Kør-selv ferie til Gasthaus zum Schwan Oschatz

Dansk | DKK

Gasthaus zum Schwan Oschatz

Tag på miniferie i historiske Oschatz imellem byerne Dresden og Leipzig.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Historisk kro-hotel i hjertet af Oschatz
 • God mad og dejlig hygge
 • Spændende byer og oplevelser
348,-
4 dage kun
1.219,-

Inkl. halvpension

Historiske Oschatz

4 dage
Kun 1.219,- / spar op til 349,-
SPAR
* Pris pr. person i businessværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 2-retters menu
 • 1 flaske prosecco
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Dette historiske 4-stjernede kro-hotel fra 1458 tilbyder en suveræn placering i hjertet af den evigt charmerende nordsaksiske by Oschatz. Her får I en fantastisk udsigt over Neumarkt og kort afstand til byens vartegn; den smukke St. Aegidienkirche samt et utal af udflugtsmuligheder i det naturskønne nordlige Sachsen.

Hotellet tilbyder

Dette hotel ligger midt i den nordsaksiske by Oschatz, ca. midt imellem byerne Leipzig og Dresden. Hotellet er roligt beliggende på gågaden midt i centrum, tæt på den smukke St. Aegidienkirche og med en fantastisk udsigt over Neumarkt. Som én af Sachsens ældste kroer har Gasthaus zum Schwan Oschatz altid været en fremragende beliggenhed og et yderst velbesøgt overnatningssted.

Morgenmaden serveres i den indbydende Schwanenstube. Hotellets hovedrestaurant ’Dorbachs Stuben’ er smukt beliggende på Oschatzer Neumarkt plads og er indrettet med sans for detaljen. Der er især fokus på regionale og typiske saksiske retter. 

Hotellets atmosfæriske vinterrasse har sin egen personlige charme og inviterer Jer til at blive hængende i de varme måneder. Her kan I både vælge at spise eller blot at nyde et glas fremragende vin om aftenen.  

Der er parkering direkte ved hotellet og gæster har fri adgang til trådløst internet.

Værelser

Alle hotellets 42 værelser tilbyder en enkelt indrettet og varm atmosfære med bløde farver. Der kan vælges imellem komfort eller business værelser, begge til rådighed med både en, to og tre senge. 

Hotellets businessværelser er udstyret med telefon, tv og eget badeværelse med hårtørrer.

Hotellets komfortværelser er udstyret med telefon, tv, værdiboks, minibar og eget badeværelse med hårtørrer.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelserne er på 12 m2 og komfortabelt indrettet med eget badeværelse med brusebad, hårtørrer, håndklæder, gratis toiletartikler, skrivebord, opholdsområde, telefon, gratis WiFi og kabel-tv. Værelserne har udsigt over vartegn og byen.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Businessværelse

1 / 3
Forretnings-dobbeltværelserne er 18 m2 og komfortabelt indrettet med eget badeværelse med brusebad, hårtørrer, håndklæder, gratis toiletartikler, skrivebord, opholdsområde, telefon, gratis WiFi og kabel-tv. Værelserne har udsigt over vartegn og byen. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfortværelse

1 / 3
Komfort-dobbeltværelserne er på 16 m2 og komfortabelt indrettet med eget badeværelse med brusebad, hårtørrer, håndklæder, gratis toiletartikler, skrivebord, opholdsområde, telefon, gratis WiFi og kabel-tv. Værelserne har udsigt over vartegn og byen. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

440 km fra
Rostock, Tyskland
575 km fra
Puttgarden, Tyskland
600 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

St. Aegidienkirche (0.3km)

Kirken i Oschatz St. Aegidien har en lang og spændende historie. Brændt ned under den store brand i 1842, blev den imponerende struktur med de to 75 meter høje tårne vi ser i dag, bygget i årene 1846-1849. Besøg kirkens fascinerende indre eller gå de 199 trin op til tårnvægterens bolig, hvor familien med hele 14 børn boede og nyd det fantastiske syn fra udsigtsplatformen. Et andet særligt højdepunkt er skomagerens værksted.

Stadt- und Waagenmuseum (0.3km)

Regionsmuseet i Oschatz ”Stadt- und Waagenmuseum” er indrettet i de historiske officielle bygninger, som støder direkte op til de velbevarede bymure. Her får gæsterne et interessant indblik i den århundreder gamle historie i byen delt op over forskellige udstillingsområder.

Döllnitzbahn & Wilder Robert (9.3km)

I 1885 blev den smalsporede linje mellem Oschatz og Mügeln, gennem ”De Kongelige Saksiske Statsbaner” sat i drift. I dag hører strækningen under det private jernbaneforbund Döllnitzbahn GmbH og benyttes overvejende til transport af skolebørn og turister; og altså både små og store damplokomotiv-interesserede. På Döllnitzbahns hjemmeside finder I alle de informationer I skal bruge i forhold til f.eks. afgange og priser. Og foreningen ’Wilder Robert’ tilbyder mange gode forslag til, hvor man kan tage de bedste billeder på turen.

Freizeitbad Platsch (1.1km)

Freizeitbad Platsch er et stort kombineret sauna- og vandland, hvor hele familien kan få den perfekte blanding af sjov, vildskab og afslapning. Der er både vandrutsjebaner, bassiner med strøm, boblebad, småbørnsbassin, vandlegeplads og meget andet. Perfekt til en regnvejrsdag, når man befinder sig i Oschatz med familien.

Schloss Wackerbarth (44.2km)

Mellem Dresden og Meissen ligger det smukke vinslot, Schloss Wackerbarth. Gennem tiderne har slottet været anvendt som fyrsteresidens for forskellige fyrster, såvel som midtpunkt for August (2. af Polen) den Stærke’s overdådige fester og gilder. I dag kan man besøge Europas første ”opdag og oplev”-vinslot. Schloss Wackerbarth repræsenterer et smukt samspil mellem paladset, de generøse barokhaver med sit belvedere ved foden af vingårdene og vinfabrikken, med de tilhørende vinmarker. Disse omgivelser er perfekte til fester og events, men bestemt også et besøg værd, blot for synets skyld.

Meißen (33.9km)

Meißen har masser at udforske med sin mere end 1.000 år gamle historie og er derfor en oplagt destination på en billig bilferie i Tyskland. Allerede på vejen til Meißen får I et indtryk af områdets skønhed med vinmarkerne i Elben-dalen.

Et besøg i det tidligere residensslot Albrechtsburg, den tilstødende domkirke eller den første europæiske porcelænsfabrik er et must for historieinteresserede og kulturelskere. Dvæl ved og nyd de mange små caféer og restauranter i den historiske gamle bydel, eller slap af med en skøn gåtur langs Elbens bred.

Moritzburg (49.3km)

Dette jagtslots imponerende arkitektur fra det 16. århundrede bygget i smuk harmoni med den fantastiske omgivende natur, gør Moritzburg til et fabelagtigt udflugtsmål. Det barokke jagtslot er især kendt for, at have været brugt i filmen ”Tre nødder for Askepot” fra 1973.

Men Moritzburg har meget mere at byde på. Besøg f.eks. det sandsynligvis mindste slot i hele Sachsen. Inden for gåafstand af jagtslottet ligger Fasanenschölsschen med sit fyrtårn. Tag også en tur i ”Abenteuerpark”, som bl.a. byder på et vildtreservat, bueskydning og et klatreland.

Dresden (72.4km)

Den tyske storby Dresden er også hovedstad i delstaten Sachsen og ligger placeret i Elbens floddal mellem Berlin og Prag. Dresden er også kendt som ´Elbflorenz´eller Elbens Firenze, takket være byens udformning og omgivelser med vindyrkning på Elbens skråninger.

Byen har haft virke som residens for Sachsens konger og kurfyrster, og udviklede sig især under ´August den Stærke´, som en vigtig kulturby med berømte bygningsværker som Frauenkirche, Schloss Pillnitz og Zwinger, der alle blev bygget i August´ regeringstid mellem 1694-1733.

Efter 2. Verdenskrig endte Dresden op i DDR, men byen er kommet stærkt igen efter murens fald og den tyske genforeningen. En del chipproducenter har slået sig ned i området og ligeledes er der flere forskningsinstitutioner og universiteter i byen. Dresden er derfor også blevet kaldt for Sachsens Silicon Valley.

Der er flere spændende kunstsamlinger og især Dresden SKD er berømt for sin samling af kunst og Gemäldegalerie Alte Meister er klart et besøg værd, hvis guldsmedekunst har interesse. På Zwinger-slottet er der også en interessant udstilling af matematiske instrumenter fra barokken og oplysningstiden, besøg ´Mathematisch-Physikalischer Salon´.

Den gamle bydel i Dresden er charmerende og livlig, med en summen af mennesker og aktiviteter. Altmarkt-Galerie shopping arcade er et godt sted at starte shoppingturen i den indre by, der også har sin andel af fortorvscaféer og restauranter. Hver fredag holdes der i øvrigt marked i Lingner-Allee.

De tre Slotte ved Elben (74.3km)

Blot 3 km. øst for centrum af Dresden finder I de tre fantastiske slotte ved Elben. Schloss Albrechtsberg, Lingnerschloss og Schloss Eckberg er kendt som de tre slotte ved Elben og de er et fantastisk besøg samtidig med at I kan slentre langs floden. Går I over på den anden side af floden kan I nyde slottene på bedste vis. Alle tre blev de bygget i årene mellem 1850 og 1861 og ligger i fine parkanlæg i engelsk stil.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Amadeus Dresden

Miniferie i spændende kulturby

Sachsen

Historiske Dresden

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • 2 x lille glas vin/øl til aftensmad
 • 1 sød overraskelse per værelse

549,-
Fra kun
659,-

Vis kort

Dresden kaldes Elbens Firenze

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~6.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

abba Berlin Hotel

4-stjernet hotel med wellnessafdeling

Berlin området

Velvære i Berlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til fitness og jacuzzi
 • Gratis internet

Kun
1.019,-

Vis kort

Storbyferie i Berlin nær centrum

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Quality Hotel Dresden West

Ophold med morgenbuffet

Sachsen

Kulturbyen Dresden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness og fitness
 • Gratis internet og parkering

146,-
Kun
499,-

Vis kort

Elbens Firenze i smukke kulisser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~7.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 8~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat