Tag på billig storbyferie med Risskov Bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Paris

Bestillingskoden er nu aktiv

Paris

Paris er uden tvivl en af verdens smukkeste storbyer. Byen har inspireret forfattere og malere gennem århundrede. Paris er et mekka for kunst, kultur, mode, mad og nytænkning. Paris har et væld af seværdigheder, der ikke kan opleves på én gang. Paris er en by, man vender tilbage til igen og igen. Lad Risskov Bilferie sende dig på storbyferie i Paris, hvor du kan vælge mellem billige hotelophold.

Gå en romantisk tur langs floden Seinen eller tag på shopping i de mange spændende butikker på Champs-Élysées og i de små gader i Latinerkvarteret. Et andet must, når I besøger Paris er Eiffeltårnet og Triumfbuen eller de storprægede kirker, den romersk-katolske kirke Sacré Coeur eller Notre Dame katedralen. Gå ikke glip af et besøg ved byens imponerende Opera.

Paris er fyldt med smukke pladser, brede boulevarder og historiske monumenter samt små hyggelige kvarterer med patriotiske huse og små restauranter. I området omkring Paris findes fantastiske oplevelser som kongeslottet Versailles, Monets romantiske have og ikke mindst forlystelsesparken Disneyland Paris. Paris er en by, der skal opleves!