Find et billigt hotelophold i Frankrig med Risskov Bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Frankrig

Bestillingskoden er nu aktiv

Frankrig

Frankrig er et mangfoldigt land, der indbyder til kør-selv ferie, med både mulighed for en vinferie i Alsace, en kulturhistorisk ferie i Normandiet eller en storbyferie i Paris, kan Frankrig byde på ferie for enhver smag. Frankrig er et af verdens mest besøgte lande og turister flokkes til det charmerende land med den skønne mad- og vinkultur.

Alsace-regionen er et yndet mål i Frankrig til kør-selv ferie. Alsace ligger i den nordøstlige del af Frankrig og grænser op til Schweiz og Tyskland og har dermed en skøn beliggenhed i hjertet af Europa. Det er også en af Frankrigs smukkeste vinregioner, med pittoreske byer, historiske slotte og selvfølgelig en smuk natur og et fantastisk regionalt menukort med lækre delikatesser og skønne vine. Der findes mange spændende og idylliske byer i Alsace der er et besøg værd, når I er i egen bil. En af de absolutte favoritter er middelalderbyen Obernai, der ligger ca. 25 km sydøst for Strasbourg ved foden af Saint Odile-bjerget. Byen er optaget på ”Les 100 Plus Beaux Détours de France” – en liste over de 100 mest indbydende omveje i Frankrig. De smukke og farverige bindingsværkshuse med fyldte og velduftende blomsterkummer er med til at give byen en helt speciel stemning. I kan også besøge Colmar, der er Alsace-vinens hovedstad og derfor også en af de 10 mest besøgte byer i Frankrig. Byen har en kæmpe kulturarv med smukke detaljer fra middelalderen og renæssancen.

I Nordvestfrankrig finder I regionen Normandiet, der byder på smukke landskaber, idylliske byer og dejlige strande. Normandiet er især berømt for at have lagt jord til D-dag, der var dagen d. 6. juni 1944, hvor de Allierede gik i land i Normandiet under 2. verdenskrig. Landgangen var en del af en operation, der havde som endeligt mål at befri Europa fra den tyske besættelse. Vest for byen Colleville-sur-Mer blev der efter krigen etableret en amerikansk krigskirkegård. Det er i dag en meget besøgt kirkegård med 9.386 grave og et mindesmærke over 1.557 savnede. Kirkegården er meget smuk og man mærker her historiens vingesus. I Normandiet kan I også opleve den imponerende tidevandsø Mont Saint-Michel, der har 61 historiske monumenter og klostret på toppen af øen.

I kan også tage på storbyferie i Paris, også kendt som La Ville Lumière, lysets by. Paris er fuldstændig uovertruffen, når det gælder charme, imponerende bygningsværker, gadeliv, boulevarder, cafeer, restauranter, museer og kunst. Oplevelsesmulighederne i Paris er uendelige. I byen finder I mange museer, men af besøgenes favoritter kan nævnes Louvre og Musée d'Orsay, Army Museum & Hôtel des Invalides samt Centre Pompidou. I kan også besøge den smukke domkirke, Notre-Dame, eller den imponerende kirke Sacre-Coeur på Montmartre. Selvfølgelig må I heller ikke gå glip af et besøg ved Paris’ vartegn, Eiffeltårnet, og en tur forbi Triumfbuen på Place Charles de Gaulle er også et must. Har I børnene med vil de synes Parc Zoologique er en super oplevelse, her er fem biozoner, et drivhus og et skovområde, hvor der er gjort en stor indsats for at give dyrene bedre betingelser og plads, samt at fremme beskyttelsen af truede arter. I kan selvfølgelig også besøge det altid populære Disneyland Paris, der giver garanti for glade børn.

Frankrig er et afvekslende land fyldt med oplevelser, her er mulighed for en aktivferie i øst i de franske alper, en skøn vinferie i Alsace, en kulturhistorisk ferie i Normandiet eller en storbyferie i Paris. Frankrig er perfekt til en kør-selv ferie for hele familien.