Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Paris og omegn

Bestillingskoden er nu aktiv

Paris og omegn

Paris er Frankrigs hovedstad og er verdenskendt som Kærligehdens by. Storbyen har over 2 mio. indbyggere og dette tal bliver hvert år forøget på grund af den populære feriedestination, der både byder på Eiffeltårnet, fantastisk gourmet mad og spændende vine.

Paris har mange store smukke pladser, brede boulevarder og historiske monumenter, men Paris består også af små hyggelige kvarterer med pittoreske huse og små restauranter. Grønne parker og små grønne oaser finder I også i Paris. I bliver aldrig færdige med at opleve Paris, så I vil helt sikkert tage tilbage for at opleve mere af denne skønne atmosfære i "byernes by". Med andre ord så vækker Paris alle Jeres sanser og skal føles, smages, ses, høres og lugtes.

Gå en tur langs Seinen, den 776 km. lange flod der løber gennem Paris. Ifølge myten opstod Seinen af tårerne fra en nymfe der var forfulgt af en satyr. Tag på shopping i den berømte gade Champs-Élysées, som I nemt har adgang til via Metroen. Ligesom Operaen og Notre Dame, (Vor Frue) også nemt kan nås via Metroen.

En lille tur med metroen i det vestlige Paris ligger Trocadéro og Eiffeltårnet, som bestemt også er et besøg værd. Trocadéro-kvarteret er præget af de mange museer og centralt i kvarteret står det imponerende Palais de Chaillot, der bl.a. huser 2 spændende museer. Bygningen er delt i to fløje og på pladsen imellem har I et af de bedste udsigtspunkter til byens vartegn, Eiffeltårnet. Tårnet, der blev bygget til verdensudstillingen i 1889, mødte megen modstand og skulle have været revet ned igen, men står i dag som vartegn for hele Frankrig og er en af de mest besøgte seværdigheder i verden. I kan vælge at køre med elevator op i tårnet og nyde den smukke udsigt over byen, men I kan også springe køen over og kaste jer over tårnets mange populære trappetrin.