Kør-selv ferie til Alpines Gourmet Hotel Montanara

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Alpines Gourmet Hotel Montanara

Tag på ferie i alperne syd for Salzburg.

Eksklusivt bjerghotel i naturskønne omgivelser
Gourmet-mad, wellness og børnevenlige aktiviteter
Fremragende udgangspunkt for oplevelser i Østrig
 • 1.150 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.125 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 975 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

Bjerghotellet Alpines Gourmet Hotel Montanara ligger i det sydvestlige Østrig. En af hotellets mange forcer er hotellets tilpas størrelse, der gør det muligt at yde en god service til alles behov. Placeret næsten i centrum af den lille og hyggelig landsby midt i den skønne østrigske natur. Sommeren i Østrig er en speciel oplevelse, der bedst tager sig ud med et firstjernet hotel som base.

Hotellet tilbyder

Alpines Gourmet Hotel Montanara er et eksklusivt hotel, hvor det er vigtigt at sørge for gæsternes velbefindende. Som navnet lyder har hotellet også en restaurant, hvor de dygtige kokke sørger for et varieret menukort, baseret på friske råvarer fra pålidelige og lokale leverandører. Der serveres både østrigske og internationale retter, baseret på nye gourment-trends og kulinariske lækkerier.

Hotellet har også et Wellness og Spa, hvor gæsterne kan nyde en ægte finsk og organisk sauna, men nok vigtigst, at være gode ved sig selv og kroppen, og her er der rige muligheder for, med forskellige dampbade og mange foreskellige type massager. 

Der er en hyggelig opholdsstue samt en have med liggestole. Til børnene er der bordtennis og en legeplads, hvor de kan boltre sig. Det vigtigste i Østrig, er at komme tæt på landets enestående natur, og derfor kan der også lejes cykler på hotellet, og så er det bare ud på de mange ruter, der ligger og venter. Ikke langt fra hotellet kan der også spilles tennis, når sneen ikke dækker ´pisterne´. 

Hotellet tilbyder gratis W-Lan, så de smukke billeder fra Flachau hurtigt kan uploades til venner og familie, så de kan blive grønne af misundelse.

Værelser

De dejlige værelser er indrettet helt i linje med den østrigske stil med træ, landligt men moderne indrettet, og med alle fornødenheder. Værelserne har eget moderne badeværelse, indrettet med bad og en hårtørrer samt toilet. Der er også telefon, sikkerhedsboks til værdigenstande og kabel-tv. Hotellet har et bredt udvalg af forskellige værelser der varierer alt efter størrelse og indretning, nogle har også minibar og balkon og det vil ikke være svært at finde et værelse der egner sig til den perfekte ferie.

Bemærk at

I perioden 23.06. til 08.09. kan I gratis få udleveret et Flachau Card på hotellet, som giver adgang til guidede vandreture og masser af gratis aktiviteter for hele familien såsom fodboldtræning, volleyball og buestydning.

Wellnessafdelingen kan benyttes i tidsrummet 15:30 – 20:00.

Turistskat (person) pr. døgn 2 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Therme Amadé Spa (5.1 km)

  Therme Amadé Spa er et 30.000 kvadratmeter stort vandland med spa og wellness, omgivet af Altenmarkts alpine landskab. Der er et omfattende udvalg af sauna og oplevelser i vandet. De fleste af svømmebassinerne ligger indendørs, og så er der to svømmebassiner udenfor som er forbundet. Den behagelige vandtemperatur gør Herme Amadé Spa et oplagt sted at slappe af hele året rundt. Vandet er tilført medicinske salte fra den berømte saltmine ved Bad Ischl. De fleste af bassinerne indeholder 1,5 - 2,5% saltvand, der som bekendt har en positiv effekt på huden.

  Therme Amadé Spa
  Oplev det store vandland Herme Amadé Spa
 • Golfclub Radstadt (13.9 km)

  Radstadt golfbanen er vitterligt omgivet af en storslået natur og med en utrolig panoramaudsigt. På den ene side troner Radstädter Tauern med dens skrånende toppe, og på den anden side ligger Dachstein. Mellem skovene og med udsigt til middelalderbyen ligger der en glimrende 18-hullers mesterskabsbane med udfordringer af enhver slags. Prøv den smukke bjerggolfbane og selvfølgelig den berømte ´Birdie Jet´ mellem det 11. og 12. hul.

  Golfclub Radstadt
  Golfclub Radstadt er på 18 huller og huser den berømte Birdie Jet mellem 11. og 12. hul
 • Sankt Johann im Pongau (18.8 km)

  St. Johann im Pongau ligger i den sydlige del af delstaten Salzburg og er hovedstaden i Pongau amt. Byen er kendt i hele Østrig for sine skønne vandreruter og som et ideelt sted at holde skiferie. St. Johann ligger i Salzachtal, som er den største dal i Salzburg. Den lille by er et turistmål for netop friluftsmennesker, men gemmer også på seværdigheder som den smukke katedral, der bestemt fortjener et besøg. Hotellerne og byen er separeret, så byen har næsten formået at bevare sin originale struktur. Besøg også Arthurstollen, som er en gammel tunnel, der blev brugt til at bryde kobber. Tunnelen er mindst 1600 år gammel og dele af den er tilgængeligt for offentligheden. Besøg den lille charmerende by, der er omgivet af noget af den skønneste natur, som Salzburg kan byde på.

  Sankt Johann im Pongau
  Sankt Johann im Pongau har sin egen katedral, som er et oplagt besøgsmål under ferien i Salzburg-regionen
 • Grießenkareck (21.1 km)

  En tur i gondolen ´Den Flyvende Mozart´ er en imponerende oplevelse, med en betagende udsigt over Wagrain og de omkringliggende områder. Svævebanen har et enkelt stop midtvejs, ved 1,250 meter på vejen op mod Grießenkareck, som er endestationen, ved foden af Grießenkareck på 1.850 meter. Det alpine område Kogelalm ligger ved endestationen og der er både restauranter og flere hytter. Tag også turen til den smukke bjergsø Rupertisee, som ligger i 1.850 meters højde. Tag cyklerne med og oplev den smukke natur helt tæt på eller brug gåbenene og tag på nogle af de mange vandreruter markeret i området.

  Grießenkareck
  Tag med svævebanen en tur op til Grießenkareck
 • Ishulerne i Werfen (33.1 km)

  Ishulerne i Werfen er de største i verden, og her har I mulighed for at opleve bjergene på en helt ny måde. I ser ispaladser af krystalklar skønhed, som selv på varme sommerdage er en isverden. Det samlede net af gange i hulerne strækker sig over en længde på over 42 km., hvoraf den største, der er ca. 1 km. lang, har flere enorme isfigurer. Et aldeles oplagt mål på en bilferie i de Østrigske bjerge.

  Ishulerne i Werfen
  Ishulerne i Werfen er som at træde ind i en anden verden. -En magisk oplevelse.
 • Russbach (39.9 km)

  Hornbahn i Russbach tager jer nemt og ligetil op i 1450 meters højde på Hornspitz, hvor I finder utallige vandreruter passende til både børn og voksne. På vandreruterne kan I beundre den bjergtagende panorama, Dachstein gletscher, Gosaukamm højderyg og Tennengebirge bjergkæde. Den gule Ameisenexpress tager jer gennem et let kuperet alpint terræn til Edtalmhütte, hvor I kan få fornyet energi med et traditionelt østrigsk måltid. Der er masser af vandreeventyr for børnene og legepladser i Bruno's bjergverden. Emma, den kæmpestore myre, ser altid frem til at få besøgende. Den alpine have gemmer på mange skatte, mens svingskoven og Bruno's gigantiske rutsjebane inviterer børnene til at have det sjovt. De voksne kan i mellemtiden slappe af ved de hyggelige panorama lounges eller nyde kaffe og kage på solterrassen. Bjergbanen Russbach, som også kaldes "Hornbahn" af de lokale, ligger i centrum af Dachstein West's vandre-region i Tennengau. Stationen er kun 6 minutters gang fra Russbach centrum og gør opstigningen til Hornspitz til en leg. Det er et godt sted at starte for vandere eller hvis I blot vil gå en tur.

  Russbach
  Hornbahn i Russbach tager jer nemt og ligetil op i 1450 meters højde på Hornspitz
 • Gollinger Vandfald (45.5 km)

  Gollinger vandfaldet er en af egnens mest besøgte og romantiske naturlige seværdigheder. Her kan I opleve vandet, der falder 75 meter ned i dalen. I kan parkere knap 10 minutters gang fra vandfaldet. Det koster omkring 3 euro for en voksen at besøge vandfaldet.

  Gollinger Vandfald
  Gollinger Vandfald ligger syd for Salzburg
 • Lammerkløften (50.1 km)

  Find en billig ferie sydpå hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en oplevelse i egen bil og eget tempo. Der er masser af gode tilbud i Østrig, så hvorfor ikke planlægge en kør-selv sommerferie med familien i Østrig. Besøg den smalle kløft, der ligger knap 30 kilometer syd for Salzburg og 10 kilometer vest for Golling. Kløften er dannet af Lammer-floden, som har skåret sig ind i bjerggruppen Tennengebirge. Kløften er meget smal, og det giver en helt speciel fornemmelse, når I går i den. Der er familievenlige rejser hos Risskov Bilferie, også med børnevenlige hoteller, så det kunne næsten ikke være nemmere.

  Lammerkløften
  Besøg den spændende og 'vilde' Lammerkløft.
 • Gosaukammbahn (52.9 km)

  Jernbanen Gosaukammbahn kører fra søen Gosausee op til de grønne enge i Zwieselalm, som tilbyder en fantastisk udsigt over den imponerende forrevne Gosaukamm højderyg, den krystalklare Gosausee samt Gosau gletscher. Zwieselalm byder på gode afmærkede stier, velegnede til klapvogne, over alpine enge og gennem grønne bjergskove til nogle indbydende alpine hytter. Øvede bjergbestigere vil være lige så tilfredse her som fritidsvandrere eller dem, som er mere passionerede for det alpine køkken. Der er ingen risiko for at fare vild med de godt skiltede stier. En af de mest populære stier fører op til toppen Grosser Donnerkogel, hvorfra der er en skøn udsigt. På vejen op til Grosser Donnerkogel skal I forbi nogle forrevne og dramatiske kalkstensformationer.

  Gosaukammbahn
  Lad det ene fantastiske landskab erstatte det andet, som I glider gennem den smukke og barske natur
Vis flere

Kort

Gourmet Hotel Montanara
Unterberggasse 167 5542 Flachau

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Standard dobbeltværelse
Barn 0~2 år i babyseng 100% rabat
Barn 0~7 år i forældres seng 100% rabat
Barn 2~7 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 7~11 år i ekstra opredning 70% rabat
Barn 11~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~18 år i ekstra opredning 20% rabat