Storbyferie i Bruxelles på Gosset Hotel Brussels

Dansk | DKK

Gosset Hotel Brussels

Oplev alle Bruxelles' attraktioner med et billigt ophold nær centrum

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Alletiders base for storbyferie i Belgien
 • Gratis parkering og kort afstand til centrum
 • Nyd en romantisk parferie i Belgiens hovedstad
158,-
3~7 dage fra
719,-

Ophold med morgenmad

I udkanten af Bruxelles

3 dage
Fra 719,- / spar op til 159,-
SPAR
4 dage
Fra 1.469,- / God pris!
SPAR
5 dage
Fra 2.679,- / God pris!
SPAR
6 dage
Fra 4.239,- / God pris!
SPAR
7 dage
Fra 6.439,- / God pris!
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Sen check ud hvis muligt
Risskov Pakken

Oplev Bruxelles med en herlig storbyferie, eller en romantisk parferie, i Belgiens smukke hovedstad. Gosset Hotel Brussels giver jer en komfortabel base, lige i udkanten af centrum, hvorfra I har let og hurtig adgang ind til alle byens spændende muligheder og seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Dette 3-stjernede hotel har en god placering nær motorvejen E40, og tilbyder et ideelt udgangspunkt i udkanten af Bruxelles, nordvest for byens kulturrige centrum.

Her venter en storbyferie hvor I har mulighed for, at opleve alle Bruxelles’ spændende muligheder og seværdigheder, såsom vartegnet ’Atomium’, ’Manneken Pis’-statuen, Europaparlamentsbygningerne, Mini-Europe, store shoppinggader, smukke parkområder og en lang række af museer indenfor både historie, kunst og kultur.

Fra hotellet har I gåafstand til det idyllisk beliggende slot, Kasteel van Groot-Bijgaarden, og har I lyst til selvforkælelse kan I nyde lækker wellness i Therme Dilbeek, som ligger syd for hotellet. Næromådet byder desuden på gode forhold for vandre- og cykelture, og hvis I skulle være interesseret i, at besøge Gent eller Antwerpen, ligger begge disse også indenfor en overskuelig køretur.

Start dagen med en god omgang morgenmad, som det er muligt at nyde på terrassen når vejret er godt. Hotellet huser desuden et hyggeligt brasserie, som serverer traditionelle retter i en klassisk flamsk atmosfære.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 48 hyggelige og komfortable værelser, indrettet i et stilrent design. I kommer til at bo på et af hotellets nydelige Comfort Dobbeltværelser, som alle har eget moderne badeværelse, og er udstyret med air condition, behagelige senge, telefon og fladskærms-TV.

Værelsestyper *

Komfort dobbeltværelse

1 / 2
Værelset er ca. 25 m² stort, har komfortabel dobbeltseng samt Tv. Derudover er værelset udstyret med skrivebord, telefon og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

725 km fra
Puttgarden, Tyskland
750 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
775 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Mini-Europe (7.2km)

Ved foden af Atomium ligger Mini-Europe, som byder på en unik og ´hurtig´ rejse rundt i de smukkeste byer på det gamle kontinent. Se den gode efterligning af Christian IV-tals Børsen, og tag en spadsertur fra London til Paris videre til Venedig. Men også mange af modeller har en teknisk kunne, oplev Vesuv, der gemmer på overraskelser eller Berlinmurens fald.

En tur til Mini-Europa kan varmt anbefales og der er rigtig mange oplevelser og aktiviteter som ligger og venter i denne oplevelsesoase i Bruxelles.

Manneken Pis (8.4km)

På en billig sommerferie sydpå, kan I besøge Bruxelles og se statuen Manneken Pis. Den lille bronzestatue på kun 60 cm er udført af Duquesnoy i 1619 og skulle erstatte den forgående, der var udført i sten. "Manneken Pis" er blevet et vartegn for hovedstaden Bruxelles og der fortælles mange historier om det ret specielle motiv af drengen der med en rimelig tilfredshed lader vandet. En af historierne lyder at en søn blev væk for sin far, som derefter lovede at oprette en statue af sønnen som han fandt ham, og heldigvis blev sønnen fundet! En anden historie lyder at der var udbrudt brand i Bruxelles og en dreng forsøgte at slukke branden ved at tisse på ilden.

Nok så berømt er de mange dragter som den lille Manneken Pis iklædes til forskellige lejligheder, og i det nærliggende museum er de mange beklædningsgenstande udstillet. Faktisk findes der en skulptur med samme motiv, med en tissende Manneken Pis, som er endnu ældre end dens belgiske ´bror´ og som går helt tilbage til 1608, og den skulptur står såmænd på Gammeltorv i København.

