Kør-selv ferie til Good Morning+ Helsingborg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Good Morning+ Helsingborg

Ophold i Sverige, blot et stenkast fra Helsingør

Tæt på Helsingborgs centrum
Sauna, jacuzzi og fitness-faciliteter
Legerum til børn og gratis WiFi
 • 80 km fra Øresundsbroen
 • 230 km fra Göteborg, Sverige
 • 3 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Hund

Hotellet

Besøg en af Skånes mest charmerende byer, Helsingborg, og oplev nogle vidunderlige dage på dette 3-stjernede hotel, beliggende i kort afstand fra centrum.

Hotellet tilbyder

Dette moderne hotel er beliggende i den sydlige del af Helsingborg, i kort afstand til byens centrum og er let tilgængeligt med bil og offentlig transport.  

I den hyggelige restaurant serveres både frokost og aftensmad hvor I finder skånske specialiteter såvel som spændende internationale retter på menuen.  

I lobbyen er der gratis kaffe og te samt en butik hvor der, hele dagen, kan købes friske sandwiches og salater. Hotellet tilbyder gæsterne afslapning med sauna og Jacuzzi samt mulighed for træning med hotellets fitnessfaciliteter.  

Der findes et legerum hvor børnene kan boltre sig, det er gratis at parkere ved hotellet og der er fri adgang til hotellets trådløse internet.

Værelser

Alle hotellets værelser har eget badeværelse med enten brusebad eller karbad, toilet og hårtørrer og er udstyret med LED-TV, en telefon og et skrivebord. Nogle værelser er renoveret i 2017.

Bemærk at

Obs! Det er kun muligt at få en ekstra seng til børn op til 13 år. Bestiller I opredning til to børn bliver dette på sovesofa, der er 120 cm bred. Børn i ekstra seng får kun morgenmad og skal selv betale for aftensmaden.

OBS! Hotellets relaxafdeling med sauna og fitness er under renovering. Alle faciliteter er tilgængelige, men der er håndværkere og byggearbejde på stedet.

OBS! Restauranten er lukket om søndagen. Ved ankomst om lørdagen serveres der altså 1 x 2-retters menu om lørdagen. Ved ankomst om søndagen serveres der 1 x 2-retters menu om mandagen.

Vis flere

Værd at se

 • Frederiksdal Haver og Museer (2.9 km)

  Find en billig bilferie til Sverige hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en skøn oplevelse hos vores svenske naboer i Helsingborg. Besøg Frederiksdal haver og museer som er Sveriges næststørste frilandsmuseum. Her kan I se marker, skove, byen, huse og dyr og få en fornemmelse af, hvordan folk engang boede i det sydlige Sverige. Der er omkring 50 historiske bygninger at besøge og hvert år afholdes en række forskellige markeder og festivaler. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse i eget tempo.

  Frederiksdal Haver og Museer
  Frederiksdal Haver og Museer er et skønt område lidt uden for Helsingborg.
 • Dunkers Kulturhus (2.3 km)

  Find en miniferie til Sverige hos Risskov Bilferie og omgiv dig selv i en verden af kultur og moderne kunst på Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Der er 3.000 kvadratmeter udstillingsareal med nye og spændende udstillinger hele tiden. Bygningen blev designet af Jim Utzon, og idéen var, at det skulle ligne et middelalder slot. De omkringliggende bygninger udgør en ringvæg, der indeholder kontorer og andre administrative funktioner. Besøg det spændende kulturhus med Risskov Bilferie og find også børnevenlige hoteller til rejsen så hele familien kan nyde turen.

  Dunkers Kulturhus
  Besøg det spændende Dunkers Kulturhus.
 • Sofiero Slot (7.1 km)

  I 1866 byggedes under Kronprins Oscar og hans kone Sophia sommerslottet Sophie-ro. Det ligger direkte ved havet blot et par kilometer nord for Helsingborg. Sofiero er måske bedst kendt for sin samling af rhododendroner og det er også primært det de mere end 100.000 besøgende hvert år kommer for, at opleve.

  Sofiero Slot
  Besøg det smukke Sofiero Slot under en ferie i nærheden af Helsingborg
 • Helsingør (10.1 km)

  Tag hele familien med på ferie i Helsingør, som er en hyggelig lille by, der er både nem og hurtig at udforske. Gågaden, Stengade, med de tilstødende gader udgør den centrale del af byen, og her er der mulighed for at gå på opdagelse i de mange små butikker, der ligger langs gågaden. Et rigt caféliv byder på mange forskellige delikatesser, og der findes også mange gode restauranter i Helsingør, der vil kunne tilfredsstille selv de mest krævende ganer. Helsingør er fuld af oplevelser. Hold ferie i Danmark - nyd et afslappende weekendophold eller en miniferie i skønne Helsingør!

  Helsingør
  Helsingør er en hyggelig lille by, der er både nem og hurtig at udforske.
 • Wallåkra Stentøjsfabrik (18.6 km)

  Wallåkra Stentøjsfabrik har lavet klassiske gryder og potter på den traditionelle måde gennem 150 år. Her kan I få et indblik i og følge produktionen fra lerhåndteringen til det færdige produkt. Kom på en guidet tur rundt i fabrikken og få selv lov til, at prøve og dreje ler! Glem ikke at få din egen selvlavede lerkrukke med hjem. I kan også benytte lejligheden til, at spise i kroen som er indrettet i magasinhuset.

  Wallåkra Stentøjsfabrik
  Lav jeres egne lerkrukker på Wallåkra Stentøjsfabrik og få dem med hjem
 • Mölle (35.9 km)

  Om sommeren lokker den svenske vestkysts strande med dejlige forhold for aktiviteter i vand og på strand. Besøg kendte Mölle, som er en rigtig traditionel badeby, hvor turismen nåede sin top i 1900-tallets begyndelse.

  Mölle
  Besøg badebyen Mölle og oplev strand og vand
 • Kullaberg naturreservat (38.7 km)

  Hvorfor ikke tage på sommerferie til Sverige, med børnevenlige hoteller og selv sætte tidsplanen. Risskov Bilferie kan tilbyde billige rejser og miniferier i Sverige med børnevenlige hoteller. Kør-slev til Kullaberg som ligger syd for Skälderviken, lidt nord for Helsingborg. Herfra kan I nyde den flotte udsigt over Øresund og Kattegat. Området er meget anderledes fra den anden natur i Skåne. Vil I vide mere om faunaen og floraen vil vi anbefale et besøg på Naturum Kullaberg ved Kullens fyr. Gåture langs Kullaleden anbefales også, hvor der er en 70 km lang vandresti. Dette område er også blevet brugt til indspilning af film. Tag på en aktiv ferie til Skåne og nyd naturen og det maleriske hav. Find jeres næste sommerferie hos Risskov Bilferie.

  Kullaberg naturreservat
  Besøg det flotte naturreservatet, som er helt unik for Skåneregionen.
 • Woodlands Golf & Country club (40.1 km)

  Woodlands Contry Club er en af Skandinaviens ledende golfklubber og byder på golfbaner af internationale klasse og et fantastisk miljø. Klubben ligger i Örkelljunga, ca. 6 km fra Markeryd by. Stedet byder på skræddersyede pakker, som passer de fleste golfspillers niveau og ønsker. Der gives golflektioner til nybegyndere og øvede der gerne vil lære sig mere. På Woodland er der både en 18- og 9-hulsbane.

  Woodlands Golf & Country club
  Der gives golflektioner til nybegyndere og øvede der gerne vil lære sig mere
 • Malmø (65.1 km)

  Kør selv på bilferie og besøg Malmø, den største by i Skåne og tredjestørste i Sverige. Malmø har altid været en handelsby og er det forsat og derfor kan byen også byde på gode shoppingmuligheder. Byens centrum er velbesøgt og har et stort udbud af forskellige kulturelle muligheder. Der er nemlig et udpræget kulturliv i Malmø med blandt andet Malmøfestival, der afholdes i august, og som plejer at trække godt med besøgende. ´Gamla Staden´ ligger tæt på Malmøhus Slot og er præget af charmerende huse og snoede gader, blandet med caféer, designbutikker og gallerier. Midt i Gamla Staden ligger også Stortorget, omgivet af bygninger fra det 16. og 17. århundrede. Her står også rytterstatuen af Kong Karl X, som var med til at sikre at Skåne blev svensk igen i 1658. Sydvest for Stortorget ligger ´Lilla Torg´, som er omgivet af bindingsværkshuse fra det 17. og 18 århundrede og bestemt et besøg værd. Form/Design Center ligger i en gammel magasinbygning og udstiller design og kunsthåndværk suppleret af en butik med et bredt sortiment i bøger om skandinavisk design. Ved Stortorget, lidt syd for ´Centralstationen´ starter Malmøs gågade og strøg, fyldt med butikker. Der er også flere varehuse langs gågaden sammen med en del kunsthåndværkerbutikker. I den nyere bydel, Hyllie, beliggende i det sydlige Malmø, ligger Skandinaviens nok største shoppingcenter, kendt under navnet Emporia, så prøv lykken, der plejer at være gode tilbud. Malmø er en dejlig by og en oplagt destination for en billig miniferie, weekendophold eller længere sommerferie i egen bil.

  Malmø
  Malmø set fra Västra Hamnen
Vis flere

Kort

Good Morning+ Helsingborg
Gustav Adolfs Gata 47 252 27 Helsingborg