Wellnessferie på Gotland med ophold på Fröjel Resort & SPA

Dansk | DKK

Fröjel Resort & SPA Gotland

Hyggeligt wellnesshotel tæt på havet og stranden på det vestlige Gotland

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Åbent året rundt på Gotland
 • Fri adgang til indendørs pool, sauna og fitnessrum
 • Halvpension med 2-retters menu
1.124,-
4 dage kun
1.219,-

Inkl. 2-retters menu

Oplev Gotland

4 dage
Kun 1.219,- / spar op til 1.124,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenmad
 • 3 x 2-retters menu
 • Adgang til spa og fitness
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Bestil en hotelpakke med halvpension og nyd et herligt ophold på Fröjel Resort & SPA. Hotellet har en god beliggenhed på den vestlige side af den svenske ø, Gotland, blot en kort gåtur fra den nærmeste strand og i kort afstand fra byen, Klintehamn. Her bor I i en afslappende oase på Gotlands smukke vestkyst, ’Eksta’-kysten.


Hotellet tilbyder

På Fröjel Resort & SPA bydes I velkommen i et indbydende og roligt miljø med fantastiske muligheder for, at nyde en afslappende miniferie eller et weekendophold. Her tilbydes I fri adgang til hotellets spa- og wellnessområde med indendørs swimmingpool, boblebad, sauna og fitnessrum. Ønsker I at forkæle jer selv lidt ekstra, kan der også bestilles forskellige massage- og spabehandlinger.

Hver morgen serveres en god morgenbuffet, og om aftenen byder restauranten, Balders Krog, på veltillavede retter tilberedt med lokale råvarer. Derudover tilbydes der også vinsmagninger med mad og et stort vinkort.

Hotellet ligger bare et stenkast fra havet og den nærmeste strand, blot nogle få kilometer syd for byen, Klintehamn. Der er mulighed for at leje cykler på hotellet, og har I børn med på ferie kan de hygge sig på hotellets udendørs legeplads. Gotland tilbyder et bredt udvalg af interessante udflugtsmål såsom Visby og Fårö. I nærområdet kan I også besøge steder som Gannarve Skeppssätning og Stora Karlsö. De golfinteresserede vil kunne glæde sig over den korte afstand til Visby Golfklub.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Hotellet tilbyder 20 nydelige og rummelige værelser med egen udeplads i stueetagen . Værelserne er indrettet med badeværelse med hårtørrer, bad og toilet og udstyret med behagelige senge, TV og radio.

Hotellet er handicapvenligt med let adgang til værelserne.

Kæledyr er velkomne mod et gebyr.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 2
Dette er et dobbeltværelse med en dobbeltseng til 2 personer. Der er gratis WiFi. Rygning er ikke tilladt på værelset. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse

1 / 1
Dette er et enkeltværelse med en dobbeltseng. Der er gratis WiFi. Rygning er ikke tilladt på værelset.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

480 km fra
Helsingborg, Sverige 
480 km fra
Göteborg, Sverige
550 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Visby (42.1km)

I Visbys middelalderlige bymidte med de små herlige stræder, finder I masser af små butikker med alt man kunne ønske sig. Mange af produkterne er produceret i Gotland.

Visby har en lang historie og selve byen indenfor murene samt de grønne områder udenfor er på listen over UNESCO's verdenskulturarv 1995. Den berømte ringmur, som er 3,4 km. lang, blev bygget i 1200 - 1300 tallet. Af de oprindelige over 50 bevogtnings tårne står i dag 36 tilbage. Det ældste tårn er krudttårnet, som blev bygget blot 100 år efter vikingetiden.

Der går færger til Visby fra Västervik, Oskarshamn og Nynäshamn.

Visby Fængsel (42.1km)

Det gamle fængsel i Visby var tidligere kendt som ”Sjumastaren” og blev bygget i 1857. Den mest kendte fange her var Konrad Tektor Lundquist, som sammen med Gustaf Adolf Ericsson Hjert, blev dømt til døden for røveri og tyveri. Tektor blev halshugget d. 18. Maj 1876 – den sidste offentlige henrettelse i Sverige. I dag er der vandrehjem på stedet, men man kan sagtens bare komme og besøge og se stedet.

Fornsalen – Gotlands Museum (42.4km)

Ved Gotlands Museum kan I se de unikke billedsten, guld- og sølvskatte, autentisk interiør fra middelalderen og meget andet. Gennem 8.000 års rig historie fra stenalderen, vikingetiden, middelalderen og helt op til i dag reflekterer udstillingerne på fornemmeste vis Gotlands spændende kulturhistorie. Museet er yderst handicapvenligt og man kan nemt komme rundt i kørestol.