Galeries Royales Saint-Hubert (8.8km)

Skulle shoppinglysten være intakt, så er en tur i det stilfulde Galeries St-Hubert , der også går for at være Europas første indkøbscenter, faktisk noget af en oplevelse. Tegnet og bygget i nyrenæssancestil i 1847 med et smukt hvælvet glastag. Galeries Royales Saint-Hubert er hjemstedet for en række af de mest eksklusive butikker i Bruxelles. Der er også en række meget fine restauranter og caféer, som er med til at gøre Galeries Saint-Hubert til et livligt og meget besøgt sted.

Bruxelles (7.6km)

Tag på en billig kør-selv ferie til Belgiens meget charmerende hovedstad Bruxelles, som bestemt kan byde på lidt af hvert. Mest kendt er Bruxelles nok for at være sæde for NATO og flere af de kendte EU-institutioner som f.eks. Kommissionen og det ene af Europa-Parlamentets to mødesteder.

Men faktisk er der tre ting yderligere ting som byen også er rigtig godt kendt for, menlig chokolade, øl og tegneserier. Sidstnævnte er især hædret på Hergé Museum og chokolade kan der købes på næsten alle gadehjørner i den indre by. Nu er det svært at undgå chokoladen, men gør det til en lille udsøgt fornøjelse at prøve lidt af hvert, hver dag, Neuhaus, Maison Pierre Marcolini, Belvas, Galler Chocolatier, og mange, mange flere. Belgien er også kendte for deres øltraditioner, og derfor er et besøg i Bruxelles også en glimrende mulighed for at afprøve noget af det skummede gode øl på en af byens mange barer, caféer eller restauranter. Læg eventuelt vejen forbi café-kvarteret ved Halles St-Gery eller Rue des Bouches, Slagtergaden, hvor restauranterne ligger side om side eller tag turen op til Place Jourdan, hvor elegancen blandes med det afslappede.

Et af Bruxelles mødesteder er Grand Place som også en en af Europas flotteste og smukkeste pladser. Det er simpelthen også et imponerende syn. Det gotiske rådhus på pladsen blev bygget i det 15. århundrede og Grand Place er på UNESCOs liste over verdensarv.

Der er også mange oplevelser ,når det kommer til at shoppe rundt i Bruxelles. De kendte mærker kan findes ved Boulevard de Waterloo men så er der også Europas ældste indkøbscenter, Galeries St. Hubert, som går tilbage til 1847 og bestemt vil være et spændende bekendtskab. Hvis der er tid til det, så besøg også et af Bruxelles mange markeder. Find en familieferie eller et billigt weekendophold for hele familie hos Risskov Bilferie og nyd en ferie i eget tempo og egen bil.

Mont des Arts (8.6km)

Mont des Arts eller Kunstberg, hhv. fransk og flamsk for ´Kunstens bakke´er et historisk område, som blev bygget i forbindelse med Verdensudstillingen i Bruxelles i 1910. Den består af en park og en trappe med fontæner. Fra Mont des Arts er der en herlig udsigt til blandt andet Rådhustårnet og Grand Place, som er nogle af Bruxelles stoltheder. Nogle af de bedste museer ligger også her Bozar, Musikmuseet, Kunstmuseet og selvfølgelig Musikmuseet. Nyd en lille frokost på femte sal i Musikmuseet, hvorfra der er en meget smuk udsigt over Bruxelles.

Parc du Cinquantenaire (13.3km)

Tag turen gennem den imponerende triumfbue og træd ind i Parc du Cinquantenaire, også kendt som Jubelpark. Parken er både en national seværdighed som det er en park. I anledningen af 50 året for Belgiens uafhængighed fra det Forenede Kongerige Nederlandene, byggede Kong Leopold II denne imponerende park på 30 hektar og med tre museer. Autoworld er et ikon inden for bilmuseer i Europa med biler helt tilbage fra 1886 og selvfølgelig en masse luksusbiler. Militærmuseet er en gennemgang af Belgiens militærhistorie og så er der det kongelige kunst- og historiemuseum, som også byder på spændende oplevelser. Her kan svagtseende opleve kunsten gennem berøring.

Foran Triumfbuen er der er skøn udsigt over parken og Bruxelles´ EU-kompleks.

