Kør-selv til Garda Hotel Forte Charme med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Garda Hotel Forte Charme

Få en skøn sommerferie i Torbole ved Gardasøen og bo på Garda Hotel Forte Charme

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Skøn placering med dejlig udsigt over Gardasøen
 • Dejlig morgenbuffet med velduftende kaffe
 • Lej el-cykler og få sat gang i den aktive ferie
961,-
4~8 dage fra
1.649,-

Inkl. halvpension

Charmerende Torbole

4 dage
Fra 1.649,- / spar op til 529,-
SPAR
5 dage
Fra 2.179,- / spar op til 721,-
SPAR
6 dage
Fra 2.699,- / spar op til 894,-
SPAR
7 dage
Fra 3.239,- / spar op til 736,-
SPAR
8 dage
Fra 3.769,- / spar op til 961,-
SPAR
* Pris pr. person i klassisk plus dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 2 flaske mineralvand
 • 3 x 4-retters menu el. buffet
 • 1 flaske mousserende vin på værelset
 • Dagligt gratis te i baren (16-17)
Risskov Pakken

Besøg den charmerende by Torbole på den nordlige kyst af Gardasøen ved Nago og bo på det 4-stjernede Hotel Forte Charme. Her får I en dejlig blanding af italiensk gastronomi, en rigtig god og familiær atmosfære og en skøn udsigt over Gardasøen og bjergene. Men Hotel Forte Charme er også et rigtig godt udgangspunkt, hvis I har planlagt en aktiv ferie. Her er der muligheder både til lands og til vands. Men der er også plads til at slappe af med wellness og udendørs spabad.

Hotellet tilbyder

Gardasøen fylder en del på landkortet, og der er mange smukke steder at slå sig ned langs bredderne på Italiens største sø. Den nordlige del af Gardasøen som ligger i Trentino-provinsen, er et rigtig godt valg, hvis I ønsker at kombinere udendørslivet med shopping, cykelture, spa og afslapning. Det 4-stjernede Hotel Forte Charme i Torbole kan opfylde de flestes ønsker om at kombinere det aktive med det afslappende.
Garda Hotel Forte Charme byder på en stor morgenbuffet både i restauranten og på terrassen, og der er en skøn panoramaudsigt over Gardasøen og Torbole. Den smagfuldt indrettede restaurant har en behagelig og moderne atmosfære. Om aftenen serveres der appetitvækkere i baren og følgende kan I nyde en autentisk middelhavsmiddag. Hotellet råder over et velsmagende udvalg af italienske men også lokale vine, som skal smages – velbekomme!

Hotellet har sin egen udendørs swimmingpool, åben fra april til oktober, og der er også plads til at få sig lidt solståler på liggestolene langs bassinkanten. På hotellets terrasse er der også et jacuzzi, nyd boblerne og den skønne panoramaudsigt over Gardasøen. Skulle tørsten sætte ind så er der altid hjælp at hente i poolbaren mens I nyder solen og vandet. Der er også et fitnessrum med udsigt over bjergene, og bagefter kan I kan slappe af i 'Savu Black Sauna' udført i sort træ fra Fiemmedalen. Skulle der være nogle ømme muskler efter en vandretur i bjergene eller langs Gardasøen, så kan der også bestilles massage.

Hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter, vandreture og cykelture i og omkring Monte Baldo, og der kan også lejes el-cykler til specielle priser hos Movelo. Der arrangeres også kombineret sejlture og cykelture, så hør ad i receptionen og få al den nødvendige information om de mange aktive muligheder hos det meget venlige og hjælpsomme personale. 
Hotellet er hyggeligt indrettet og byder på gratis WiFi samt gratis parkering for hotellets gæster. Der er også en gratis bus fra hotellet til Torbole og retur.