Fenomenalen Science Center (42.4km)

Fenomenalen Science Center er et spændende oplevelsescenter med fokus på videnskab, teknologi og matematik. Fenomenalen er egnet for nysgerrige folk i alle aldre. Her kan I prøve tekniske og videnskabelige opfindelser i mange forskellige afskygninger, og I finder ingen skilte med teksten ”ikke røre!” – tværtimod! Udstillingerne giver et suverænt indblik i hvordan naturen og teknologien fungerer.

Hoburgsgubben (52.9km)

Gå ikke glip af at opleve Gotlands berømte klippeformationer, hvis I holder ferie på den dejlige svenske ø. Læg vejen forbi det smukke område omkring Hoburgsgubben på Gotland, hvor I kan finde den kendte stenformation, eller rauken, i det sydlige Gotland ved Sundre sogn.

Hoburgsgubben er en rauke i rød kalksten og som ligner et troldehoved fra en helt bestemt vinkel. Klippen har et højt plateau på 35 meter, hvorfra der er en imponerende udsigt.

Det er nemt at komme til Hoburgsgubben og der er en meget smuk udsigt langs strandkysten. Besøgende kan også kombinere besøget med en tur til Husrygg naturreservat, et besøg i Kettelvik stenmuseum og msåke slutte af med lidt frokost på restaurant Majstregården.

Lummelunda Grotten (56.2km)

Gotland er kendt for sin imponerende natur, og Lummelundagrotten er ikke en undtagelse. Grotten har været åben for besøgende siden 1959, hvor også den første guidede tur blev arrangeret. Hulen ligger omkring 13 km nord for Visby og holder en mere eller mindre en konstant vame på 8 grader. Tag eventuelt en guidet tur, hvor I kan se de spændende fossiler og klippeformationer. 

Det er også muligt at deltage på en Cave Adventure, hvor I tager sammen med guider ca. 1 km ind i hulen blandt andet gennem de vandfyldte korridorer.

I området omkring Lummelunda kan I også besøge Lummelundaparken i det historiske Lummelundsbruket, eller tage en spadeseretur langs den smukke natursti ved grotterne, gennem Bruksparken og eventuelt slutte af med en kop kaffe på caféen i Lummelunda.

Se det eksterne websted for priser og åbningstider.

DBW:s Botaniske Have (42.9km)

Denne smukke botaniske have blev grundlagt i 1855 og har siden været en populær oase i Visby. Her finder I mange usædvanlige planter som f.eks. figentræer, morbær og duetræer. I rosariet blomstrer roserne langt ud på efteråret. Haven er åben hele året rundt og i løbet af sommeren er der bl.a. guidede ture og musikalske indslag i haven.

Den Blå Lagune (98.9km)

Den Blå Lagune ligger på det nordlige Gotland og er et gammelt kalkstenbrud, som nu er fyldt med vand. Stedet er enormt populært blandt lokale såvel som turister. Det krystalklare vand med næsten turkise nuancer, giver mindelser til sydenlandske strandferier og er helt perfekt at bade i.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Clarion Collection Hotel Post

Inkl. halvpension

Småland

Miniferie i Oskarshamn

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenbuffet
 • 2 x Eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

306,-
Fra kun
649,-

Vis kort

Naturoplevelser i Småland

Læs mere

Guntorps Herrgård

Udforsk den svenske ø, Öland

Öland

Herregårdsferie på Öland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis internet
 • Gratis parkering
 • Oplevelser på Öland

263,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Herregårdsferie på smukke Öland

Læs mere

Hotel Skansen Öland

Inkl. halvpension og entré til spaafdeling

Öland

Wellnessferie på Öland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 1 x entré til spa
 • 50 SEK rabat på entré til spa
 • Gratis internet og parkering

556,-
Kun
999,-

Vis kort

Dejligt hotel med spa i Öland

Læs mere

Elsabo Herrgård

Ophold med halvpension

Småland

Naturskønt område i Berga

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x Gratis parkering
 • Gratis internet

336,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Bo billigt på traditionsrig herregård

Læs mere

Hotell Svanen

Minipris til Kalmar

Småland

Oplev Öland og Kalmar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x sandwich inkl. 1 kop kaffe/te (aften)
 • Velkomst pose ved ankomst
 • Gratis internet

278,-
Fra kun
649,-

Vis kort

Smuk beliggenhed på Ängö

Læs mere