Skønt kroophold på Gram Slotskro i hjertet af Sønderjylland

Dansk | DKK

Gram Slotskro

Nyd et kroophold i skønne omgivelser i hjertet af Sønderjylland

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4 / 5

Highlights

 • Historisk atmosfære i slotsbyen Gram
 • Lige ved siden af Gram sø og Gram Slot
 • Smukke og naturskønne omgivelser
581,-
3 dage fra
949,-

Inkl. 2x2-retters menu

Slotskro i Sønderjylland

3 dage
Fra 949,- / spar op til 581,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse (fløjen)

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x Kaffe/te inkl. sød overraskelse
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Gram Slotskro ligger i naturskønne omgivelser i Gram, lige ved byens imponerende slot og med kort afstand til centrum. Her er der lagt op til et skønt kroophold i hjertet af Sønderjylland, på en smuk og sjælfuld kro, hvor både maden, atmosfæren og omgivelserne er i højsædet. Placeringen midt i Sønderjylland giver Jer alletiders muligheder for, at tage ud og udforske nogle af regionens mange steder, byer og seværdigheder, og med et hyggeligt værelse på Gram Slotskro, har I altid en dejlig og behagelig base at vende hjem til, efter dagens eventyr.

Hotellet tilbyder

I hjertet af Sønderjylland, i slotsbyen Gram, bare få skridt fra Gram Slot, søen og slotsparken, ligger den smukke og stemningsfulde Gram Slotskro.

Bygningen har eksisteret siden 1673 og tilbyder en atmosfære, som den kun kan opleves i en gammel bygning med en gammel sjæl. Kroen drives i dag på fjerde generation af familien Schrøder som, med undtagelse af perioden mellem 1984 og 2001, har stået for krodriften siden 1913. Gennem årene er kroen flere gange blevet renoveret, hvilket i alle tilfælde er lykkedes med stor nænsomhed og respekt for den gamle bygning. 

Dejlig dansk kromad i en let og uformel atmosfære, er gennem årene blevet en stor del af kroens rygrad. Maden tilberedes med stor fokus på lokale råvarer, og serveres i afslappede og autentiske omgivelser i den hyggelige restaurant. I månederne, hvor vejret er til det, har I også mulighed for at sidde ude på gårdspladsen, ved det store Elmetræ, og nyde måltidet eller kaffen med en skøn udsigt til slottet og søen.

Hver morgen serveres en god og omfattende morgenbuffet i de hyggelige omgivelser i fløjen. Morgenmaden opstilles kl. 07.00 - 10.00 på hverdage og kl. 08.00 - 10.00 i weekender og på helligdage.

Fredag til søndag har I, fra kl. 12.30, mulighed for at nyde en dejlig frokost, hvor I både finder kolde og lune retter på menuen. Fra kl. 15.00 er kaffebaren åben. Restauranten åbner kl. 17.30 og tilbyder et bredt udvalg af spændende kroretter. Om søndagen serveres aftenbuffet kl. 18.00 (dog ikke i højsæsonen, fra 18. juni til 6. august).

Det er gratis at parkere ved kroen og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Gram Slotskro råder over 26 dejlige værelser, som både varierer i indretning, størrelse, stil og atmosfære. Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med TV og radio.

I kan vælge imellem værelser på selve slotskroen eller i værelsesfløjen. På slotskroen findes 7 værelser, som er de ældste og har deres helt eget ganske charmerende udtryk og en skøn udsigt over slotsparken.

I værelsesfløjen, som er bygget til omkring 1980, ligger de øvrige 19 værelser fordelt på stueetagen og førstesalen. Alle værelser i fløjen med plads til opredning er placeret i stueetagen og har en dejlig terrasse vendt mod et grønt område og solnedgangen. 

Værelsestyper *

Dobbeltværelse (fløjen)

1 / 2
Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med TV og radio. Alle værelser i fløjen er med plads til opredning, er placeret i stueetagen og har en dejlig terrasse vendt mod et grønt område og solnedgangen. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse (slotskroen)

1 / 2
Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med TV og radio. På slotskroen findes 7 værelser, som er de ældste og har deres helt eget ganske charmerende udtryk og en skøn udsigt over slotsparken.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse (fløjen)

1 / 2
Alle enkeltværelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med TV og radio.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gram Slot (0.3km)

Det flotte Gram Slot ligger omgivet af voldgrave i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige by Gram, hvor der generelt er en fin stemning.

Slottet bruges i dag som eventhus. Her er der mulighed for op til 50.000 gæster og der er både koncerter, ferielejligheder og et stort økologisk landbrug. Desuden sættes der stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også præsenteres på slottet.

Julemarked på Gram Slot (0.2km)


Et weekendophold i Gram kan være en rigtig god idé. Om vinteren afholdes der nemlig julemarked på Gram Slot i udvalgte weekender. Gå en tur rundt imellem de mange boder med julestads og gør et godt køb. Kom indenfor i caféen og varm jer på en kop kaffe med julegodter. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til julemarked på Gram Slot.


Ribe Vikingecenter (20.5km)

Tag på en fantastisk rejse tilbage til dengang vikingerne herskede i Ribe. Mærk historiens vingesus og hør historierne om de gamle danere og deres liv og levned og prøv selv at være viking for en dag. Tag en tur over markedspladsen og mød de dygtige sølvsmede og glasperlemagere. Besøg vikingernes huse og især det flotte Tinghus med kalkmalerierne, der kan sætte fantasien i gang. Prøv at skyde med langbue eller deltag i træningen, der hører med til at blive en rigtig viking. Lær mere om lege og madvaner, og lad fantasien tage over og leg med i det spændende vikingeunivers, som Ribe Vikingecenter genskaber til fulde.

Ribe Domkirke (21.1km)

Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse vartegn, kan ses vidt om i det flade landskab. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (af træ) i Slesvig og Ribe omkring 860. Den nuværende kirke er påbegyndt mellem 1150-1175 og stod færdig mellem 1225-1250. Efter talrige om- og tilbygninger fremtræder den, som Danmarks eneste femskibede kirke, præget af skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

Vadehavscentret (29.5km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev Vadehavet på den helt rigtige måde. Vadehavscentret arrangerer spændende ture, hvor I har muligheden for at opleve Nationalpark Vadehavets unikke natur og kultur sammen med en faguddannet naturvejleder. Kom eksempelvis på sælsafari og oplev sæler i deres naturlige omgivelser. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på opdagelse i den danske natur. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie tæt på naturoplevelserne.

Grænsehandel (68km)

Gør et godt køb i en af de mange butikker lige syd for grænsen under jeres næste bilferie til Sønderjylland eller Nordtyskland. Butikkerne bugner med varer til billige priser, så I finder helt sikkert noget, I kan købe med hjem. Har I bestilt et ophold hos Risskov Bilferie, så får I desuden et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin pr. voksen over 18 år).  

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Tyrstrup Kro

Inkl. 2 x 3-retters menu

Sønderjylland

4-stjernet kroophold

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 2 x aperitif
 • 2 x en lille hilsen fra køkkenet
 • 1 x Vingave per værelse ved afrejse

641,-
Kun
1.499,-

Vis kort

4-stjernet kroidyl

Læs mere

Brødremenighedens Hotel

Inkl. halvpension, kaffe og kage

Sønderjylland

Historisk hotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x aperitif
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • Gratis internet og parkering

615,-
Fra kun
1.149,-

Vis kort

Historisk hotel i Christiansfeld

Læs mere

Hotel Kløver Es

Inkl. 3-retters menu, kaffe og sødt

Sønderjylland

Tæt på den tyske grænse

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x aften kaffe/te m/sødt alle dage
 • Gratis parkering og internet

451,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Tæt på den tyske grænse

Læs mere

Hotel Søgården

Ophold med halvpension

Sønderjylland

Miniferie nær Legoland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x Fri adgang til bowling/compact golf

231,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Skønt ophold med gratis bowling

Læs mere

Ribe Camping

ÅBENT – specialpakke til 6. maj

Sønderjylland

Mad i form af Take Away på værelset

Take-Away Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Adgang til swimmingpool
 • Sengelinned og håndklæder
 • Slutrengøring

891,-
Kun
2.499,-

Vis kort

Unik ferie tæt på Ribe. Pris pr. hytte!

Læs mere