Billig miniferie i Etne i Norge på Fugl Fønix

Dansk | DKK

Fugl Fønix

Nyd en aktiv ferie tæt på fjorden og masser af fantastiske naturoplevelser

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Nær Langfoss, Trolltunga og andre store seværdigheder
 • Masser af kultur både på og i nærheden af hotellet
 • God base for en skiferie om vinteren
1.007,-
3~4 dage fra
979,-

Inkl. ophold med dagens ret

Direkte ved Etnefjorden

3 dage
Fra 979,- / spar op til 671,-
SPAR
4 dage
Fra 1.439,- / spar op til 1.007,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x dagens ret
 • 1 x kaffe og kage (dag 1)
 • Gratis internet og parkering
 • Gratis kaffe/te (indtil 12.00)
Risskov Pakken

Fugl Fønix Hotel tilbyder en dejlig urban oase og er omgivet af natur i landsbyen Etne i det sydvestlige Norge. Dette sted er designet til en ferie med masser af god mad, kultur, spændende udflugtsmuligheder såsom Trolltunga og Langfoss inden for kort afstand.

Hotellet tilbyder

Fugl Fønix er et enkelt, moderne og stilfuldt hotel beliggende nær vandet i den charmerende lille landsby Etne. Hotellet tilbyder kulturelle præg og arrangerer koncerter, stand up aftener og teater med jævne mellemrum. Derudover har den kendte kunstner Jan Terje Rafdal sit galleri ved siden af ​​hotellet.

I området kan du nyde vidunderlige udflugtsdestinationer, aktiviteter og attraktioner. Ikke mindst kan besøgende nyde naturoplevelser og vintersport. Her har du for eksempel en kort afstand til den imponerende og populære Trolltungan og hele 600 meter høje vandfald Langfoss. Derudover har du også muligheden for at vandre i Folgefonna National Park, besøge unikke kirker som Støde Kirke og Røldal Stavkirke og stå på ski i vintermånederne.

Hver morgen serveres en lækker morgenmad i de hyggelige omgivelser på hotellet, og om eftermiddagen tilbydes kaffe og kage. Om aftenen kan besøgende også nyde lækre lokale råvarer og bestille god øl fra hotellets eget pubbryggeri.

Gratis parkering og gratis trådløst internet er til rådighed.

Værelserne

Fugl Fønix har 33 pæne værelser og med Risskov Bilferies hotelpakke kan du booke enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med ekstra seng. Alle værelser er udstyret med balkon, privat badeværelse, komfortable senge og tv.

Det er også muligt at låne ekstra puder og håndklæder samt strygejern og strygebræt.Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Rummeligt standard enkeltværelse med enkeltseng, skrivebord, fladskærms TV, altan samt eget badeværelse. Værelset er nyrenoveret af arkitekter fra Fantastic Norway Arkitekter og designer Torgeir Hjetland fra Workinprogress.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Rummeligt standard dobbeltværelse med 2 enkeltsenge, skrivebord, fladskærms TV, altan samt eget badeværelse. Værelset er nyrenoveret af arkitekter fra Fantastic Norway Arkitekter og designer Torgeir Hjetland fra Workinprogress.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

140 km fra
Stavanger, Norge
180 km fra
Bergen, Norge
330 km fra
Larvik, Norge
370 km fra
Kristianssand, Norge
625 km fra
Göteborg, Sverige
850 km fra
Helsingborg, Sverige 
925 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Folgefonna Nationalpark (72.5km)

På en halvø i Hardangerfjorden ligger Folgefonna Nationalpark. Her findes den tredje største gletsjer på det norske fastland. Gletsjeren har været en attraktion for turister siden 1833. I dag tilbydes forskellige guidede ture i nationalparken; tag med på vandretur i det smukke, dramatiske landskab over Folgefonna, ro i kajak og kom helt tæt på vandfaldene og meget mere.

Sæbøtunet (9.5km)

Kig forbi det autentiske gårdmuseum, Sæbøtunet, i Etnesjøe, og få et spændende indblik i livet og byggetraditionerne i årene mellem 1700 og 1800. Sæbøtunet er det største autentiske gårdmuseum i hele Sunnhordland og tilbyder en enestående tidsrejse, hvor man både kan se gamle bygninger, møbler, tekstiler og meget andet fra denne periode. I forbindelse med en større renovering af gården i 2006, blev der bygget et lille amfiteater, som siden har været flittigt brugt af skoler, børnehaver og forskellige organisationer.

Grindheim Kirke i Etne (5.4km)

Under en herlig ferie nær Etnesjøen har I mulighed for, at besøge nogle af regionens mest charmerende kirker. Grindheim Kirke er en smuk hvid trækirke, rejst tilbage i 1728, og ligger i den østlige udkant af landsbyen. Man antager at der har været kirkeaktivitet her endnu tidligere - helt tilbage i 1300-tallet - og faktisk menes det, at området huser den største førkristne gravplads i hele regionen, med mere end 200 gravhøje. En anden smuk trækirke i nærheden som også bestemt er et besøg værd, er langkirken Stødle Kirke, som ligger længere mod vest, tættere på centrum i Etnesjøen.

Langfoss (32km)

Besøg Vestnorges måske allerstørste seværdighed, Langfoss, under jeres ferie i nærheden af Etnesjøen! Det majestætiske vandfald er med sine mere end 600 meters fald landets femtehøjeste, og i 2006 høstede det prisen som Verdens smukkeste vandfald ved World Waterfall Database. Når I er på ferie i området er det derfor et absolut must, at tage turen ud og se det med egne øjne.

Låtefossen (53.9km)

Låtefoss er et 165 m højt vandfald som ligger i Odda, i Hordaland fylke i Norge. Det er nok det mest kendte af alle vandfaldene i Oddadalen, og er ret specielt da det har to overløb fra Låtevatnet, som flyder sammen midt i vandfaldet. Find en familievenlig ferie hos Risskov Bilferie og nyd en sommerferie eller en efterårsferie i Norge med hele familien.

Haugesund (69.6km)

Find en billig miniferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Norge. Besøg Haugesund som ligger på vestkysten af Norge mellem Bergen og Stavanger midt i det område, hvor vikingerne samlede Norge til et kongerige. Byen voksede sig stor og stærk med blandt andet sildfiskeri og den smukke havn, hvor der også var skibsbyggeri. I dag er byen nok mest kendt for sin sildejazz- og filmfestival, og det er også her at I finder Norges længste gågade fyldt til randen med gode tilbud og muligheder for at ose. Ikke langt fra Haugesund ligger Avaldsnes, hvor der ligger et spændende vikingemuseum, som bestemt fortjener et besøg. Haugesund er en charmerende by med en smuk havnefront og mange muligheder for at shoppe og nyde gastronomien på de mange restauranter. Den omkringliggende natur byder på flere vandrestier og alt der skal til for at holde en aktiv ferie.

Røldal Stavkirke (74.4km)

Røldal Stavkirke stammer helt tilbage fra 1200-tallet og er dermed en af Norges ældste stavkirker. Kirken er kendt for sit flotte interiør og for krusifikset, der efter sigende har helbredende kræfter på Skt. Hans aften. I Middelalderen var Røldal Stavkirke den anden mest besøgte pilgrimskirke i Norge efter Nidarosdomen.

Troldetungen (83.1km)

Trolltunga, på dansk kendt som Troldetungen, er en stenformation der hænger i luften ca. 1.000 meter over Ringedalsvatnet i Odda. Klippefremspringet minder om en trold der fortæller vittigheder til de forbipasserende og udsigten fra Trolltunga er helt unik.  Det smukke bjerglandskab spreder sig ud over horisonten, hvor mennesket boet i forenelighed med den fortryllende natur siden tidernes morgen.


Selv om turen op til Troldetungen er en krævende vandretur på 4-5 timer, så er det det hele værd og Troldetungen er flittigt besøgt af det eventyrlystne vandrefolk året rundt, men især i højsæsonen der strækker sig fra juni til september. I dag har det lille bjergplateau med den spektakulære panoramaudsigt mere end 100.000 besøgende turister om året. Som en naturlig følge af de mange besøgende og sikkerheden, er der blevet stationeret flere professionelle bjergguider langs den stejle stræking op til Troldetungen. Men sådan har det ikke altid været. Før i tiden var der næsten ingen som vovede sig op til klippefremspringet og med god grund. De norske love fra omkring det 11. århundrede stadfæstede nemlig at troldene i de norske bjerge skal have lov at være i fred!

Naturen er overdådig, men udfordrende og I bør tage jeres forholdsregler, hvis I bevæger jer ud på den smukke rute op til Troldetungen. Turen starter i Skjeggedal og følger en 4 km stejl og snoet vej til Mågelitopp, hvor der også er en parkeringsplads. Terrænet bliver lidt fladere og der er en skøn udsigt til Hardangervidda mod øst. Derefter fortsætter turen langs bjergsiden højt over Ringedalsvatnet. 

I kan også følge den gamle rute langs kabelbanen fra Skjeggedal til Mågelitopp. Der er færre der vælger denne rute med de 1.000 trappetrin der følger den stejle sti op mod Trolltunga.

Før I starter på den smukke udfordring, bør I tage alle de nødvendige og sikkerhedsmæssige forholdsregler. Husk også at tjekke vejrudsigten. Et par gode vandresko eller støvler samt ekstra beklædning, helst regntæt, samt godt med drikkevarer. Start tidligt om morgenen, turen frem og tilbage tager rundt regnet 8-10 timer, så det bliver en lang men fantastisk smuk dag.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Thon Hotel Hallingdal

Tæt på flot natur i Ål

Hallingdal

Aktiv ferie

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og internet

368,-
Kun
1.129,-

Vis kort

Hallingdal - midt imellem Gol og Geilo

Læs mere

Gaustablikk Høyfjellshotell

Inkl. 3-retters menu

Vestfold og Telemark

Aktiv ferie i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering og internet

745,-
Fra kun
1.349,-

Vis kort

Uforglemmelig ferie i Telemark

Læs mere