Tag på bilferie i Europa og nyd sommerferie i Alsace

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Alsace

Bestillingskoden er nu aktiv

Alsace

Den nordøstlige franske region Alsace er et af de mest populære rejsemål i Frankrig. Populariteten skyldes ikke mindst de lokalt producerede hvidvine, bjergkæden Vogeserne og shopping-byen Strasbourg.  Alsace er et paradis for mad- og vinelskere med de lokalt producerede specialiteter. Så husk den gode appetit! Alsace er perfekt til en kør-selv ferie og hos Risskov Bilferie finder du et stort udvalg af billige hoteller i området, der er perfekte til jeres ferie.

Byerne Strasbourg og Colmar lokker med udstillinger af Alsaces berømte kunstnere. I byernes små gader ligger små lækre delikatesseforretninger, der tilbyder oste, chokolade, marmelade og honning. Følg vinruten der tilbyder essensen af Alsace. Ruten går igennem små landsbyer med toppede brosten og blomsterkasser hængende ud af vinduerne. Mellem landsbyerne ses rankevinmarker med den skønne grønne bakkede natur i baggrunden.

Gå ikke glip af middelalderbyen Obernai, der har flere middelalderlige bygninger. Den middelalderlige bykerne byder på gamle fabelagtige mure, bindingsværkshuse, brostensbelagte gader og et klokketårn fra 1400-tallet. Obernai kan bryste sig med hele to restauranter med Michelin-stjerner som er tildelt grundet deres køkkeners raffinerede nytænkning.