Betaling

Betaling

Gavekort

Grand Hotel

Stilfuld storbyferie i hjertet af København

 • Restaurant
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Introduktion

København er kendt for sin cykelkultur og på Grand Hotel kan I leje nye cykler og nemt og bekvemt komme rundt til alle byens spændende seværdigheder. 

Hotellet tilbyder 

Start dagen med en dejlig morgenbuffet i hotellets restaurant, inden I begiver jer ud i det pulserenede byliv til en dag fyldt med spændende oplevelser. Fra restauranten kan I følge med i dagligdagen i Københavns travle centrum. Morgenbuffeten serveres hverdage 7.00-10.00 og weekender 7.00-10.30. Hotellets Ristorante Frascati byder på specialiteter fra det klassiske italienske køkken. De velsmagende retter serveres med gode vine fra hotellets egen vinkælder med mere end 3.000 vine på lager. Om sommeren kan I nyde maden på fortovsterrassen og her kan I rigtig mærke storbyens intense stemning. Ristorante Frascati er åben alle dage fra 12.00-24.00. 

Receptionen er åben døgnet rundt og her kan I altid søge råd og vejledning fra det hjælpsomme personale. Der er adgang til gratis trådløst internet på hotellet og der står desuden en computer til rådighed i lobbyen. Hotellet råder over et legerum, som er indrettet til glæde for hotellets mindste gæster. Der tilbydes room service på værelserne og personalet hjælper gerne med bil- og cykeludlejning. I kan leje en af hotellets nye cykler og nemt komme rundt i byen og alle de spændende seværdigheder i jeres eget tempo. Hotellet har elevator, så I nemt og bekvemt kan bevæge jer mellem de forskellige etager. Det er ikke muligt at medbringe kæledyr. 

Værelser 

De lyse værelser er indrettet med respekt for den ældre bygnings originale stil og tilført moderne faciliteter såsom fladskærm med kabel tv, skrivebord og stol, telefon og badeværelse med hårtørrer. Mini dobbeltværelserne er 10-16 m2 og udstyret med en "grand lit" seng på 140 x 200 cm.

Læs mere her

Bemærk at

Parkeringsbillet skal købes i hotellets reception og koster 300 kr./døgn. Parkering er i hotellets garage.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Strøget (2.5 km)

  Fra Rådhuspladsen ned til Kongens Nytorv løber strækningen, som har fået kælenavnet Strøget. Helt præcist dækker Strøget over Nygade, Vimmelskaftet, Østergade og Frederiksberggade samt de tre torve: Nytorv, Gammeltorv og Amagertorv. Strøget er mest kendt for de mange specialbutikker og tøjbutikker, og der findes både discountvarer samt store internationale mærkevarer, som Prada og Hermès. Der er et utal af caféer og barer for ikke at nævne det enorme udbud af restauranter, der tilbyder alt fra Sushi til Pariserbøffer. Men Strøget er også meget mere end blot restauranter og butikker. De mange gøglere og gademusikanter fylder godt i billedet, og der er også mange historiske bygninger langs ´Strøg-ruten´.

  Strøget
  Tag på shopping på Strøget under Jeres ferie i København
 • Amalienborg (4.2 km)

  Amalienborg er et must for alle med interesse i vores royale historie og de kongeliges liv, som i dag stadig leves i paladset. På museet kan du snuse til kongehusets historie, og fra den smukke slotsplads kan du hver dag se Livgardens vagtskifte kl. 12.00.

  Amalienborg
 • Christiansborg (1.8 km)

  Christiansborg Slot beliggende på den lille ø, Slotsholmen, er delt i to. Den ene del af slottet bliver brugt af Dronningen til gallamiddage, og er til daglig åbent for besøgende. Den anden del af slottet rummer Folketinget, Højesteret og Statsministeriet. I slottets hjerte, Riddersalen, hænger Dronningens berømte og farvestrålende gobeliner med detaljerede beskrivelser af Danmarks historie gennem 1000 år. Billedtæpperne er skabt af billedkunstneren Bjørn Nørgaard.

