Kør-selv ferie til Good Morning Hotel Lund

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Good Morning Hotel Lund

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie.

 • 32 km fra Øresundsbroen
 • 270 km fra Göteborg, Sverige
 • 50 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Good Morning Lund ligger kun 2,5 kilometer fra Lund centrum - en by med 1000 år gamle aner. Der er mange seværdigheder, restauranter og muligheder for shopping. Med tog tager det blot 20 minutter at komme til Malmø og lidt under en time at komme til København.

Hotellet tilbyder

Hotellet er det perfekte udgangspunkt for at udforske og nyde denne flotte, skånske by. Værelserne er designet med et friskt touch og en moderne indretning. Hver morgen klokken seks serveres der en dejlig morgenbuffet, så I kan tanke op med energi til de mange, sjove faciliter byen har at byde på. Hvis I skal rejse før klokken 6, kan I bestille morgenmad, som I kan tage med jer på farten. Dette bestiller I i receptionen dagen før. 

Der serveres simple retter til aftensmad i restauranten fra kl. 18:00. Lobbybaren, der ligger i forlængelse af receptionen og restauranten, er et godt samlingspunkt for en drink inden middagen. Her kan I også spise en lille snack fra deres snack-menu uden for restaurantens åbningstider. 

Værelser

På Good Morning Hotel Lund kan I booke dobbeltværelser eller enkeltværelser. I hotellets dobbeltværelser finder I to senge, som tilsammen er 160 cm, men som også kan trækkes fra hinanden, hvis dette ønskes. TV og skrivebord findes på alle værelser, samt eget badeværelse med bruser. Værelserne er ca. 12 kvm og der er ikke meget gulvplads.

Kæledyr må gerne medbringes i nogle af værelserne mod et ekstragebyr.

Værd at se

 • Lund Universitets Botaniske Have (5.9 km)

  Find et weekendophold for hele familien i området omkring Lund i Sverige. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en billig kør-selv ferie med hele familien. Et af de steder som bestemt kan besøges er den botaniske have i Lund, med det meget mundrette navn 'Lund Universitets Botaniske Have' og er også af Lunds små underværker. Med sine 8 hektar og mere end 7000 arter fordelt i deres store drivhus og have, er her meget at opleve og se. Haven begår sig bredt inden for den botaniske videnskab, men bruges også som en afslappende park og inspiration for dets besøgende. Tag forbi og se de flotte planter i et afslappende miljø. Find en billig sommerferie eller vinterferie til Lund i Sverige og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med hele familien.

  Lund Universitets Botaniske Have
  Se de flotte tulipaner i Lund Universitets Botaniske Have.
 • Lunds Universitets Historiska Museum (6.1 km)

  Tag på bilferie til Sverige og besøg Lund med Risskov Bilferie. Find et billigt hotelophold eller måske et billigt weekendophold for hele familien i Lund og kom afsted på en kør-selv ferie fyldt med oplevelser. Et sjovt og interessant udflugtsmål er Lunds Historiske Museum, der hører under Lund Universitet. Samlingen er Sveriges anden største inden for ærkelogi og her skildres mange perioder – blandt andet Skånes sten-, bronze og jernalder. Et perfekt udflugtsmål, der både er sjovt og interessant. Find børnevenlige hoteller til ferien i Lund hos Risskov Bilferie.

  Lunds Universitets Historiska Museum
  Besøg Sveriges næst største samling inden for ærkelogi.
 • Lunds Kunsthal (6.1 km)

  Find en billig bilferie i Sverige hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på oplevelse i Lund på en kør-selv ferie i eget tempo. Elsker I kunst? Så er et besøg på Lundshal et must. Den ligger ved Mårtenstorget og er et sted, der byder på international samtidskunst med udstillinger og kunstdiskussioner. Det er altid gratis at besøge kunsthallen og har åbent mellem tirsdag og søndag med gratis rundvisning mellem tirsdag og fredag. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd turen og den smukke natur som er en del af Lund og omegn.

  Lunds Kunsthal
  Lunds Kunsthal byder på international samtidskunst.
 • Kulturen i Lund (6.2 km)

  Tag til Lund i Sverige med Risskov Bilferie, og find billige hoteller til kør-selv ferien. Et sted i Lund som I absolut må besøge er Kulturen. Dette er et stort friluftmuseum midt i centrale Lund. Det består af to bykvarterer med over tredive kulturhistoriske bygninger, som viser udstillinger om kulturhistoriske håndværk, kunst og design. Stig ind i husene og oplev tiden fra middelalderen og frem. Perfekt for både store og små – med garanti for spændende oplevelser. Sverige byder på gode muligheder for en kør-selv ferie og børnevenlige hoteller. Find den perfekte kør-selv ferie hos Risskov Bilferie.

  Kulturen i Lund
  Besøg friluftmuseet i Lund der har flere spændende udstillinger.
 • Högevall (5.3 km)

  Er I på familieferie med børnene vil vi anbefale et besøg i Högevall. Dette er et af Skånes største og mest moderne badehuse. I eventyrbadet får I en skøn kilden i maven i den 213 meter lange vandrutsjebane og i den vilde badeflod. Har I lyst til noget mere roligt, kan I slappe af i poolen og i boblebadet.

  Högevall
  Hold badeferie i Sverige og besøg Högevall, et af Skånes største og mest moderne badehuse.
 • Skissernas Museum (5.5 km)

  Hvorfor ikke tage en tur til Skissernas Museum? Dette museum er med sit fokus på den kunstneriske proces og kunst i det offentlige rum helt unikt. Følg hvordan historiske perioder spiller sammen med samtidskunsten med deres flotte samling af skitser og modeller fra hele verden.

  Skissernas Museum
  Kig ind og et indblik i den kunstneriske proces under Jeres ferie i nærheden af Lund
 • Vattenhallen Science Center (6.5 km)

  kan også tage de små med til Vattenhallen Science Center. Her kan I opleve spændene og interaktive eksperimenter og shows. I Vattenhallen har alle eksperimenter at gøre med naturvidenskab og teknik. Træd ind i en stor sæbeboble, se på stjernehimlen og leg med luft, laser og cykelhjul.

  Vattenhallen Science Center
  Besøg Vattenhallen Science Center
 • Dalby Helligkorskirke (17.6 km)

  Hvis I beundrer historiske bygninger, anbefaler vi et besøg til Dalby Helligkorskirke. År 1060 blev kirken bygget og indlemmet i Danmarks ni stifter, hvoraf to af dem var i Skåne. Biskopperne havde i Skåne sæde i henholdsvis Lund og Dalby. Dens lange historie gør kirken til ældst bevarede stenkirke.

  Dalby Helligkorskirke
  Dalby Helligkorskirke, Nordens ældst bevarede stenkirke
 • Flyinge Kungsgård (19.0 km)

  Hvis I kan lide heste anbefaler vi et besøg på Flyinge Kungsgård. Flyinge er en af verdens ældste stutterier samt et populært sted at besøge for hestesportsinteresserede med besøgende fra flere steder i Europa. Flyinge Kungsgård er altid åben, og I har både mulighed for at nyde den flotte natur og den hyggelige stemning i staldene.

  Flyinge Kungsgård
  Flyinge Kungsgård er et af verdens ældste stuterier
 • Malmø Museer og Malmøhus Slot (23.7 km)

  Midt i Malmø finder I Malmø Museer og Malmøhus Slot. Slottet, som huser Malmø Museer, er et af nordens ældst bevarede renæssanceslotte, og her findes mange udstillinger som beretter om byens historie, teknik, søfart og natur. Her findes også Malmø Kunstmuseum, Kommendanthuset og Slotsmøllen. På Malmøhus gives der guidede, historiske turer, som fortæller om fortidens beboere af slottene og salene. Find et last minute hotelophold hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på ferie.

  Malmø Museer og Malmøhus Slot
  Besøg Malmø Museer & Malmøhus Slot i centrale Malmö
 • Julemarked i Malmø (19.2 km)

  Julemarkedet i Malmø skaber en unik julestemning i hele byen, som bliver forstærket af byens flotte udsmykning, isskulpturer og skøjtebaner, når julen nærmer sig. Oplev den traditionelle svenske julestemning og smag julespecialiteterne i en af byens mange boder. I juletiden er det muligt at stå på skøjter i Malmø. Tag et smut forbi en af de mange opstillede skøjtebaner, hvor I har mulighed for at leje skøjter. Dette kunne f.eks. være i Raoul Wallenberg Park eller i Folkets Park.

  Ved Södertull er det muligt at opleve et ægte traditionelt svensk julemarked. På dette marked er det muligt at købe kunsthåndværk, hjemmelavede julespecialiteter og julegodter i lange baner. Et andet af Malmøs mere traditionelle julemarkeder, er Katrinetorp, som helt bestemt også er et besøg værd. Her er det muligt at købe lækker julemad, kunsthåndværk eller antikviteter i en af de mange boder og omkring den julepyntede markedsplads.

  I Malmøs pittoreske bydel ligger et af byens større julemarkeder på Gustav Adolfs Torg, hvor det er muligt at finde Malmøs bedste og mest bæredygtige julevarer, uanset om I søger økologisk, fair trade, genbrug eller lokalt producerede varer. Dette marked har alt til den kræsne kender.

  Hvis ikke de traditionelle julemarkeder er nok, er det naturligvis også muligt at udnytte Malmøs mange butikker til at finde en god julegave. Med et væld af butikker er Malmø et sandt mekka for folk med hang til shopping, uanset alder.

  Efter en lang dag med masser af julestemning for både store og små, er Malmø en ideel by til at sætte sig ind og hygge. Med sine mange hyggelige restauranter, caféer og barer er den nærmeste kop varm kaffe, chokolade eller gløgg altid i nærheden.

  Tag på billig bilferie til Malmø i julen, og nyd et billigt hotelophold på et af Risskov Bilferies mange gode hoteller i Malmø og omegn.

  Julemarked i Malmø
  Besøg det flotte julemarked i Malmø
Vis flere

Kort

Good Morning Hotel Lund
Förhandlingsvägen 4, 227 61 Lund