Værelser

Der er forskellige typer værelser og fælles for dem alle er, at de har eget bad med toilet, hårtørrer og toiletartikler. Der er også kabel-TV, telefon, en sikkerhedsboks, minibar samt aircondition. Nogle værelser ligger mod bjergsiden mens andre har udsigt over Gardasøen. Men det er næsten lige meget hvilken vej I vender jer, så vil der altid være noget betagende natur der danner baggrund.

Værelsestyper *

Enkeltværelse (Klassisk dobbeltværelse)

1 / 2
Værelset er ca. 18 kvm stort, har balkon samt eget badeværelse. Derudover er værelset udstyret med Tv, skrivebord og air condition.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Klassisk Plus Dobbeltværelse

1 / 2
Værelset er ca. 18 kvm stort, har balkon samt eget badeværelse. Derudover er værelset udstyret med Tv, skrivebord og air condition.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1150 km fra
Rostock, Tyskland
1250 km fra
Puttgarden, Tyskland
1275 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Torbole sul Garda (0.4km)

Den hyggelige, lille by Torbole ligger på den nordlige side af Gardasøen ca. 3 km øst for Riva del Garda, op ad bjerget Monte Baldos skråninger og som et naturligt fiskerleje, der læner sig op ad Sacra-flodens delta. Egnens milde klima har i dag gjort Torbole, med ca. 3.000 indbyggere, til et populært turistmål, især for glade surfingentusiaster og sejlere, der nyder de gode vinde på Gardasøen. Byen har et godt udvalg af butikker blandet med barer, restauranter og en del diskoteker. Den hyggelige havn og ´La Vecchia Dogana´, som er den byens gamle toldbygning, er eftertragtede steder at nyde solens sidste stråler.

Riva del Garda (6km)

Riva del Garda er en hyggelig lille by, som blandt andet byder på butikker, caféer og restauranter, hvor I kan nyde servering i det gode vejr. Og så ligger den som navnet antyder ned til den smukke Gardasø.

Cascata del Varone (8.9km)

Det unikke og fascinerende vandfald Cascata del Varone ligger 3 km. nord for byen Riva. Igennem mere end 20.000 år har vand fra Tennosøen gravet en knap 70 m. dyb klippekløft ind i selve bjerget, hvor vandet falder fra 98 meters højde. Et usædvanligt og spændende besøg, hvor I af stier, trapper og broer oplever både bjerget og vandfaldet inde- og udefra. På grund af kløftens helt specielle mikroklima har det været muligt at indrette en lille botanisk have, som I kommer igennem i forbindelse med besøget.

Malcesine (15.8km)

Tilbring dagen i Malcesine, som de fleste omtaler som Gardasøens mest charmerende by. Gamle velholdte huse, små snævre og snørklede brostensbelagte gader og stræder med et flot udvalg af butikker og mange udendørs caféer og restauranter skaber den helt specielle atmosfære og stemning. Perfekt til en sommerferie og familieferie. Ud over det dejlige bymiljø er der fine seværdigheder som Palazzo dei Capitani og især den gamle borg Scaligeri, opkaldt efter en af dens mange ejere i tidens løb. Borgen rummer nu et museum for egnens flora og fauna samt et museum med billeder malet af Goethe. Malcine er et oplagt udflugtsmål på en billig bilferie i Italien. 

Limone Sul Garda (17.3km)

Tag på bilferie i Europa og oplev Italien på et weekendophold eller en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i det smukke Limone Sul Garda som er en hyggelig by på vestbredden af Gardasøen. Her bor ca. 1200 indbyggere og byen er præget af hyggelige gader med små butikker, restauranter og caféer. På stranden kan I nyde det gode vejr og tage en kølig svømmetur i Gardasøen. Find billige hoteller til ferien hos Risskov Bilferie og nyd nogle dage ved Gardasøen med familien.

Castelnuovo di Noarna (20.9km)

Vinslottet, Castelnuovo di Noarna, er bygget på ruinerne af en gammel romersk bygning. Renoveringen blev startet i 1974 af Giulio Zani, der overtog såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningerne fremstår nu nænsomt renoveret.

Gardola (37.1km)

Landsbyen Gardola har ca. 600 indbyggere og her er alt, hvad man kan forvente sig af en lille landsby: bager, slagter, to små supermarkeder, apotek, posthus, kirke og rådhus samt et pizzaria og en restaurant. Hver tirsdag kan I besøge det ugentlige marked på Piazzale delle Ginestre.

San Zeno di Montagna (66.6km)

San Zeno di Montagna huser omkring 1.400 indbyggere og er placeret på Monte Baldo eller Baldobjerget. Fra den historiske by er der en helt utrolig udsigt over Gardasøen, de mange grønne olivenlunde og de omkringliggende og meget majestætiske bjerge. Derfor er San Zeno di Montagna også et godt sted for vandre-, trekking- og klatreture.

Byen er fyldt med spændende seværdigheder, besøg for eksempel Skt. Bartholomew-kirken, som stammer tilbage fra det 16. århundrede, eller den smukke sognekirke, som er rejst til ære for San Zeno. Det smukke klokketårn blev bygget i 1788 og kirken har løbende undergået en række ombygninger og fornyelser, blandt andet i 1914, hvor kirken fik et nyt og meget imponerende alter.

Der er gode muligheder for at shoppe lidt rundt i den gamle by eller måske blot nyde en Turbiana på en af byens caféer.

Gardasøen (43.7km)

Gardasøen er danskernes mest elskede feriemål i Italien. Utallige generationer kender til denne perle i Norditalien. Her finder I alt, hvad I kan drømme om til den ideelle ferie: Imponerende og blændende smuk natur, charmerende og atmosfære-fyldte småbyer, pittoreske slotte , hyggelige caféer og restauranter, sejlture på vandet, fine bademuligheder og kulturperlen Verona – Romeo og Julies by med den romerske arena.

Omgivelserne omkring Gardasøen er fantastiske og uendelige og udflugtsmulighederne er utallige. Besøg f.eks. et af de væsentligste bygningsværker i områdets historie, vinslottet Castelnuovo di Noarna. Slottet er bygget på ruinerne af en gammel romersk bygning. Renoveringen blev startet i 1974 af Giulio Zani, der overtog såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningerne fremstår nu nænsomt renoveret.

Trento (44.2km)

Storbyen Trento er hovedstaden i den autonome provins Trento, der ligger i regionen Trentino-Alto. Her kan I nyde de urbane impulser og få lidt variation til de mange naturskønne oplevelser. Byen huser omkring 100.000 indbyggere og bugner af et rigt udvalg af museer med historiske monumenter, især i den gamle bydel. Det er også spændene at gå opdagelse på det nationalhistoriske museum, ”Museo Tridentino di Scienze Naturali”. Her kan I tage børnene med på lærerige oplevelser. Særligt i den gamle bydel finder i et eldorado af charmerende serveringssteder placeret i smalle gader og på byens små pladser og torve.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel San Pietro

Flotte omgivelser ved Gardasøen

Gardasøen

Feriedage i Italien

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet inkl. drikkevarer
 • Dagligt gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin
 • Adgang til wellness

114,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Sommerferie ved Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse (DB)
 • Barn 0~1.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 2~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel alle Piramidi

Tilbud til Norditalien

Sydtyrol

Bestil inden 01.06

Wild Offer - 5 dage inkl.
 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

566,-
Kun
1.339,-

Vis kort

Ferie mellem Trento og Cavalese

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Hotel Europa

Inkl. 3-retters menu

Gardasøen

Udsigt til Gardasøen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x velkomstdrink
 • 3 x 3-retters middag med salat buffet
 • Tagterrasse m. pool og jacuzzi
 • Gratis internet

781,-
Fra kun
1.619,-

Vis kort

Sommerferie ved Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Klassisk dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat