Byferie i Stettin på Grand Focus Hotel Szczecin

Dansk | DKK

Grand Focus Hotel Szczecin

Billig bilferie med historie, kultur, god mad og høj komfort

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Kæledyrsvenligt hotel i hjertet af Stettin
 • Historie, kultur og natur indenfor kort afstand
 • Mange gode cykelruter i nærheden
1.503,-
3~8 dage fra
799,-

Ophold med morgenbuffet

4-stjernet ferie i Stettin

3 dage
Fra 799,- / spar op til 259,-
SPAR
4 dage
Fra 1.079,- / spar op til 489,-
SPAR
5 dage
Fra 1.429,- / spar op til 649,-
SPAR
6 dage
Fra 1.759,- / spar op til 829,-
SPAR
7 dage
Fra 2.099,- / spar op til 999,-
SPAR
8 dage
Fra 2.459,- / spar op til 1.149,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 1 sandwich & 1 kop kaffe to go
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Inkl. 3-retters menu

4-stjernet ferie i Stettin

3 dage
Fra 1.199,- / spar op til 346,-
SPAR
4 dage
Fra 1.599,- / spar op til 719,-
SPAR
5 dage
Fra 2.129,- / spar op til 961,-
SPAR
6 dage
Fra 2.629,- / spar op til 1.234,-
SPAR
7 dage
Fra 3.159,- / spar op til 1.289,-
SPAR
8 dage
Fra 3.679,- / spar op til 1.504,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 sandwich & 1 kop kaffe to go
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Grand Focus Hotel Szczecin er et moderne og luksuriøst hotel med en skøn beliggenhed i hjertet af den charmerende nordvestpolske havneby, Stettin. Her er der lagt op til en dejlig kør-selv ferie med god mad, kultur, natur og høj komfort.

Hotellet tilbyder

Dette 4-stjernede hotel er indrettet i en historisk bygning fra det 19. århundrede, som er designet med øje for detaljen, og tilbyder en skøn kombination af det moderne og det klassiske. Beliggenheden i hjertet af historiske Stettin giver jer gode muligheder for at opleve både kultur, historie og natur i ét og samme ophold.

Stettin, som er hovedstadsbyen for regionen Vestpommern, har rødder mere end 1.000 år tilbage i tiden, og her kan I bl.a. opleve Hertugslottet, ’Waly Chrobrego’-Terasserne (også kendt som Hakenterasserne), det smukke nationalmuseum og domkirken, og ellers bare nyde livet i de naturskønne omgivelser omkring Oder-floden, som munder ud i Østersøen mod nord. I finder desuden også en række gode cykelruter lige i nærheden af hotellet.

I får en god start på dagen med dejlig morgenmad, hvor der er mere end 90 forskellige produkter at vælge imellem. I løbet af dagen kan I nyde godt af hotelpakkens inkluderede take-away sandwich og kaffe to-go, og om aftenen serveres retter af høj kvalitet i hotellets stilfulde restaurant.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 89 komfortable værelser som alle tilbyder en lækker 4-stjernet standard. I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, med mulighed for at booke dobbeltværelserne med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Moderne og komfortabelt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikprodukter og spejl, behagelig seng (140x200cm), skrivebord, kaffe- og tefaciliteter, minibar, safe, gratis kildevand, mørklægningsgardin og Smart TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 6
Moderne og komfortabelt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikprodukter og spejl, behagelig seng (160x200cm), skrivebord, kaffe- og tefaciliteter, minibar, safe, gratis kildevand, mørklægningsgardin og Smart TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

250 km fra
Rostock, Tyskland
440 km fra
Puttgarden, Tyskland
525 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Stettins undergrund (0.9km)

For at beskytte sig mod de allieredes bombardementer under 2. Verdenskrig, byggede de tyske indbyggere den underjordiske beskyttelsesbunker. Bunkeren har et samlet areal på 2.500 kvadratmeter fordelt over fem underjordiske niveauer med en samlet dybde på 17 meter og beskyttet af tre meter tykke, armeret betonvægge. Den længste korridor er ca. 100 lang, hvilket giver en idé om hvor stor bunkeren er.

Efter krigen blev bunkeren tilpasset til brug, i tilfælde af nedfald fra et atomangreb. I dag tilbydes der flere guidede ture rundt i de underjordiske beskyttelsesrum.

Katedralen Stettin (1.7km)

Find en billig rejse til Polen hos Risskov Bilferie og tag på en ægte kør-selv ferie, også med børnevenlige hoteller, og oplev de mange smukke byer som Polen har at byde på med Risskov Bilferie. Besøg blandt andet den smukke by Stettin og læg også vejen forbi den imponerende katedral som blev bygget tilbage i det 12. århundrede. Den blev dog blevet bygget ad flere omgange og har i dag et yderst spændende og flot interiør. Der er gotiske søjler, en krypt fra barokke og en smuk udført døbefont. Alteret gemmer på et helgenskrin med relikvier af Sankt Otton. Katedralen gemmer også på en kæmpe mosaik på 87 kvm. der illustrerer Jomfru Maria med den lille Jesus og andre personligheder der har været en del af kirkens historie. Foran katedralen står ´Den store klokke´eller Wielki, som stammer helt tilbage fra 1682. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og nyd de mange oplevelser der gemmer sig på en kør-selv ferie.

Hertugslottet i Stettin (1.9km)

Slottet stammer oprindeligt fra det 14. århundrede, men er siden blevet ombygget ad flere omgange. Anden Verdenskrig var også hård mod Polen, og Stettin, og slottet blev desværre totalt ødelagt men siden genopbygget fuldstændigt som det så ud i det 16. århundrede.

Hertugslottets primære opgave i dag er kulturelle formål med udstillinger, en opera og en biograf samt en restaurant og er derfor et oplagt udflugtsmål på en miniferie eller et billigt weekendophold i Stettin.

Der er også et museum hvor hertugernes sarkofager hviler. Om sommeren afholdes der flere koncerter i slotsgården.

Nationalmuseet i Stettin (2.2km)

Museet ligger i et gammelt palads fra det 18. århundrede og rummer en samling af malerier, skulpturer og religiøs kunst. Arkæologiske fund fra omegnen er også udstillet på i den imponerende bygning, der også huser en samling af moderne kunst. På museet er der rigtig mange udstillede kunstskatte fra området og et besøg vil også give en god idé om byens maritime historie. Besøg også den permanente udstilling om Guldalderen i Pommern og tag en tur op i tårnet og nyd udsigten.

Waly Chrobrego eller Haken Terasserne (2.3km)

Stettin fylder godt i landskabet langs Oder, selve byen, skibsværftet, kranerne og broerne. Men er der noget indbyggerne i byen er glade for, så er det den prægtige vold på ca. 500 meter, der er lang terrasse men en fantastiks udsigt over Oder-bredden og dens udmunding, de mange havnekanaler og øer.

Promenaden blev opført af Stettins borgmester, Hermann Haken, i begyndelsen af det 20. århundrede. Fra Waly Chrobrego er der heller ikke langt til de imponerende bygninger der huser Nationalmuseet, Det Maritime Universitet og Amtsrådhuset.

Kasprowicza-parken (3.8km)

Den store og populære park, Kasprowicza, kan blære sig med at være mere end hundrede år gammel, og desuden også opkaldt efter en berømt polsk digter. Ikke langt fra Stettins nuværende rådhus ligger parken er mere end 100 år gammel og er opkaldt efter den polske digter Jan Kasprowicz. Start turen i parken gennem Jasne Blonia med pavestatuen omgivet af smukke træer. Det store monument, med de tre flotte ørne, står ved indgangen til parken og er rejst for at mindes de tre generationer af polakker, der kom efter 2. Verdenskrig. Rusalka er en stor sø der ligger i parken, som også er et udsøgt sted at tage en spadser- eller løbetur måske. En rigtig lille oase i den travle by. Der er også en stor friluftsscene i Kasprowicza-parken, hvor der ofte afholdes kulturelle arrangementer. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en oplevelse til Stettin.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Comfort Hotel Lichtenberg

Ophold med morgenbuffet

Berlin området

Oplev Berlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • 1 x chokolade på værelset
 • Sen udtjekning

371,-
Fra kun
559,-

Vis kort

Kultur, historie og shopping i Berlin

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 40% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel Berlin Mitte by Campanile

Ophold med morgenbuffet

Berlin området

Bo i centrum af Berlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet

164,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Flot, centralt beliggende hotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel-Pension Bregenz

Tysklands spændende hovedstad

Berlin området

Miniferie i Vestberlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Kort over U-Bahn og Berlin

Kun
719,-

Vis kort

Miniferie i hjertet af hovedstaden Berlin

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat