Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Filtrer søgeresultater

Enkeltværelser
Familieværelser
Camping
Hotel m. rygerværelser
Gratis parkering
Hund tilladt
Hotel m. én overnatning
Elevator på hotellet
Internet på hotellet
Fitnessfaciliteter
Wellness- og spafaciliterer
Indendørs pool
Udendørs pool
Restaurant
Ved stranden
Nær centrum
Nær vand
Nær skiområde
Ferielejlighed
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Normandiet

Normandiet

Normandiet i det nordlige Frankrig byder rejsende på fantastisk natur, historie og unikke strande mellem æblehaver og kulørte huse.

Oplev de endeløse kystlinjer og landskabet med bakker, dale og store skove. Uanset hvordan I oplever regionen er Normandiet helt ubeskrivelig smuk.

Kysten langs Normandiet er fantastisk og vild. De store tidevandsområder, der varierer med op til 15 meter, fascinerer de fleste og er Europas vildeste. Det er en fantastisk oplevelse. Som alle andre steder i Frankrig vrimler det med gode restauranter. Prøv fx lokale retter som cidermarineret skinke og camembert osten eller måske endda et glas Calvados (æblebrændevin som er destilleret cider).

Oplev badebyen Deauville med dens pompøse paladser fra kejsertiden, og D-dagens strande med blodige minder fra 2. Verdenskrig ved byen Caen. Midt i Normandiets vilde tidevandsbølger ligger et af Europas vidundere, Mont Saint Michel-Klosteret, der uden sammenligning er et af de mest fabelagtige syn, som Europa kan byde på ved solnedgang. Besøg den historiske hovedstad renæssancebyen Rouen, hvor værker af kunstnere som Claude Monet er udstillet.

Klik her for at læse mere...
1