev bygget i rokokostil. Indvendigt er det lyse barokinteriør en fryd for øjet og kontrasten mellem det udvendige og indvendige af kirken skal opleves på nært hold.

Selve kirken blev næsten ødelagt under de allieredes bombardementer, men blev genopbygget igen, lige efter krigen og stod næsten færdig igen i 1955.

Pinakothek (6km)

München lægger grund til nogle af de bedste kunstmuseer i hele Tyskland. Spredt ud over tre Pinakoteker, placeret på Königsplatz, tæt ved centrum, ligger ´Pinakothek der Moderne´, som blandt andet udstiller tyske ekspressionister.

Alte Pinakothek blev bygget færdigt i 1836, og er især berømt for sin enorme samling af tysk kunst fra det 14. - 16. århundrede. Der er også en spændende samling af Europæisk kunst, der strækker sig fra 1400 til 1800 som blandt andet indeholder verdens største samling af kunstneren Rubens, nemlig 62 uvurderlige mesterværker.

Neue Pinakothek repræsenterer en blanding både ældre og nyere af det nye og ældre med værker af Botticelli, Raphael, danske Bertel Thorvaldsen, Degas, Rottmann, Monet og mange andre berømte kunstnere.

De tre Pinakoteker har tilsammen den største samling i verden af tyske malere.

Frauenkirche München (7.1km)

Ikke langt fra Marienplatz ligger et af Münchens andre vartegn; Vor Frue Kirke. Der er adgang til kirkens imponerende sydlige tårn, hvor I får en fremragende udsigt over hustagene. Under koret i kirkens smukke indre finder I en kongelig krypt, som bestemt også er værd at se.

Deutsches Museum (7.5km)

Det regnes som verdens største museum tilegnet teknologi og videnskab, og det blev grundlagt helt tilbage i 1903.

Museet er så stort, at det kan være en god idé at lægge en slagplan inden besøget for på den måde bedst at få dækket de områder der kunne have interesse. Museet dækker nemlig et hav af temaer, fra rumfart og telekommunikation, til film og medicin. Faktisk er alle de store områder inden for kemien og fysikken dækket i dette enorme museum.

Et af museets absolutte højdepunkter er muligheden for at opleve minedrift på en meget nær og realistisk måde i Bergbau-afdelingen. Minerne vil altid udgøre en farlig arbejdsplads, og det bliver gæsterne, takket være udstillingens realisme, mindet om flere gange op gennem tiderne. Flere fantastiske oplevelser ligger og venter på hele familien i Deutsches Museum.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Waldfriede

Fantastisk beliggenhed i alperne

Tyrol

Bjergby i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 10 EUR voucher (wellness behandlinger)

Kun
2.399,-

Vis kort

Moderne wellnesshotel i Tyrol

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Doubleroom Heimatgfühl
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~5.99 år i ekstra opredning 80% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat

Hotel Aurach

Inkl. 3-retters menu

Tyrol

Aktiv ferie i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatning m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 3 x kagebuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

421,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

I hjertet af Kitzbühel alperne

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 4~7.99 år i ekstra opredning 70% rabat
 • Barn 8~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Forsters Posthotel

Moderne hotel ved Donau floden

Bayerischer Wald

Wellness i Sydtyskland

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

119,-
Kun
459,-

Vis kort

4-stjernet hotel ved Donaufloden

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 30% rabat