  Christiansborg
  Besøg Christiansborg, hvor vores demokrati styres fra.
 • Rundetaarn (2.4 km)

  Mange af de smukke renæssancebygninger, der findes i København er bygget under Christian IV's kongedømme. Rundetaarn er ikke en undtagelse, og blev i sin tid bygget som et observationstårn i forlængelse af Trinitatis Kirken. Men det var dengang, i dag er det en enestående chance for at opleve København fra oven. Gående er der ca. 210 meter op til toppen af Rundetaarn, og det er selvom, at det kun er 36 meter højt. Turen op går i en spiral rundt om indersiden af tårnvæggene, og derfor vil turen også synes lidt længere. Men oppe fra oberservationsplatformen er der en skøn udsigt ud over hele det gamle København med angivelser af de højeste bygninger, der kan ses med det blotte øje. God motion for hele familien, der belønnes med en enestående panoramaudsigt og nogle uforglemmelige øjeblikke fra Købmagergade.

  Rundetaarn
  Mange af de smukke renæssancebygninger, der findes i København er bygget under Christian IV's kongedømme. Rundetaarn er ikke en undtagelse
 • Carlsberg Glyptotek (1.2 km)

  Glyptoteket i Københavns centrum udstiller en imponerende samling af antik kunst og værker fra 19. og 20. århundrede i storslåede omgivelser. Museet blev stiftet af brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling rummer ca. 10.000 kunstværker fordelt på to hovedsamlinger. Oplev en af Københavns kulturperler, og nyd evt en forfriskning i Glyptotekets café.

  Carlsberg Glyptotek
  Se en utrolig og international anderkendt samling af antik og modernistisk kunst.
 • Tycho Brahe Planetarium (0.6 km)

  Oftes omtalt som ´Planetariet´ er Tycho Brahe Planetarium blevet samlingsstedet for alle dem, der holder af universet, planeterne og ikke mindst rumfart. Men Planetariet er først og fremmest stedet hvor stjernehimlen og de fjerne galakser og planeter kan opleves på det 1.000 kvadratmeter store kuppellærred i IMAX-teatret. Tag familien med på en rundrejse i det uendelige univers på Tycho Brahe Planetarium, overfor det Ny Teater på Gammel Kongevej i centrum af København.

  Tycho Brahe Planetarium
 • Torvehallerne (1.6 km)

  Det meget store marked tilbyder alt fra den mest udsøgte chokolade til friske fisk. Der er små spisesteder og duften af eksotiske krydderier blandet med friskbrygget kaffe er en del af oplevelsen. Der er over 60 stande med farverige og velduftende udbud af gastronomiske delikatesser. Spis på stedet eller tag maden med hjem, valget er frit.

  Torvehallerne
  Nyd delikatesserne i Torvehallerne eller derhjemme, men så husk at købe brød!
 • Statens Museum for Kunst (2.4 km)

  SMK er en forkortelse for det statslige kunstmuseum, som ligger i centrum af København og udstiller både kunst og kunsthistorie fra de sidste 700 år. SMK er en varieret blanding af gammel og ny kunst, og der kan blandt andet opleves værker af Nolde, Anna Ancher, Hammershøj, Munch og Rubens for blot at nævne nogle få. Men SMK er nok bedst kendt for den helt utrolige samling af dansk guldalderkunst og sin ganske spektakulære samling af fransk kunst fra 1900 til 1930 med kendte kunstnere som Matisse og Picasso. Der er også løbende udstillinger af en særlig karat og derfor er det godt og vel umuligt ikke at få fuld valuta for den tid der bruges på Statens Museum for Kunst. Deltag i de mange aktiviteter som museet arrangerer både for børn og voksne og nyd en spændende dag blandt de store kunstnere.

  Statens Museum for Kunst
  Nyd de mange mesterværker på Statens Museum for Kunst, i centrum af København.
Vis flere

Kort

Grand Hotel
Vesterbrogade 9 1620 Copenhagen V

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Mini dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat