Miniferie til Gottskär Hotell på den svenske vestkyst

Dansk | DKK

Gottskär Hotell

Afslappende ophold med boblebad, sauna og 200 m² stor terrasse

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • God og veltilberedt mad
 • Skøn beliggenhed tæt på bade hav og natur
 • Göteborg ligger indenfor en kort køretur
1.522,-
3~5 dage fra
1.079,-

Inkl. 2-retters menu

Maritime omgivelser

3 dage
Kun 1.079,- / spar op til 682,-
SPAR
4 dage
Kun 1.579,- / spar op til 1.062,-
SPAR
5 dage
Kun 1.999,- / spar op til 1.523,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Gottskär Hotell ligger smukt i rolige og maritime omgivelser og tilbyder et ideelt overnatningssted under en kør-selv ferie på den svenske vestkyst. Her bor I tæt på både havet og naturen på et hotel, som tilbyder masser af dejlig afslapning, rolige stunder og god mad.


Hotellet tilbyder

Gottskär Hotell ligger i naturskønne omgivelser med udsigt over havet. Her finder I fred og ro og har behagelige rammer for en god nats søvn, hvor batterierne kan lades op.

Hotellets hovedbygning, hvor I finder receptionen, restauranten og wellnessområdet er nybygget og hotelværelserne er fordelt over flere forskellige bygninger, som alle ligger i nærheden af hovedbygningen.

Under opholdet kan I nyde livet i hotellets dejlige wellnessområde med spabad, sauna og et hyggeligt afslapningsrum. Der findes også en 200 m² stor terrasse og et billardrum.

Hotellets restaurant og bar er hjertet i den nye hovedbygning, og det er her I hver morgen kan stå op og nyde en dejlig morgenbuffet. Restauranten er designet i hotellets personlige stil så gæsterne hurtigt vil føle sig hjemme og godt tilpas. Fra restaurantens vinduer har I en smuk udsigt mod havet og øerne ved Gottskär, som kan nydes sammen med den gode, veltilberedte mad.

Fra hotellet har I blot en kort køretur til Kungsbacka, hvor I bl.a. finder gode shoppingmuligheder og hyggelige caféer. I har også den smukke storby Göteborg indenfor en køretur og her er der endnu mere shopping, sightseeing og spændende udflugtsmål som f.eks. Liseberg.

Der tilbydes gratis parkering til både biler og cykler og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Hotellet har 38 værelser fordelt over fire annekser. 28 af værelserne er klassiske hotelværelser med eget badeværelse, hvor morgenmaden serveres i restauranten. Værelserne er alle møbleret med Artwood-møbler og er malet i bløde naturlige farver.

Alle værelserne har egen indgang i stueetagen og tilbyder en god og rolig nats søvn med naturen lige udenfor.

Kæledyr er velkomne mod et gebyr og skal forudbestilles.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

43 km fra
Göteborg, Sverige
200 km fra
Helsingborg, Sverige 
300 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Liseberg Forlystelsespark (38.1km)

Find en billig ferie i Sverige og besøg den dejlige by Gøteborg på en kør-selv familieferie med Risskov Bilferie. Når man tænker på Gøteborg, kommer man straks til også at tænke på Liseberg. Det er Nordens størstes forlystelsespark, og her findes masser af oplevelser for hele familien. Om foråret kan I f.eks. nyde Vestsveriges største havemesse, Lisebergs Trädgårdsdagar. Gennem hele sommerperioden er der masser af forlystelser, attraktioner og underholdning samt de berømte og nuttede Liseberg kaniner. I kan også nyde et måltid på en af parkens mange restauranter eller caféer.

At opleve Liseberg er et must – uanset alder. Find børnevenige hoteller og planlæg en billig sommerferie til Gøteborg og omegn med Risskov Bilferie.

Gøteborg (39.9km)

Tag en dag ud af kalenderen, besøg Gøteborg og nyd alt hvad denne Sveriges anden største by har at byde på. I kan slentre langs Avenyn, spise god mad, få en kop kaffe og kigge ind i de hyggelige butikker. I kan også tage en tur ud i skærgården med en af de mange passagerbåde eller besøge Nordens største forlystelsespark Liseberg. Tag familien med på en kør-selv storbyferie til Gøteborg og oplev de mange spændende attraktioner og seværdigheder som Sveriges vestkyst kan byde på.

Gøteborgs Skærgård (39.2km)

Gå ikke glip af en tur ud til Gøteborgs Skærgård, hvis bilferien går til den svenske vestkyst. Den smukke natur, de maleriske gyder, dejlige strande, fantastiske naturreservater og de hyggelige vandreture er blot en del af de mange muligheder som Gøteborgs Skærgård byder på. Øgruppen består af omkring tyve øer og der er masse af oplevelser der ligger og venter. Tag bilfærgen fra Hjulvik til nogle af de nordlige øer som for eksempel Björkö, Hönö og Öckerö. Fra Saltholmen er det muligt at komme over til Styrsö, Brännö, Donsö og Vrångö, som er en del af skærgårdens mere sydlige øer. Både færger og busser er offentlig transport, hvilket gør det ment at krydse over til øerne og nyde den smukke natur på øerne.

Universeum (37.7km)

Tag jeres børn eller barnlige sjæle med på et besøg på Universeum. Det er et perfekt sted at tilbringe dagen med at udforske de forskellige videnskabs-udstillinger, nogle af Europas største akvarier, eksperimentarium og en hel regnskov!

Universeum ligger midt i Göteborg og er Nordens største science center i hele 7 etager.

Feskekörka (40.7km)

'Feskekörka' eller 'Fiskekøkkenet' åbnede d. 1. november 1874 og var tegnet Victor von Gegerfelt, som også var Gøteborgs tidligere byarkitekt. Bygningen er meget karakteristisk med sine buede vinduer og en konstruktion som står uden skillevægge eller støtter. Bygningen var også betragtet som ret futuristisk for sin tid, dengang i slutningen af det 19. århundrede. Fiskeauktionen blev flyttet fra Feskekörka i 1910 til den nye fiskerihavn og siden da har Fiskekøkkenet udviklet sig til at blive Gøteborgs førende sted for salg af fisk og skaldyr. Feskekörka er i dag et af Göteborgs mest berømte brands og en velbesøgt turistattraktion. Find billige rejser hos Risskov Bilferie og prøv en kør-selv ferie med hele familien i Göteborg, Sverige.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Foldens Hotel Skagen

Parkering inkluderet

Vesterhavet

Maleriske oplevelser

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering og internet
 • Central beliggenhed

327,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Skøn beliggenhed i Skagen centrum

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 4~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Lisboa

Oplev toppen af Danmark

Nordjylland

Miniferie i Frederikshavn

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu (kokkens valg)
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

566,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Miniferie i Nordjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat