Miniferie på Good Morning Arlanda

Dansk | DKK

Good Morning Arlanda

God mad, idyl og skøn natur, i nærheden af Stockholm

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Gratis transport til og fra lufthavnen
 • Kæledyr er velkomne
 • Nær Steninge Slott Märsta og Rosenberg Slott
203,-
2~4 dage fra
439,-

Inkl. 1 x aftensmad

Nær Arlanda og Stockholm

2 dage
Kun 439,- / spar op til 161,-
SPAR
3 dage
Kun 789,- / spar op til 162,-
SPAR
4 dage
Kun 1.099,- / spar op til 204,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x aftensmad
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet og parkering
 • 1 x Fri transport til/fra Arlanda
Risskov Pakken

Good Morning Arlanda ligger ikke langt fra Arlanda Lufthavn, og bare et stenkast fra Holmsjön, nord for Stockholm. Nyd en billig hotelpakke med overnatning, morgenmad, aftensmad, adgang til sauna og fri transport til og fra Arlanda Lufthavn.


Hotellet tilbyder

På Good Morning Arlanda kan I nyde en dejlig omgang morgenmad fra tidlig morgen, og spise en god middag om aftenen i hotellets hyggelige restaurant, som både tilbyder buffet og á la carte.

Aftenerne kan derefter rundes af i hotellets hyggelige bar, som serverer kaffe, vin øl og friske drinks. Derudover kan der købes lette retter fra snack-menuen døgnet rundt.

Som gæster på Good Morning Arlanda tilbydes I gratis adgang til hotellets sauna og fitnesscenter. Hotellet ligger også i et naturskønt område, som giver jer gode muligheder for vandreture, og derudover har I kort gåafstand til Holmsjön og badelandet, The Cable Park. For golfinteresserede ligger Arlandastad Golf blot en kort køretur fra hotellet.

Udforsk det charmerende centrum i Sigtuna, og besøg Steninge Slott Märsta og Rosenberg Slott, som begge ligger i kort køreafstand fra hotellet. Eller hvorfor ikke tage en herlig udflugt til Stockholm, Friluftsgården Alnäs eller Uppsala.

Der tilbydes gratis transport til og fra Arlanda Lufthavn, gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Hotellet har 178 værelser fordelt over to etager med elevatoradgang. I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Værelserne er ca. 18 m² store og er alle indrettet med flisebelagt badeværelse med toilet og bruser/badekar, og er udstyret med komfortable enkeltsenge, skrivebord, telefon og TV med et stort udvalg af kanaler.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

500 km fra
Göteborg, Sverige
600 km fra
Helsingborg, Sverige 
700 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

The Cable Park (0.8km)

Er I dristige og eventyrlystne, så besøg The Cable Park på Halmsjön tæt ved Arlanda Lufthavn. Her kan I stå på vandski, men i stedet for at blive trukket efter en båd, bliver I trukket af en eldrevet bane. Det er ikke bare fantastisk sjovt, det er også meget klimavenligt.

Arlandastad Golfklub (11km)

Kan I lide at spille golf, så kan I bestille hotel hos Risskov Bilferie og tage en billig golfferie nord for Stockholm, hvor I finder Arlandastad Golfklub. Her kan I tilbringe dagen udendørs med køllerne som selskab. Stedet har en fin restaurant, når det bliver tid til forfriskninger og med en miniferie eller et weekendophold fra Risskov behøver det ikke koste alverden at tage på golfferie uden for landets grænser.

Steninge Slot (14.2km)

I Steninge, udenfor Märsta, finder I Steninge Slot. Bygningen stammer fra 1700-tallet og slotsparken er åben for offentligheden. I kan også besøge Steningeladen i nærheden og kigge på lokalt kunsthåndværk eller I kan få en bid mad og en kop kaffe.

Rosersberg Slot (16.1km)

Lyt til historiens vingesus på Rosersberg Slot. Her kan I få en storslået oplevelse i landlige omgivelser, med vidststrakte grønne områder og med søen Malarens glitrende vand som baggrund. I kan tage en guidet tur og lære mere om Karl XIV Johan og hans hustru Desiderias tidligere lystslot og sommerresidens.

Sigtuna (18.8km)

I bør tage jer tid til at besøge Sigtuna. Byen kan føre sine aner tilbage til 900-tallet, og regnes for at være Sveriges ældste by. Gaderne og husene emmer af historie og I kan besøge Sigtuna Museum og lære endnu mere. Der findes masser af små lokale butikker med alt fra tøj til møbler og garn.

Om sommeren kan I gå tur på strandpromenaden og købe en isvaffel ved havnen. Om vinteren kan I på Café Tant Brun forundres over den charmerende bygning, som er fra middelalderen, mens I varmer jer på en kop varm chokolade eller kaffe.

Gocartcentret i Uppsala (35.2km)

Kan I lide fart og spænding er Gocartcentret i Uppsala et perfekt udflugtsmål. Her kan I booke firmaarrangementer og actionfyldte aftener med familie og venner. I er også velkomne til blot at droppe ind og køre et par omgange.

Det er også muligt at leje en Segway og udforske Uppsala på en Segway-sightseeing.

Friluftsgården Alnäs (42.9km)

Her finder I en naturskøn perle med friluftsaktiviteter for hele familien. Her kan I have det sjovt udendørs ved Ekolns nordstrand kun 15 minutter fra Uppsala centrum. I kan leje kanoer og robåde, spille tennis, beachvolley, basketball og fodbold. Og hvorfor ikke også klatre?

Gamla Uppsala (41.6km)

Det er virkelig værd at tage sig tid til en tur til Gamla Uppsala, som er et af Skandinaviens mærkeligste ærkæologiske udgravninger. Tag et kig på en af de tre majestætiske kongelige gravhøje - Uppsala Högar - fra 500-tallet eller på et af Nordens største gravpladser og resterne efter domkirken, som blev bygget i 1100-tallet.

Pladsen her er myteomspundet og er i de senere år også blevet kendt i udlandet pga. tv-serien "Vikings". Benyt lejligheden til at lære mere om, hvordan det hele foregik dengang.

I kan også besøge Gamla Uppsala museum, restaurant Odinsborg og friluftsmuseet Disagården, som ligger her.

Stockholm (43.6km)

Har I lyst til en tur i teatret, så prøv Det Kongelige Dramatiske Teater ved Nybroplan eller besøg nogle af de mindre teatre på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs Torv er også et besøg værd, ikke blot for sine forestillinger, men også for sin smukke arkitektur. Globen byder jævnligt på store sportsevents, koncerter og shows.

Står den på shopping, så byder hele området omkring Hötorget og Stureplan på mange muligheder, det samme gør Götgatan på Söder. Gå ikke glip af et besøg i varehuset NK på Hamngatan.

Fra Stureplan kan I gå ned gennem Birger Jarlsgatan, hvor I bl.a. finder Orrefors Kosta Boda glasdesign og eksklusive modebutikker. I bunden af gaden møder I den smukke nationalscene, Dramaten. Nybrokajen ligger lige forude, og her findes alle turbådene, der kan fragte jer ud i Skærgården.

Ønsker I lidt mere grønne omgivelser, kan en gåtur ved Kungliga Djurgården anbefales eller måske en tur langs Norr Mälarstrand. Långholmen er også en skøn oase midt i storbyen. Om sommeren er der flere steder man kan bade i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen.

Vasamuseet (nær Skansen) er en stor oplevelse. Her kan I lære om menneskerne og tiden omkring år 1628, da krigsskibet sank. I nærheden af Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm - og det er ikke kun for børn.

Gamla Stan ligger på en lille ø i byen og er en af Nordens bedst bevarede middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige restauranter og caféer og spændende rodebutikker med gamle våben og ordner - og med slottet på toppen.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Good Morning Kista

Ophold med halvpension

Södermanland

Miniferie i Stockholm

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x dagens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

121,-
Kun
759,-

Vis kort

Moderne hotel med gratis parkering

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis

Good Morning+ Hägersten

Ophold med én 2-retters menu

Mälardalen

Besøg Stockholm

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet og parkering

178,-
Kun
759,-

Vis kort

Oplev Stockholm og skærgården på ferien

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng gratis

Good Morning+ Nyköping

Historisk skærgårdsby

Södermanland

Oplev Nyköping

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

232,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Skærgård, kultur og shopping i Nyköping

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat