Oplev Trier under et ophold på Fourside Hotel

Dansk | DKK

FourSide Plaza Hotel Trier

Oplev Moseldalen og Trier på det moderne Fourside Hotel

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Oplev Tysklands ældste by Trier
 • Moderne og komfortabelt hotel til super pris
 • God beliggenhed ikke langt fra centrum
1.292,-
3~8 dage fra
1.259,-

Inkl. 3-retters menu

Oplev Moseldalen og Trier

3 dage
Fra 1.259,- / spar op til 225,-
SPAR
4 dage
Fra 1.799,- / spar op til 397,-
SPAR
5 dage
Fra 2.299,- / spar op til 617,-
SPAR
6 dage
Fra 2.819,- / spar op til 967,-
SPAR
7 dage
Fra 3.299,- / spar op til 1.056,-
SPAR
8 dage
Fra 3.799,- / spar op til 1.292,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbelt superiorværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Besøg Tysklands ældste by Trier, som har en lang historie der strækker sig mere end 2000 år tilbage. Byen udgør bestemt en af de mest spændende destinationer for feriegæster, der interesserer sig for kultur og historie. Dit ophold på det moderne Fourside Plaza Hotel vil udgøre en behagelig og komfortabel kontrast til de historiske steder, du kan udforske i området.

Hotellet tilbyder

Fourside Plaza Trier er et af de nyeste hotelkomplekser i Trier. Hotellet har en beliggenhed direkte ved Mosel og har mange værelser samt en restaurant der byder på en vidunderlig udsigt over floden og den venstre bred af Mosel. Trier Arena ligger blot 500 m fra hotellet, hovedbanegården ligger blot 2 km derfra, og byens centrum ligger 3 km derfra. Den gamle bydel kan nemt nås til fods eller på cykel langs Mosel.

Trier er dokumenteret som den ældste by i Tyskland. Den blev grundlagt i 16 f.Kr. af romerne under navnet "Augusta Treverorum" af romerne. Der er opdaget arkæologiske udgravninger der daterer endnu længere tilbage, som vidner om eksistensen af bosættelse på stedet fore mere end 16.000 år siden. 

Selvom der ikke er synlige spor af denne tidlige bosættelse, er de gamle romere allestedsnærværende i Trier. Sandsynligvis er den mest berømte bygning byporten Porta Nigra, men også de kejserlige bade fra det 4. århundrede eller Konstantinbasilikaen er bestemt et besøg værd. 

Trier byder også på meget for naturelskere. Byen er nemlig omgivet af de maleriske bakker i Mosel-dalen, Hunsrück og Eifel er der masser af vandre- og cykelstier, der også fører gennem den berømte vinregion ved Mosel. 

Værelser

Samtlige værelser på Fourside Plaza har eget badeværelse, hårtørrer, tv og gratis trådløs internetadgang. På nogle dobbeltværelser er der mulighed for en ekstra seng.


Værelsestyper *

Dobbelt superiorværelse

1 / 4
Superior dobbeltværelserne er 22 m² store med udsigt over byen og har eget bad og toilet med bruser og hårtørrer. Værelserne er udstyret med fladskærms-TV med satellitkanaler, WiFi, telefon, radio, skrivebord og siddeområde.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Executiv dobbeltværelse

1 / 3
Executive dobbeltværelserne er 31 m² store med udsigt over byen og har eget bad og toilet med bruser og hårtørrer. Værelserne er udstyret med fladskærms-TV med satellitkanaler, WiFi, telefon, radio, skrivebord og siddeområde. Mulighed for ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

room type Executive apartment

1 / 5
Executive lejlighederne er 39 m² store med udsigt over byen og har eget bad og toilet med bruser og hårtørrer. Værelserne er udstyret med fladskærms-TV med satellitkanaler, WiFi, telefon, radio, skrivebord og siddeområde. Mulighed for ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

725 km fra
Puttgarden, Tyskland
750 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
775 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Porta Nigra (3.5km)

Under et besøg i Tysklands ældste by, Trier, er det et must at opleve det absolut største vartegn; den UNESCO-listede romerske byport, Porta Nigra, også kendt som ’Den Sorte Port’. Det imponerende bygningsværk er rejst helt tilbage omkring slutningen af det 2. århundrede, og blev optaget på UNESCO’s verdensarvsliste i 1986. Porta Nigra er den bedst bevarede romerske byport nord for alperne, og den dag i dag gøres der stadig meget for at renovere og bevare den historiske perle.

Trier (4.3km)

Det er også oplagt at tage til Trier, som er Tysklands ældste by. I Trier kan I se nogle af de bedst bevarede monumenter og bygninger fra romernes storhedstid for ca. 2.000 år siden. Se den imponerende byport Porta Nigra, den barokke park, Palastgarten, hvor I finder nogle interessante romerske badeanstalter. Amfiteateret med plads til 20.000 og Römersbrüske er flere gode eksempler på romernes bygningskunst. Nutidens Trier byder også på vinmarker, turbåde og det gamle fiskerkvarter, der leder tankerne hen på en lille selvstændig landsby med restauranter og caféer.

Bernkastel-Kues (43.5km)

Besøg byen Bernkastel-Kues, hvor I kan slentre gennem de historiske bydele. Bevæg jer især rundt i området omkring den hyggelige markedsplads, hvor de hyggelige vinforretninger ligger og hvor I kan nyde den afslappende stemning blandt de smukke bindingsværkshuse. Find en bilferie i Tyskland hos Risskov Bilferie, og arranger en rigtig familieferie med børnene. Find børnevenlige hoteller i området og tag på opdagelse i Bernkastel-Kues. Generelt når I bevæger jer rundt i byen skal I suge til jer af den unikke historie, der gemmer sig bag hvert gadehjørne.

Bernkastel har helt tilbage fra romertiden været kendt for sin vinproduktion og dette afspejler sig tydeligt i byen, der desuden også er kendt for at have flere kursteder, hvor I kan stresse helt af. At byen er vinproducerende afspejles i at vinmarkerne omkring byen kan ses for enden af de fleste sidegader, og de danner dermed et smukt tæppe rundt om byen.

Det er nemt at finde et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie, så kig forbi og se hvordan I bedst kan arrangere en kør-selv ferie i Tyskland.

Mosel Adventure Forest - Mont Royal (51.9km)

For børn og unge er ét af de helt store højdepunkter i området, det store klatre- og parkourparadis, beliggende i en skov, mellem Trier og Koblenz. Mosel Adventure Forest - Mont Royal er én af Europas største klatreparker, og tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Det er dog ikke kun børn og unge der har glæde af området – det bruges også flittigt bl.a. af virksomheder i forbindelse med teambuilding, skoler, spejdergrupper osv.

Bad Bertrich (60.5km)

Prøv en wellnessferie i byen Bad Bertrich som ligger i en 200 m. dyb dal blot 9 km. fra floden Mosel. Området har for mange tusinde år siden bestået af aktive vulkaner, og Bad Bertrich har varme kilder, og har derfor været en kurby siden romertiden. Kilderne er berømte for sit helbredende vand og Bad Bertrich har et stort termalbad samt en stor landskabsterapeutisk park og mange muligheder for wellnessophold. Det store termalområde tilbyder uden- og indendørs swimmingpools med helbredende glaubersalt. En god mulighed for en aktiv ferie med fokus på wellness

Området omkring Mosel er kendt som et lille hyggeligt kulturområde med en stor kærlighed til vin. Området er et af de mest populære langs Moselfloden og det er ikke tilfældigt. Her kommer folk for at opnå hvile og afveksling samt nyde den specielle livsstil, som leves i Moselområdet.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Weinhotel des Riesling Zum Grünen Kranz

Blandt vinmarker og smukke landsbyer

Rhindalen

Vinferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

145,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Klassik Double room
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpension

Rhindalen

Oplev Koblenz

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

166,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Miniferie i det grønne med udsigt over Rhin- og Lahn dalene

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Økonomi dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 115.2kr per nat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 229.5kr per nat

Notre Dame de Bonne Fontaine

Ophold med morgenbuffet

Alsace

Vinferie i Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til wellnessafdeling

Kun
899,-

Vis kort

Smag på det gode, lokale køkken i Alsace

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 75% rabat