Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Filtrer søgeresultater

Enkeltværelser
Familieværelser
Camping
Hotel m. rygerværelser
Gratis parkering
Hund tilladt
Hotel m. én overnatning
Elevator på hotellet
Internet på hotellet
Fitnessfaciliteter
Wellness- og spafaciliterer
Indendørs pool
Udendørs pool
Restaurant
Ved stranden
Nær centrum
Nær vand
Nær skiområde
Ferielejlighed
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Den Franske Riviera

Den Franske Riviera

Den Franske Riviera, eller Côte d'Azur, ligger i det Sydøstlige Frankrig og er præget af mondæne badebyer og et behageligt Middelhavsklima.

Området er præget af Middelhavet og dets strande, og det er primært det, der gør kystbyerne til en dejlig feriedestination, hvor afslapning er i højsædet.

Kystområdet har været besøgt af mange berømte malere, og der er derfor også mange spændende kunstmuseer, bl.a. Picasso- eller Matisse-museet. Området er også verdenskendt for sin historiske parfumeproduktion, og I kan derfor også finde adskillige parfumemuseer og fabrikker. Besøg de mest berømte byer; ungdommelige Nice, velhavende Cannes og fyrstendømmet Monaco.

Tag turen til Saint Tropez for at opleve stemningen i havneområdet med de store lystyachter. Vil I hellere opleve det franske cafémiljø og strande, er Nice den oplagte destination med middelhavskultur og smalle gader. Byen Cannes er kendt for sin årlige filmfestival, men også strandpromenaden, La Croisette og det eksklusive shoppingmiljø. Kør også den lille tur til Monaco, og oplev de overdådige bygninger og de sjældne, dyre biler i gaderne.

Klik her for at læse mere...
1