Miniferie på Good Morning Mölndal

Dansk | DKK

Good Morning Mölndal

Alletiders hyggeferie nær den svenske vestkyst

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tæt på Göteborg og Liseberg
 • Gratis parkering og internet
 • Vandland, golf og sportsanlæg lige i nærheden
8.221,-
3~6 dage fra
759,-

Nær Göteborg

Dejligt hotel i Mölndal

3 dage
Kun 759,- / God pris !
SPAR
4 dage
Kun 1.079,- / spar op til 128,-
SPAR
5 dage
Kun 1.399,- / spar op til 589,-
SPAR
6 dage
Kun 1.719,- / spar op til 8.221,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Good Morning Mölndal har en god beliggenhed nær Göteborg og Liseberg, og tæt på travbanen ’Åbytravet’ og Åby Fritidscenter. Med gratis parkering og kort afstand til motorvejen tilbyder hotellet gode muligheder for, at kombinere bilferie og byferie i ét og samme ophold. Tag familien eller venner med på en herlig kør-selv ferie i Sverige!

Hotellet tilbyder

På Good Morning Mölndal tilbydes I billig indkvartering tæt på forlystelsesparken, Liseberg, vandland, sportsanlæg og golfbaner. Hotellet gennemgik en renovering i 2012 og er egner sig både til familier og handicappede.

I hotellets nydelige restaurant serveres den inkluderede morgenmad hver morgen, samt aftensmad om aftenen. Hotelpakken inkluderer også et velsmagende aftenmåltid. I lobbyen finder I en hyggelig bar hvor der bl.a. serveres kaffe og forfriskende drinks, samt et udvalg af lette retter.

For de som ønsker en aktiv ferie ligger træningscentret, Life Åby Gym, lige overfor hotellet og kan benyttes for 60 SEK. Er I til golf har I gode muligheder for, at spille en runde på den nærliggende golfbane, Sisjö.

Hotellets nærområde byder på mange gode muligheder for familieferie med børn, med både den populære forlystelsespark, Liseberg, og Universum, beliggende indenfor en kort køretur. Derudover finder I også Åby Fritidscenter med vandland og sportsanlæg tæt på hotellet.

Närområdet erbjuder goda möjligheter för er som reser med barn med Liseberg och Universeum beläget ca 7 km från hotellet och endast ett stenkast från Åby fritidscentrum med äventyrsbad och sportanläggning.

Hotellet ligger i Mölndal, tæt på byens travbane, Åbytravet, og Mölndals charmerende centrum hvor I finder et godt udvalg af butikker og restauranter. Når I er på bilferie i sommermånederne har I samtidig kort afstand til Askimbadet og stranden.

Nærheden til Göteborg betyder også, at I har mulighed for at opleve vestkystens smukke hovedstad, med alle sine gode shopppingmuligheder og spændende seværdigheder .

Receptionen på hotellet er åben og bemandet hele døgnet rundt, og her vil det venlige og servicemindede personale stå klar til, at assistere jer under opholdet. Der kan lånes strygejern- og bræt samt hårtørrer i receptionen.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Good Morning Mölndal har 67 nydelige værelser, som kan bookes som enkeltværelser, dobbeltværelser eller dobbeltværelser med en ekstra opredning. Værelserne er indrettet med 80cm enkeltsenge eller en 140cm dobbeltseng. Samtlige værelser har eget badeværelse med toilet og bruser og er indrettet med et skrivebord, TV og en telefon.

Kæledyr er tilladt på nogle værelser og kan medbringes mod et gebyr.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

12 km fra
Göteborg, Sverige
220 km fra
Helsingborg, Sverige 
310 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Liseberg Forlystelsespark (7.3km)

Find en billig ferie i Sverige og besøg den dejlige by Gøteborg på en kør-selv familieferie med Risskov Bilferie. Når man tænker på Gøteborg, kommer man straks til også at tænke på Liseberg. Det er Nordens størstes forlystelsespark, og her findes masser af oplevelser for hele familien. Om foråret kan I f.eks. nyde Vestsveriges største havemesse, Lisebergs Trädgårdsdagar. Gennem hele sommerperioden er der masser af forlystelser, attraktioner og underholdning samt de berømte og nuttede Liseberg kaniner. I kan også nyde et måltid på en af parkens mange restauranter eller caféer.

At opleve Liseberg er et must – uanset alder. Find børnevenige hoteller og planlæg en billig sommerferie til Gøteborg og omegn med Risskov Bilferie.

Gøteborg (11km)

Tag en dag ud af kalenderen, besøg Gøteborg og nyd alt hvad denne Sveriges anden største by har at byde på. I kan slentre langs Avenyn, spise god mad, få en kop kaffe og kigge ind i de hyggelige butikker. I kan også tage en tur ud i skærgården med en af de mange passagerbåde eller besøge Nordens største forlystelsespark Liseberg. Tag familien med på en kør-selv storbyferie til Gøteborg og oplev de mange spændende attraktioner og seværdigheder som Sveriges vestkyst kan byde på.

Gøteborgs Skærgård (6.5km)

Gå ikke glip af en tur ud til Gøteborgs Skærgård, hvis bilferien går til den svenske vestkyst. Den smukke natur, de maleriske gyder, dejlige strande, fantastiske naturreservater og de hyggelige vandreture er blot en del af de mange muligheder som Gøteborgs Skærgård byder på. Øgruppen består af omkring tyve øer og der er masse af oplevelser der ligger og venter. Tag bilfærgen fra Hjulvik til nogle af de nordlige øer som for eksempel Björkö, Hönö og Öckerö. Fra Saltholmen er det muligt at komme over til Styrsö, Brännö, Donsö og Vrångö, som er en del af skærgårdens mere sydlige øer. Både færger og busser er offentlig transport, hvilket gør det ment at krydse over til øerne og nyde den smukke natur på øerne.

Den Botaniske Have i Göteborg (8.6km)

Den fremragende botaniske have i Göteborg er et paradis for haveelskere Haven allerede åbnet i 1923, og er en af de største af sin art. Der kan I nyde 175 hektar af planter, både i det fri og i de mange væksthuse. Tag et kig på havens samling af tropiske orkideer, kødædende planter og det sjældne Påskeø-træ, som uddødt i sit naturlige miljø. Gå en tur i klippehaven og nyd duften af urtehaven. Mere end en halv million mennesker besøger hvert år denne smukke park, så det er et af Sveriges mest populære besøgsmål.

http://www.botaniska.se/

Pater Noster Fyrtårn (78.6km)

På en bilferie til Marstrand i Sverige er det også muligt at tage en bådtur og besøge det gamle Pater Noster fyrtårn, som ligger i havet, kun 5.5 km udenfor Marstrand. Fyrtårnet tændtes for første gang i 1868, men det blev lukket igen i 1977. Efter en grundig renovering fremstår fyrtårnet i dag som nyt og det er åbent for besøgende. Bådturen ud til fyrtårnet tager jer igennem det smukke landskab. 

Universeum (7km)

Tag jeres børn eller barnlige sjæle med på et besøg på Universeum. Det er et perfekt sted at tilbringe dagen med at udforske de forskellige videnskabs-udstillinger, nogle af Europas største akvarier, eksperimentarium og en hel regnskov!

Universeum ligger midt i Göteborg og er Nordens største science center i hele 7 etager.

Saltholmen (8.9km)

Det perfekte udgangspunkt for at opleve Göteborgs underskønne skærgård, må siges at være Saltholmen. Der går mange både fra byens færgeterminal til denne ø. Båden sejler også ud til andre øer som Stjyrsjö, Vrangen og Brännö. Samtlige af øerne er bilfrie, så I kan opleve skærgårdens flotte landskab uden at tænke på trafik. I sommermånederne er der også gode badeforhold, f.eks. på Aspholmen, der er Saltholmens badestrand. I kan købe billetter til færgerne ved færgeterminalen.

Göteborg Kunstmuseum (7.4km)

Det skader vist ikke at indlede med at fortælle, at Göteborg Kunstmuseum har hele tre stjerner i Michelinguiden. På museet finder I nemlig verdens måske flotteste samling af nationalromantisk kunst signeret engang i 1800-tallet af blandt andet skandinaverne Edvard Munch, Anders Zorn, P. S. Krøyer og Carl Larsson.

Göteborg kunstmuseum ligger ved Götaplatsen, byens højkulturelle centrum, blot et stenkast fra teatret og koncerthuset, hvor Sveriges nationalorkester holder til.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Inkl. halvpension

Vänern

Ferie ved Vänern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe og kage
 • Adgang til varmebad på terrassen
 • Gratis fiskekort

467,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Ferie ved Sveriges største sø

Læs mere

Clarion Collection Hotel Odin

Ophold i standard dobbeltværelse

Gøteborg

Miniferie i Göteborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet
 • 1 x Shoppinghæfte

198,-
Kun
969,-

Vis kort

Overnat centralt i Göteborg med Risskov Bilferie

Læs mere

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • 2 x Gratis internet

261,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere