Miniferie i Norge på General Hotell i Hønefoss

Dansk | DKK

General Hotell

Familiedrevet hotel med eget pizzaria og fri adgang til Ringeriksbadet

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hyggeligt familiedrevet hotel
 • Gratis adgang til Ringeriksbadet
 • Blot en times køretur fra Oslo
432,-
2~3 dage fra
459,-

Inkl. halvpension

Miniferie i Hønefoss

2 dage
Kun 459,- / spar op til 142,-
SPAR
3 dage
Kun 769,- / spar op til 432,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu (kokkens valg)
 • Gratis internet og parkering
 • Gratis adgang til Ringerikebadet
Risskov Pakken

General Hotell tilbyder en rolig og bevkem beliggenhed i en industripark i byen, Hønefoss, nordvest for Oslo. Hønefoss ligger tæt på Storelven som munder ud i Tyrifjorden, og udgør et godt udgangspunkt for en ferie med en god blanding af natur, kultur, hygge og storbyoplevelser i den norske hovedstad. Hotellet er desuden en god base for et mellemstop på vejen til - eller fra - Vestlandet.

Hotellet tilbyder

Det lille familiedrevne hotel er indrettet i en moderne og smagfuld, skandinavisk stil og tilbyder behagelige og uformelle rammer for enhver type ophold. I hotellets underetage findes et spillerum hvor der både er et snookerbord og et billardbord til keglebillard, som begge kan lejes på timebasis. Det anbefales at reservere tid.

I kort afstand fra hotellet ligger Ringeriksbadet, og under opholdet har I fri adgang hertil! Det er en indendørs svømmehal som omfatter et stort svømmebassin med internationale mål, en terapi-pool samt et børnebasin med vandrutsjebane. Derudover findes der udspring fra 1, 3 og 5 meter. Der er også en sauna hvor I kan slappe af. Lige ved siden af Ringeriksbadet ligger fitnesscentret, Actic Gym, hvor faciliteterne kan benyttes mod et gebyr.

Ikke langt fra Ringeriksbadet og Actic Gym, ligger Galleri Klevjer som huser en udstilling af Thomas Klevjer, som er en af Østnorges mest aktive malere, og hvor I bl.a. kan komme på en guidet rundvisning .

Hver morgen kan I stå og og få den perfekte start på dagen, med en dejlig morgenbuffet som serveres i hotellets hyggelige rammer.

Om aftenen kan I forkæle smagsløgene i hotellets ægte italienske ’trattoria’ som bl.a. serverer lækre stenovnsbagte pizzaer.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

General Hotell har 21 hyggelige værelser og I kan vælge mellem enkeltværelse, dobbeltværelse eller et dobbeltværelse med en ekstra opredning. Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med et skrivebord, behagelige senge, minibar og kabel/satellit-TV. 

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

150 km fra
Larvik, Norge
340 km fra
Kristianssand, Norge
350 km fra
Göteborg, Sverige
410 km fra
Bergen, Norge
440 km fra
Stavanger, Norge
575 km fra
Helsingborg, Sverige 
650 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Brasserie Fengselet (8.4km)

Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag på en familieferie til Norge og oplev Brasserie Fengselet, eller Brasseriet Fængslet, som i dag lægger i lokaler til dygtige kokke og fornøjede gæster. Brasseriet ligger i det tidligere hjælpefængsel i Hønefoss, og blev opført i 1852, og der er udendørsservering om sommeren i den gamle ´luftegård´, hvor fangerne i sin tid kunne nyde solen for en kort stund. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie eller bare nyd en billig sommerferie i det smukke område tæt på Brasserie Fengselet.

Hønefoss (8.9km)

I Hønefoss bor der i dag lidt over 15.000 indbyggere, og byen ligger ca. 6 norske mil nordvest for Oslo. Byen var tidligere et central knudepunkt på Østlandet og det er også nemt at tage en afstikker til Oslo eller at besøge de omkringliggende seværdigheder.

Det er fra det buldrende vandfald, at Hønefoss har fået sit navn, som også danner et naturligt midtpunkt mellem Sørsiden og Nordsiden. Besøg også den gamle Riddergård, som stammer tilbage fra det 18. århundrede, og som har en meget smuk beliggenhed i Hønefoss.

Der er flere gode spisesteder i Hønefoss, prøv eventuelt restauranten i det tidligere fængsel, Brasserie Fengselet, eller Restaurantbåden, som er åbne året rundt. Hønefoss er bestemt en værdig kandidat til årets vinterferie, sommerferie eller måske bare et langt weekendophold i Norge.

Oslo (55.8km)

Oslo, Norges hovedstad, er en herlig by, perfekt til storbyferie, den er forsat vækster og huser i dag omkring 700.000 indbyggere.

Her findes der spændende museer, kunstudstillinger og restauranter og rigeligt med plads til at nyde den herlige og livlige atmosfære, som findes i denne lille ´store´ hovedstad. Oslo er også en alsidig by, og der er altid et eller andet at se eller tage sig til i de forskellige bydele. Der er heller ikke langt mellem de interessante seværdigheder, der alle ligger i gåafstand eller nemt kan klares med en cykel eller offentlig transport. Oslo er en meget cykelvenlig by, og det kan bestemt betale sig at leje en cykel og opleve byen på nært hold. Start eventuelt med at besøge den ca. 700 år gamle fæstning, Akershus, som ligger på en bakke med en helt utrolig udsigt. Tag derefter turen til Oslos Operahus, som også ligger ud til fjorden, bare på den anden side. Oplev Vigelandsparken og Karl Johans Gate, hvor der ligger et utal af restauranter og caféer.

Oslo er også en by fyldt med musik, og der spilles meget live-musik rundt om på de forskellige klubber og beværtninger.

Det lille metropol har sin charme både om vinteren og om sommeren, og der venter altid gode overraskelser i Oslo.

MS Dronning Tyra (9.2km)

Fra d. 1. maj til d. 30. september kan besøgende aflægge restaurantbåden, MS Dronning Tyra, et besøg. Restaurantbåden ligger i Hønefoss og sejler op og ned ad Storelva og stopper ved Glatved Brygge.

Veien Kulturmindepark (12.2km)

Tag på en tur tilbage i tiden og oplev et af de største gravsteder i Østlandet fra den ældre jernalder. Lidt nord for Hønefoss ligger Ringerrike, som har været et samlingspunkt for mennesker helt tilbage fra omkring 900 år f.Kr.

På museet udstilles der genstande, som er fundet ved udgravningerne i Veien og besøget kan sluttes af i butikken eller caféen, hvor der også serveres lune retter og kager om sommeren.

Gjermundbu (11.4km)

Gjermundbu kommer af navnet Geirmarabú, som var navnet på en tidligere storgård placeret i Ringerrike og som daterer helt tilbage til det 16. århundrede. Men det var også her i Gjermundbufu, at en bonde i 1943 lige pludseligt opdagede en gammel gravhøj . Graven i Gjermundbu skulle vise sig at være det sidste hvilested for en indflydelsesrig og magtfuld høvding, da det er et af de mest værdifulde fund fra den norske vikingetid. Der blev blandt andet fundet en del våben som økser, sværd og spyd, og stedet vidner om et af de nok vigtigste øjeblikke i den norske historie, fra en global historisk og kulturel kontekst.

Riddergården (9.3km)

Riddergården er en gammel bondegård fra 1700-tallet som ligger lige ud for Hønefossen i Hønefoss. Det drejer sig om en såkaldt bygård, der kendtegnes ved at enkelte af bygningerne er placeret rundt om et naturligt centrum så der dannes en slags strøg i mellem bygningerne.

Gården fungerede for ca. 200 år siden som bolig for Ridder-familien, og i dag arrangeres der guidede ture om sommeren med rundvisninger på Riddergården og når julen nærmer sig, afholdes der også et hyggeligt julemarked. Lær familien Ridder at kende og oplev en vaskeægte norsk bondegård fra det 18. århundrede.

Ringkollen i Krokskogen (14.2km)

Et populært udflugtsmål for det vandrende eller cyklende folkefærd er Ringkollen i Krokskogen, og det er bestemt til at forstå. Det er nemlig et vidunderligt område, dækket af skov og med markerede vandre- og cykelruter, og om vinteren er der et udvalg af forskellige skibakker eller løjper, der er også et skistadion, et alpint anlæg, en hoppebakke og en skibakke med lys. Der kan bestilles varme drikke i Ringkollstuen mens ungerne kan boltre sig i Legeland, som ligger lige overfor udskænkningen.

Krokskogen lå på vejen mellem Oslo og Ringerike, som var pænt trafikkeret i hine tider, og derfor opstod der også en masse gode vandrehistorier, og der har været fortalt vildt og bredt om de mange trolle og hekse som holder til i området. Dele af stien følger den samme rute som Den Bergenske Kongevej.

Hadeland Glassverk (19.9km)

I 1762 startede, hvad der skulle blive Norges ældste industri, Hadeland Glassverk, og som i dag er en af de absolut største seværdigheder i hele Ringerike. I det travle centrum af Hadeland Glassverk finder de besøgende Glasshytta, hvor de kan møde de utrolige kunstneriske glaspustere og på nært hold følge den magiske proces, fra glasmasse til sandblæsning og farvning af glasset.

Men Hadeland Glassvek er mere end bare glas i anderledes former. Er børnene kommet med på turen, så er der to legepladser hvor de kan gå amok og et børnevenligt bageri, hvor der serveres rigtig gode boller. Der kan bestilles smørebrød eller middag på restaurant Kokkestua, ellers kan de besøgende også nyde en kop kaffe og kage på caféen med det passende navn Norgesglasshuset.

Hadeland Glassverk ligger på et meget smukt sted og der venter rigtig mange både aktiviteter og oplevelser til de besøgende, udover glaspusterne, butikkerne og det rige udvalg af spisemuligheder. Besøg for eksempel Høvdinghallen, hvor der kan handles norske lokalprodukter, som honning, syltetøj, sennep, supper, chokolade og karameller og meget, meget mere. Hadeland Glassverk er ganske enkelt et fantastisk og oplagt sted at tage på familieferie med de mindste eller måske bare et weekendophold med masser af shopping og oplevelser!

Bærum (42.8km)

Risskov Bilferie har et stort udvalg af weekendophold og billige ferier til Norge. Et eftertragtet rejsemål er Asker og Bærum, som ligger vest for Oslo og er præget af landlige omgivelser med flotte gårde der ligger helt ned til Oslofjorden. Her er der helt optimale muligheder for at tage en tur rundt i skjærgården eller nyde en tur rundt i markerne. Der kan også gå badeferie i den, hvis børnene er med på turen og gerne vil aflægge et besøg ved Vollen-strand, som ville være oplagt på en varm solskinsdag. Det er også her at de lokale søger tilflugt, når vejret bliver alt for varmt. Derfor er der også en række gode badesteder og så går der en båd til Oslo i sommermånederne. I havnen er der bådpladser samt en gæstehavn med flere butikker og en fjordkro.

I Vollen kan der lejes el-cykler, spørg samtidig hvor de bedste cykelruter ligger, det ved de nemlig alt om på udlejningskontoret. På den måde kan der også blandes lidt aktiv  ferie ind i bilferien.

Skulle byen blive for meget, så vil en tur ud til Bærums verk, hvor der ligger ca. 50 butikker som ikke har ændret sig meget siden 1600-tallet, og det er selvfølgelig også muligt at få noget at spise i Bærums verk. Besøg også Henie-Onstad Kunstsenter, som er en oplevelse for alle som bare er lidt interesseret i kunst. Kunstsenteret åbnede i 1967 og blev indviet af kunstskøjteløberen Sonja Henie, der lovede at The Beatles ville komme og spille, hvilket dog ikke kom til at ske. Siden da har mange berømte kunstnere udstillet deres værker på kunstcenteret, blandt andet Yayoi Kusama, som udstillede i 2016. På Henie-Onstad Kunstcenter kan I også nyde lidt frokost eller en middag i restauranten Bølgen & Moi Høvikodden, som byder på internationale retter.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Anker Hotel

Central beliggenhed i Oslo

Oslo og omegn

Moderne hotel i Oslo

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum
 • Lige ved floden Akerselva

316,-
Fra kun
339,-

Vis kort

Storbyferie i Oslo

Læs mere

First Hotel Millennium

Inkl. sandwich om aftenen m. sodavand

Oslofjorden

Oplev Oslo

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Sandwich med et glas sodavand
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

145,-
Kun
779,-

Vis kort

4-stjernet storbyferie i Oslo

Læs mere

Cochs Pensjonat

Premium dobbeltværelse

Oslo og omegn

Miniferie i Oslo

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 20% rabat på morgenmad på Espresso House
 • 20% rabat på frokost og middag på restaurant Rust
 • 2 x kaffe
 • Gratis internet

181,-
Kun
589,-

Vis kort

Hold lang weekend i det centrale Oslo

Læs mere