Skønt kroophold på Gram Slotskro i hjertet af Sønderjylland

Dansk | DKK

Gram Slotskro

Nyd et kroophold i skønne omgivelser i hjertet af Sønderjylland

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4 / 5

Highlights

 • Historisk atmosfære i slotsbyen Gram
 • Lige ved siden af Gram sø og Gram Slot
 • Smukke og naturskønne omgivelser
551,-
3 dage fra
949,-

Inkl. 2x2-retters menu

Slotskro i Sønderjylland

3 dage
Fra 949,- / spar op til 551,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse (fløjen)

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 glas bobler
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Gram Slotskro ligger i naturskønne omgivelser i Gram, lige ved byens imponerende slot og med kort afstand til centrum. Her er der lagt op til et skønt kroophold i hjertet af Sønderjylland, på en smuk og sjælfuld kro, hvor både maden, atmosfæren og omgivelserne er i højsædet. Placeringen midt i Sønderjylland giver Jer alletiders muligheder for, at tage ud og udforske nogle af regionens mange steder, byer og seværdigheder, og med et hyggeligt værelse på Gram Slotskro, har I altid en dejlig og behagelig base at vende hjem til, efter dagens eventyr.

Hotellet tilbyder

I hjertet af Sønderjylland, i slotsbyen Gram, bare få skridt fra Gram Slot, søen og slotsparken, ligger den smukke og stemningsfulde Gram Slotskro.

Bygningen har eksisteret siden 1673 og tilbyder en atmosfære, som den kun kan opleves i en gammel bygning med en gammel sjæl. Kroen drives i dag på fjerde generation af familien Schrøder som, med undtagelse af perioden mellem 1984 og 2001, har stået for krodriften siden 1913. Gennem årene er kroen flere gange blevet renoveret, hvilket i alle tilfælde er lykkedes med stor nænsomhed og respekt for den gamle bygning. 

Dejlig dansk kromad i en let og uformel atmosfære, er gennem årene blevet en stor del af kroens rygrad. Maden tilberedes med stor fokus på lokale råvarer, og serveres i afslappede og autentiske omgivelser i den hyggelige restaurant. I månederne, hvor vejret er til det, har I også mulighed for at sidde ude på gårdspladsen, ved det store Elmetræ, og nyde måltidet eller kaffen med en skøn udsigt til slottet og søen.

Hver morgen serveres en god og omfattende morgenbuffet i de hyggelige omgivelser i fløjen. Morgenmaden opstilles kl. 07.00 - 10.00 på hverdage og kl. 08.00 - 10.00 i weekender og på helligdage.

Fredag til søndag har I, fra kl. 12.30, mulighed for at nyde en dejlig frokost, hvor I både finder kolde og lune retter på menuen. Fra kl. 15.00 er kaffebaren åben. Restauranten åbner kl. 17.30 og tilbyder et bredt udvalg af spændende kroretter. Om søndagen serveres aftenbuffet kl. 18.00 (dog ikke i højsæsonen, fra 18. juni til 6. august).

Det er gratis at parkere ved kroen og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Gram Slotskro råder over 26 dejlige værelser, som både varierer i indretning, størrelse, stil og atmosfære. Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med TV og radio.

I kan vælge imellem værelser på selve slotskroen eller i værelsesfløjen. På slotskroen findes 7 værelser, som er de ældste og har deres helt eget ganske charmerende udtryk og en skøn udsigt over slotsparken.

I værelsesfløjen, som er bygget til omkring 1980, ligger de øvrige 19 værelser fordelt på stueetagen og førstesalen. Alle værelser i fløjen med plads til opredning er placeret i stueetagen og har en dejlig terrasse vendt mod et grønt område og solnedgangen. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse (fløjen)

1 / 2
Alle enkeltværelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med TV og radio.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse (fløjen)

1 / 2
Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med TV og radio. Alle værelser i fløjen med plads til opredning, er placeret i stueetagen og har en dejlig terrasse vendt mod et grønt område og solnedgangen. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse (slotskroen)

1 / 2
Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med TV og radio. På slotskroen findes 7 værelser, som er de ældste og har deres helt eget ganske charmerende udtryk og en skøn udsigt over slotsparken.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gram Slot (0.3km)

Det flotte Gram Slot ligger omgivet af voldgrave i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige by Gram, hvor der generelt er en fin stemning.

Slottet bruges i dag som eventhus. Her er der mulighed for op til 50.000 gæster og der er både koncerter, ferielejligheder og et stort økologisk landbrug. Desuden sættes der stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også præsenteres på slottet.

Julemarked på Gram Slot (0.2km)


Et weekendophold i Gram kan være en rigtig god idé. Om vinteren afholdes der nemlig julemarked på Gram Slot i udvalgte weekender. Gå en tur rundt imellem de mange boder med julestads og gør et godt køb. Kom indenfor i caféen og varm jer på en kop kaffe med julegodter. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til julemarked på Gram Slot.


Ribe Vikingecenter (20.5km)

Tag på en fantastisk rejse tilbage til dengang vikingerne herskede i Ribe. Mærk historiens vingesus og hør historierne om de gamle danere og deres liv og levned og prøv selv at være viking for en dag. Tag en tur over markedspladsen og mød de dygtige sølvsmede og glasperlemagere. Besøg vikingernes huse og især det flotte Tinghus med kalkmalerierne, der kan sætte fantasien i gang. Prøv at skyde med langbue eller deltag i træningen, der hører med til at blive en rigtig viking. Lær mere om lege og madvaner, og lad fantasien tage over og leg med i det spændende vikingeunivers, som Ribe Vikingecenter genskaber til fulde.

Ribe Domkirke (21.1km)

Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse vartegn, kan ses vidt om i det flade landskab. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (af træ) i Slesvig og Ribe omkring 860. Den nuværende kirke er påbegyndt mellem 1150-1175 og stod færdig mellem 1225-1250. Efter talrige om- og tilbygninger fremtræder den, som Danmarks eneste femskibede kirke, præget af skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

Vadehavscentret (29.5km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev Vadehavet på den helt rigtige måde. Vadehavscentret arrangerer spændende ture, hvor I har muligheden for at opleve Nationalpark Vadehavets unikke natur og kultur sammen med en faguddannet naturvejleder. Kom eksempelvis på sælsafari og oplev sæler i deres naturlige omgivelser. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på opdagelse i den danske natur. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie tæt på naturoplevelserne.

Grænsehandel (68km)

Gør et godt køb i en af de mange butikker lige syd for grænsen under jeres næste bilferie til Sønderjylland eller Nordtyskland. Butikkerne bugner med varer til billige priser, så I finder helt sikkert noget, I kan købe med hjem. Har I bestilt et ophold hos Risskov Bilferie, så får I desuden et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin pr. voksen over 18 år).  

Julemarked i Ribe (20.7km)

December er en hel speciel måned i Ribe, hvor alle gaderne er pyntet op til jul. Det helt rigtige sted at komme i den rette stemning til julegaveindkøb. Gå en tur igennem de hyggelige gader i den gamle by, som er pyntet op med julelys og dekorationer, og slå jer ned på en af caféerne, hvor I kan få varmen med en kop kaffe eller kakao. Ribe i december er et oplagt sted at tilbringe en miniferie eller en lang weekend og få klaret en masse af julen's shopping. 

Besøg også julemarkedet i Ribe, der først og fremmest handler om ”Peters Jul”. Det klassiske eventyr om Peters Jul er Mathilde Cold F. Kjærs barndomsfortælling om hendes egen jul i Ribe. Hendes barndomshjem Porsborg er i dag omdannet til Ribe Turistbureau.

I Ribe er julemarkedet bygget op om Peters jul, og i byens brobelagte gader er det fra november og frem til jul muligt at gå rundt og nyde julestemningen i det eventyrlige julemarked som danner rammen om julens traditioner i Nordens ældste købstad.

Med en historie som kan spores tilbage til omkring år 700, hvor den første handelsplads blev anlagt, er der masser af historie i byen. Mange af de velbevarede bygninger og huse er i dag fredede, og danner sammen med Danmarks ældste rådhus en historisk ramme. Rådhuset kan dateres tilbage til 1496, og har siden 1709 fungeret som rådhus.

Julemarkedet i byen består af en række boder, hvor det er muligt at købe alt fra julekonfekt, til traditionelle klejner og honningkager, samt alverdens alternative hjemmelavede julegaver.

Jul på Quedens Gaard i Ribe

Oplev julen på den gamle Købmandsgård, som vil være fyldt med gammeldags julestemning. En tur rundt på købmandsgården er en oplevelse for alle sanser, hvor duftene fra alverdens julelækkerier spreder sig, samtidig med at det vil være muligt af få smagsprøver på konfekt, klejner og brændte mandler. Hvis dette ikke er nok julestemning, er det også muligt at se traditionel gammeldags håndværk, flettede julehjerter og andre juletraditioner.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Nørherredhus

Inkl. halvpension

Sønderjylland

Miniferie i Nordborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

335,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Sønderjysk miniferie på Als

Læs mere

Comwell Middelfart

Inkl. 2-retters menu

Fyn

Miniferie i Middelfart

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

165,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Udsigt til Lillebæltsbroen

Læs mere

Comwell Kolding

Inkl. 2-retters menu/buffet

Østjylland

Miniferie i Kolding

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

234,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Afslapning med pool og spa i Kolding

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 150kr per nat