Skønt kroophold på Gram Slotskro i hjertet af Sønderjylland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Gram Slotskro

Nyd et kroophold i skønne omgivelser i hjertet af Sønderjylland

Historisk atmosfære i slotsbyen Gram
Lige ved siden af Gram sø og Gram Slot
Smukke og naturskønne omgivelser
 • Restaurant
 • Legeplads
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Gram Slotskro ligger i naturskønne omgivelser i Gram, lige ved byens imponerende slot og med kort afstand til centrum. Her er der lagt op til et skønt kroophold i hjertet af Sønderjylland, på en smuk og sjælfuld kro, hvor både maden, atmosfæren og omgivelserne er i højsædet. Placeringen midt i Sønderjylland giver Jer alletiders muligheder for, at tage ud og udforske nogle af regionens mange steder, byer og seværdigheder, og med et hyggeligt værelse på Gram Slotskro, har I altid en dejlig og behagelig base at vende hjem til, efter dagens eventyr.

Hotellet tilbyder

I hjertet af Sønderjylland, i slotsbyen Gram, bare få skridt fra Gram Slot, søen og slotsparken, ligger den smukke og stemningsfulde Gram Slotskro.

Bygningen har eksisteret siden 1673 og tilbyder en atmosfære, som den kun kan opleves i en gammel bygning med en gammel sjæl. Kroen drives i dag på fjerde generation af familien Schrøder som, med undtagelse af perioden mellem 1984 og 2001, har stået for krodriften siden 1913. Gennem årene er kroen flere gange blevet renoveret, hvilket i alle tilfælde er lykkedes med stor nænsomhed og respekt for den gamle bygning. 

Dejlig dansk kromad i en let og uformel atmosfære, er gennem årene blevet en stor del af kroens rygrad. Maden tilberedes med stor fokus på lokale råvarer, og serveres i afslappede og autentiske omgivelser i den hyggelige restaurant. I månederne, hvor vejret er til det, har I også mulighed for at sidde ude på gårdspladsen, ved det store Elmetræ, og nyde måltidet eller kaffen med en skøn udsigt til slottet og søen.

Hver morgen serveres en god og omfattende morgenbuffet i de hyggelige omgivelser i fløjen. Morgenmaden opstilles kl. 07.00 - 10.00 på hverdage og kl. 08.00 - 10.00 i weekender og på helligdage.

Fredag til søndag har I, fra kl. 12.30, mulighed for at nyde en dejlig frokost, hvor I både finder kolde og lune retter på menuen. Fra kl. 15.00 er kaffebaren åben. Restauranten åbner kl. 17.30 og tilbyder et bredt udvalg af spændende kroretter. Om søndagen serveres aftenbuffet kl. 18.00 (dog ikke i højsæsonen, fra 18. juni til 6. august).

Det er gratis at parkere ved kroen og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Gram Slotskro råder over 26 dejlige værelser, som både varierer i indretning, størrelse, stil og atmosfære. Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med TV og radio.

I kan vælge imellem værelser på selve slotskroen eller i værelsesfløjen. På slotskroen findes 7 værelser, som er de ældste og har deres helt eget ganske charmerende udtryk og en skøn udsigt over slotsparken.

I værelsesfløjen, som er bygget til omkring 1980, ligger de øvrige 19 værelser fordelt på stueetagen og førstesalen. Alle værelser i fløjen med plads til opredning er placeret i stueetagen og har en dejlig terrasse vendt mod et grønt område og solnedgangen. 

Værd at se

 • Gram Slot (0.2 km)

  Det flotte Gram Slot ligger omgivet af voldgrave i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige by Gram, hvor der generelt er en fin stemning. Slottet bruges i dag som eventhus. Her er der mulighed for op til 50.000 gæster og der er både koncerter, ferielejligheder og et stort økologisk landbrug. Desuden sættes der stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også præsenteres på slottet.

  Gram Slot
  Gram Slot er et oplagt besøg når I er på ferie i nærheden
 • Julemarked på Gram Slot (0.2 km)

  Et weekendophold i Gram kan være en rigtig god idé. Om vinteren afholdes der nemlig julemarked på Gram Slot i udvalgte weekender. Gå en tur rundt imellem de mange boder med julestads og gør et godt køb. Kom indenfor i caféen og varm jer på en kop kaffe med julegodter. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til julemarked på Gram Slot.

  Julemarked på Gram Slot
  Der er altid et pyntet juletræ, når der er julemarked på Gram Slot.
 • Ribe Vikingecenter (20.6 km)

  Tag på en fantastisk rejse tilbage til dengang vikingerne herskede i Ribe. Mærk historiens vingesus og hør historierne om de gamle danere og deres liv og levned og prøv selv at være viking for en dag. Tag en tur over markedspladsen og mød de dygtige sølvsmede og glasperlemagere. Besøg vikingernes huse og især det flotte Tinghus med kalkmalerierne, der kan sætte fantasien i gang. Prøv at skyde med langbue eller deltag i træningen, der hører med til at blive en rigtig viking. Lær mere om lege og madvaner, og lad fantasien tage over og leg med i det spændende vikingeunivers, som Ribe Vikingecenter genskaber til fulde.

  Ribe Vikingecenter
  Tag på en fantastisk rejse tilbage til dengang vikingerne herskede i Ribe
 • Ribe Domkirke (21.4 km)

  Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse vartegn, kan ses vidt om i det flade landskab. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (af træ) i Slesvig og Ribe omkring 860. Den nuværende kirke er påbegyndt mellem 1150-1175 og stod færdig mellem 1225-1250. Efter talrige om- og tilbygninger fremtræder den, som Danmarks eneste femskibede kirke, præget af skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

  Ribe Domkirke
  Vor Frue Kirke, Danmarks eneste femskibede kirke.
 • Vadehavscentret (29.8 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev Vadehavet på den helt rigtige måde. Vadehavscentret arrangerer spændende ture, hvor I har muligheden for at opleve Nationalpark Vadehavets unikke natur og kultur sammen med en faguddannet naturvejleder. Kom eksempelvis på sælsafari og oplev sæler i deres naturlige omgivelser. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på opdagelse i den danske natur. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie tæt på naturoplevelserne.

  Vadehavscentret
  Tag på sælsafari med Vadehavscentret og oplev dyrene i deres eget habitat.
 • Grænsehandel (68.2 km)

  Gør et godt køb i en af de mange butikker lige syd for grænsen under jeres næste bilferie til Sønderjylland eller Nordtyskland. Butikkerne bugner med varer til billige priser, så I finder helt sikkert noget, I kan købe med hjem. Har I bestilt et ophold hos Risskov Bilferie, så får I desuden et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin pr. voksen over 18 år).  

  Grænsehandel
  Gør et godt køb i en af de mange grænsebutikker lige syd for grænsen
Vis flere

Kort

Gram Slotskro
Slotsvej 52 6510 Gram

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse (slotskroen)
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat