Miniferie i Malmø på Good Morning+ Malmø

Dansk | DKK

Good Morning+ Malmö

Bo med kort afstand til alt hvad Malmø har at byde på

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Moderne og rummelige værelser
 • Gåafstand til Mobilia shoppingcenter
 • Oplev både Malmø og København
326,-
3~4 dage fra
849,-

Tæt på natur og shopping

Moderne hotel i Malmø

3 dage
Kun 849,- / spar op til 134,-
SPAR
4 dage
Kun 1.079,- / spar op til 327,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Fri brug af sauna og fitness
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Good Morning+ Malmø ligger i Malmøs stadionområde, tæt på både indkøbscentret Mobilia, Pildammsparken og byens smukke centrum. Hotellet er yderst hundevenligt og er en god base, både for udflugter i Skåne og for en storbyferie med oplevelser i Malmø - måske endda i kombination med en hyggelig tur til København.


Hotellet tilbyder

Hotellet tilbyder moderne og behagelige rammer for et ophold, med korte afstande til alt hvad Malmø har at byde på. Der er personale i receptionen hele døgnet rundt, og her står de klar til at assistere jer under opholdet. Der kan også lånes vaskemaskine og tørretumbler samt strygejern- og bræt ved henvendelse i receptionen.

Om morgenen kan I stå op og nyde en god og varieret morgenbuffet i hotellets hyggelige omgivelser. Efter en dag fuld af oplevelser, kan I nyde et aftenmåltid i den nydelige restaurant. Der findes også en bar på hotellet som tilbyder aperitiffer og forfriskende drinks, samt et udvalg af lette snacks som kan bestilles døgnet rundt.

Når I bestiller to overnatninger inkluderer hotelpakken to gange morgenmad og to hovedretter, ligesom der ved tre overnatninger tilbydes tre af hver. Opholdet inkluderer også gratis adgang til saunaen og fitnessrummet, så I har gode muligheder for både at slappe af og dyrke motion under opholdet.

Malmø er en sand cykelby, som opleves bedst på to hjul. Lej en cykel og drag ud på opdagelse i byen! Kør f.eks. en tur ud til ’Västra Hamnen’ og oplev det moderne havneområde med ’Turning Torso’, hyggelige restauranter, skønne grønne områder og en badebro. I Sommermånederne er Ribersborgstranden også et oplagt sted at besøge for, at nyde solen og vandet.

I Malmøs centrum er der steder som f.eks. ’Möllan’, ’Triangeln’ og Lilla ’Torg’ som bestemt også er værd at besøge med alle de indbydende restauranter, barer og gode shoppingmuligheder der huses her. Nyd også en dejlig tur i slotsparken eller i den nærliggende ’Pildammsparken’ som er en af byens smukkeste parker.

Tag familien eller venner med til kulturelle steder og seværdigheder såsom Malmø Kunsthal og Malmø-operaen. Eller besøg Malmö FF’s hjemmebane-stadion eller tag på shopping i Mobilia-centret, som har hele 115 butikker og ligger i gåafstand af hotellet.

Er I på ferie i egen bil vil I kunne godt af, at det blot tager fem minutter at køre til Hyllie, hvor I finder Sveriges største indkøbscenter, Emporia, samt ’Hylliebadet’, ’Malmömässan’ og Malmö Arena, som både huser hockeykampe og forskellige koncerter.

I har også alletiders mulighed for, at kombinere ferien i Malmø med et hyggeligt besøg i København. Der er let og hurtig adgang med tog fra både hovedbanegården, Trekanten og Hyllie. Det er også let og hurtigt at tage toget til den charmerende naboby, Lund, hvor I både kan nyde slentreture på de brostensbelagte gader og besøge katedralen og den smukke bypark.

Der kan parkeres ved hotellet mod et dagligt gebyr på 70 SEK (udendørs) eller 130 SEK (indendørs i garage) og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Good Morning+ Malmø har 255, som både omfatter enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra opredning. Alle værelserne er moderne og rummelige, indrettet med eget badeværelse med toilet og hårtørrer og udstyret med behagelige senge (to 90cm twin-beds), skrivebord, TV, telefon og vinduer som kan åbnes.

Det er tilladt at medbringe kæledyr for et ekstra gebyr på 150 SEK per dag.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

39 km fra
Øresundsbroen
70 km fra
Helsingborg, Sverige 
280 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Malmø Museer og Malmøhus Slot (3.8km)

Midt i Malmø finder I Malmø Museer og Malmøhus Slot. Slottet, som huser Malmø Museer, er et af nordens ældst bevarede renæssanceslotte, og her findes mange udstillinger som beretter om byens historie, teknik, søfart og natur. Her findes også Malmø Kunstmuseum, Kommendanthuset og Slotsmøllen. På Malmøhus gives der guidede, historiske turer, som fortæller om fortidens beboere af slottene og salene. Find et last minute hotelophold hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på ferie.

Lilla Torg (4km)

Tag på et weekendophold for hele familien til Malmø i Sverige og nyd en tur rundt i den charmerende by. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv ferie med hele familien. Om sommeren kan man med fordel tilbringe et par timer på torvet i Malmø, Lilla Torg, hvor der er caféer og restauranter med udendørsservering på stribe. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til Malmø og omegn.

Emporia Shoppingcentrum (3.1km)

Shopping er en oplagt aktivitet, når I tager på miniferie eller weekendophold i Malmø. Den shoppinginteresserede bør tage en tur til Emporia Shoppingcentrum i Malmøforstaden, Hyllie. I det 93.000 kvm store shoppingcenter finder I over 200 butikker fordelt på 3 etager. Der er også forskellige restauranter, hvor I kan tage en pause og spise en god frokost eller drikke en kop kaffe. I den internationale atmosfære finder I næsten alt, hvad I har brug for.

Turning Torso (4.9km)

Turning Torso, som er engelsk for "drejende eller svingende krop", er Sveriges og nordens højeste skyskraber. Turning Torso er placeret på Lilla Varvsgatan i Västra Hamnen, Malmö og blev indviget i august 2005. Bygningen er tegnet af arkitekten Santiago Calatrava og er 190,4 m høj. Bygningen er en boligbygning og er på grund af sin højde blevet et kendt landmærke i regionen og kan ses langt væk.

Malmø (4.6km)

Kør selv på bilferie og besøg Malmø, den største by i Skåne og tredjestørste i Sverige. Malmø har altid været en handelsby og er det forsat og derfor kan byen også byde på gode shoppingmuligheder. Byens centrum er velbesøgt og har et stort udbud af forskellige kulturelle muligheder. Der er nemlig et udpræget kulturliv i Malmø med blandt andet Malmøfestival, der afholdes i august, og som plejer at trække godt med besøgende. ´Gamla Staden´ ligger tæt på Malmøhus Slot og er præget af charmerende huse og snoede gader, blandet med caféer, designbutikker og gallerier. Midt i Gamla Staden ligger også Stortorget, omgivet af bygninger fra det 16. og 17. århundrede. Her står også rytterstatuen af Kong Karl X, som var med til at sikre at Skåne blev svensk igen i 1658. Sydvest for Stortorget ligger ´Lilla Torg´, som er omgivet af bindingsværkshuse fra det 17. og 18 århundrede og bestemt et besøg værd.

Form/Design Center ligger i en gammel magasinbygning og udstiller design og kunsthåndværk suppleret af en butik med et bredt sortiment i bøger om skandinavisk design.

Ved Stortorget, lidt syd for ´Centralstationen´ starter Malmøs gågade og strøg, fyldt med butikker. Der er også flere varehuse langs gågaden sammen med en del kunsthåndværkerbutikker.

I den nyere bydel, Hyllie, beliggende i det sydlige Malmø, ligger Skandinaviens nok største shoppingcenter, kendt under navnet Emporia, så prøv lykken, der plejer at være gode tilbud. Malmø er en dejlig by og en oplagt destination for en billig miniferie, weekendophold eller længere sommerferie i egen bil.

København (36.3km)

Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

Lund Domkirke (22.2km)

Find en bilferie til Sverige med børnevenlige hoteller og prøv at besøg Lund. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en billig sommerferie eller vinterferie med Risskov Bilferie til det smukke område omkring Lund i Sverige. Vi vil anbefale jer at besøge Lund Domkirke, som blev bygger i år 1145. I dag er kirken Sveriges mest besøge med over 700.000 gæster om året. I kirken finder I blandt andet dets berømte astronomiske ur, som spiller to gange hver dag og i krypten finder I Jætten Finn. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn familieferie med ungerne.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Scandic Sydhavnen

Inkl. dagens ret

Storkøbenhavn

3 km fra byens centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 1-rets menu
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis internet og parkering
 • Fri entré til fitness

129,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Moderne 4-stjernet hotel i København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Garden

Oplev Skåne

Skåne

Centralt i Malmø

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x velkomstkaffe
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

223,-
Kun
899,-

Vis kort

Oplev Malmøs mange muligheder

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 383.4kr per nat