Golfferie på Golfhotel Vilcon i Slagelse

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Golfhotel Vilcon

Bo i grønne omgivelser lige ved Trelleborg Golfbane tæt på Slagelses byliv

Unik beliggenhed midt på golfbanen!
18-huls mesterskabsbane og 9-huls pay & play
Ideelt til en golfferie på Sjælland
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Dette hotel har en ganske unik placering midt på den velanlagte Trelleborg Golfbane i Slagelse, med både driving range og 1. tee indenfor 100 meters afstand. Opført i 2009, er Golfhotel Vilcon et yderst moderne og stilrent hotel og her er forholdene helt ideelle for et golfophold, en miniferie eller et weekendophold på Vestsjælland.

Hotellet tilbyder

På Golfhotel Vilcon serveres hver dag en god og varieret omgang morgenmad, så der kan tankes energi til dagens oplevelser. I Liljecaféen kan I nyde et let måltid eller tage en kold øl på terrassen. Afhængig af sæson kan caféens åbningstider variere lidt. Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.  

Golf

Trelleborg Golfbane byder på en skøn og varieret 18-huls mesterskabsbane, som tilbyder udfordringer til alle niveauer. Der findes også en 9-huls Pay & Play-bane af en usædvanlig høj kvalitet, bl.a. med et par 5 hul, hvilket ellers ikke så ofte set i forbindelse med Pay & Play baner. 9-huls banen er åben for alle, hele året rundt og kommer op på 4,5 km. når I tager to runder. Derudover kan det korte spil finpudses på klubbens 6-huls par 3-bane. Der er altså alt i alt 33 huller at give sig i kast med.  

Hotellet har desuden greenfee-aftaler med adskillige andre baner på Sjælland og dermed er der rig mulighed for, at komme ud og prøve flere forskellige baner med et ophold på Hotel Vilcon. Banerne som hotellet har greenfee-aftaler med er: Sorø Golfklub, Korsør Golfklub, Proark Golf Skjoldnæsholm, Ledreborg Palace Golf, Skovbo Golfklub, Næstved Golfbane, Sydsjælland Golfklub, Odsherred Golfklub, Holbæk Golfklub, Midtsjællands Golfcenter og Dragsholm Golf Club.

Værelser

Hotellets lyse og moderne værelser tæller både enkeltværelser, dobbeltværelser og 3-sengs værelser og er alle indrettet med moderne møbler og udstyret med eget bad og toilet.  

Golfhotel Vilcon er et såkaldt intelligent hotel, hvor adgang til værelserne foregår via unikke adgangskoder, som udleveres per email. På ankomstdagen står værelserne til rådighed fra kl. 14.00. Udcheckning på hjemrejsedagen er kl. 9.00 på hverdage og kl. 11.00 i weekender.

Bemærk at

Hotellets reception er kun bemandet om morgenen i tidsrummet 6.30-9.00 på hverdage og 7.30-10.00 i weekender samt helligdage. Det er muligt at komme i kontakt med hotellet kl 6:00-22:00 på tlf. +45 58550640.
I får adgang til værelset med en adgangskode, som I får tilsendt per e-mail få dage inden ankomst.
Udcheckning skal ske inden kl. 9.00 på hverdage og kl. 11.00 i weekenden.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Slagelse Museum (5.4 km)

  Slagelse Museum skal næsten besøges når man er i området. Det er et egnsmuseum, der rummer en interessant samling af gammelt håndværk, og samtidig giver besøget et enestående indblik i hvordan både handlen, håndværket og industrien har udviklet sig i det sidste århundrede.

  Slagelse Museum
  Slagelse Museum byder både på håndværk, handel og industri.
 • Slagelse Lystanlæg (5.7 km)

  Tag børnene i hånden og brug en eftermiddag på at besøge Slagelse Lystanlæg, som er en stor park med et rigt dyreliv. Lystanlægget har en stor legeplads til børnene, som blandt andet kan prøve 'Labyrinten', lavet af bøgehæk og 'Mulighedernes Felt', hvor der kan grilles og hygges på et område, omkranset af smukke hotensiaer.

  Slagelse Lystanlæg
  I Slagelse Lystskov kan de voksne nyde naturen, mens børnene leger.
 • Antvorskov Klosterruin (6.4 km)

  Besøg ruinerne der er tilbage af Antvorskov Kloster, som ligger i den sydlige ende af Slagelse. Klosteret blev opført helt tilbage i 1164 af Valdemar 1. og det var Danmarks første johanniterkloster. Bestil et weekendophold og tag hele familien med på ferie og opdagelse i Slagelse.

  Antvorskov Klosterruin
  Klosteret var særlig kendt for sit hospital, hvor man bl.a. tog sig af spedalske.
 • Sorø Kunstmuseum (12.2 km)

  Sorø Kunstmuseum byder på både en permanent samling og aktuelle skiftende udstillinger.

  Sorø Kunstmuseum
  Besøg Sorø Kunstmuseum under Jeres ferie på Sjælland
 • Vikingeborgen Trelleborg (14.4 km)

  Vikingeborgen Trelleborg er en af Danmarks helt store kulturskatte, da det er en af de bedst bevarede ringborge, der findes i det ganske land. Trelleborg blev bygget af Harald Blåtand i år 980 og de mange rester i terrænet er forsat til skue. Det er helt gratis at blive en del af den spændende historie. Tag familien med og oplev, hvordan vikingerne arbejdede både som landmænd og krigere, en rigtig god oplevelse for hele familien.

  Vikingeborgen Trelleborg
  Trelleborg er på årlig basis værter for en kæmpe vikingefestival, med markeder og aktiviteter og hvad der ellers hører sig til.
 • Birkegårdens Haver (21.3 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange skønne ting der foregår, også i børnehøjde. Her kan I nyde dagen i de smukke haver, der er legeplads til børnene og en hyggelig lille café. Planlæg en ferie i egen bil og find et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie.

  Birkegårdens Haver
  Besøg Birkegårdens Haver på ferien, ungerne vil elske det.
 • Korsør (24.7 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find de mange charmerende byer der også egner sig glimrende til en kør-selv ferie i det danske. Risskov Bilferie kan tilbyde billige bilferier med børnevenlige hoteller. Kør-selv til Korsør som ligger på det yderste vestlige hjørne af Sydvestsjælland ud til Storebælt og er en lille hyggelig købstad med en masse historie. Der har faktisk været beboelser siden sten- og bronzealderen, og det er der rigeligt med beviser på. Bare tag et kig ud over de mange gravhøje, der pryder landskabet. Korsør Slot er bestemt også et besøg værd. De gamle volde er fortsat bevaret sammen med bastionerne og den flotte magasinbygning fra 1600-tallet. Find et billigt hotelophold til jeres sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Korsør.

  Korsør
  En skøn gåtur i et spændende og afvekslende historisk område, tæt på Korsør.
 • Kalundborg (38.7 km)

  Oplev det smukke Kalundborg på Vestsjælland med Risskov Bilferie. Snyd ikke jer selv for at opleve denne skønne danske perle af en by som oveni købet også er en krydstogtdestination for blandt andet britiske cruiseskibe. Den gamle del af Kalundborg kaldes for 'Højbyen', og er en af Danmarks bedst bevarede middelalderbyer med bygninger, der kan dateres helt tilbage til både det 15. og 16. århundrede. I centrum af byen finder I mange restauranter og caféer og har I lyst til at købe lidt ind, så kan en tur op ad Kordilgade eller Skibbrogade bestemt anbefales. Her findes der nemlig et rigtigt godt og varieret udvalg af forskellige specialforretninger med alt fra cykler til helseoste. Lidt udenfor shoppestrædet ligger den smukke Vor Frue Kirke.

  Kalundborg
  I Middelalderbyen Kalundborg står den smukke Vor Frue Kirke.
 • Næstved (39.5 km)

  Næstved er en spændende handelsby på Sydsjælland. Byen var et religiøst centrum i middelalderen og der blev bygget adskillige klostre. I dag er byens vartegn Sct. Peders Kirke, som blev bygget i slutningen af 1200-tallet. Den dag i dag er der også mange spændende forretninger i byen, bl.a. i Næstved Storcenter, der har mere end 60 butikker.

  Næstved
  Næstved er en spændende handelsby på Sydsjælland
Vis flere

Kort

Golfhotel Vilcon
Oksebrovej 2 4200 Slagelse

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 35% rabat