Leuven (40.5km)

Tag på bilferie i Europa og få en masse oplevelser med på turen. Find billige hoteller til rejsen hos Risskov Bilferie og kom afsted med det hele arrangeret hjemmefra. Der er også billige weekendophold for hele familien, så det er bare med at få smurt hjulene på bilen og komme afsted. Leuven ligger ved floden Dijle, ca. 20 km øst for Bruxelles, og er en gammel hovedstad, med en en af verdens største bryggerikoncerner, ImBev, og samtidig er det også Flanderns ældste universitetsby, hvilket bestemt er med til at give byen den ekstra gnist.

Leuven mest ikoniske bygning er uden tvivl dens rådhus, Stadhuis, som er et klassisk eksempel på sengotisk arkitektur med fantastisk tårne og dekoreret med 235 statuer. En rundtur på det store Stella Artois Bryggeri i weekenden vil bestemt være et mindeværdig oplevelse. Stella Artois er uden tvivl byens øl, men der er også mange småbryggerier i nabolaget, Domus, som brygges tæt på centrum, tappes direkte i Domus´ egen pub og restaurant. Men prøv også de udsøgte varer fra bryggerier som Luvanium, Delvaux og Koeieschieter som kan afprøves i specialiserede barer som for eksempel ´De Fiere Margriet´.

Der er også mange lækre restauranter i byen, prøv at tage en tur på Muntstraat, som især om sommeren syder af gode dufte og lækker mad. Find også børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie så der er plads til hele familien. 

Hergé Museum (47.5km)

Hergé-museet i Louvain-la-Neuve åbner dørene til en rejse gennem Hergés forunderlige verden. Der er mere end 800 fotografier, dokumenter og genstande samlet i dette enestående museum, alt relateret til Hergés arbejde. Oplev reporteren Tintin, hans hund Terry, uadskillelige ven Kaptain Haddock, den skøre opfinder Tournesol, de to siamsiske tvillinger Dupont og Dupont og selvfølgelig Tintins berømte fjender Rastapopoulos og dr. Müller.

Oplev en af de store kunstnere fra det tyvende århundrede i hans eget Hergé Museum.

Hergé var ikke kun Tintins far men også en dygtig grafisk designer, illustrator, historiefortæller og så meget andet og samlet en meget talentfuld kunstner. For tegneserie-elskere er det oplagt at tage hele familien med på miniferie i Hergé's forunderlige univers!

Gent (51.7km)

Det første der møder øjnene er det mægtige “Het Gravensteen”, som også er en af de helt store seværdigheder i Belgien. Borgen blev bygget af Philip af Alsace, der også var greve af Flandern. I første omgang fungerede borgen som et forsvarsværk mod fjender både fra syd og fra nord, men i det 15. århundrede blev borgen lavet om til et fængsel, og et besøg i de dystre fangehuller kan bestemt anbefales sammen med et besøg i museet, der udstiller en masse torturinstrumenter, og her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Belgien er hovedsageligt et katolsk land, og derfor er der heller ikke langt mellem kirkerne, hvor den ene bare er smukkere end den anden, og Gent er bestemt ikke en undtagelse. Besøg den flotte Skt. Bavon's katedral, som blev bygget i det 12. århundrede og som nok er et af de mest prægtige bygningsværker i Flandern og som tillige også gemmer på kunstneriske skatte af høj kaliber. Der hænger blandt andet en del malerier af Rubens og den berømte altertavle “Det Mystiske Lam” som blev malet af brødrene Hubert og Jan van Eyck i midten af det 15. århundrede. Den store prædikestol, som er placeret midt i kirken, er lavet af italiensk marmor og i øvrigt god dansk eg.

Gent byder selvfølgelig også på kulinariske oplevelser med de bedste råvarer fra Flandern, og der er et livligt caféliv i byen. Der er også mange småbutikker i centrum, hvor det ikke er svært at finde noget interessant at få med sig hjem.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpension

Rhindalen

Oplev Koblenz

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

166,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Miniferie i det grønne med udsigt over Rhin- og Lahn dalene

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Økonomi dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 115.2kr per nat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 229.5kr per nat

Hotel Pistono

Inkl. en flaske vin

Mosel

Oplev Sydtyskland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x eftermiddagskaffe
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vin

269,-
Kun
969,-

Vis kort

Hyggeligt familieejet hotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Ringhotel Haus Oberwinter

Inkl. 3-retters menu

Rhindalen

Ferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x 4-retters menu med vine
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool, sauna og fitness

321,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Ferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Double room Classic "Classic"
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat