Kør-selv ferie til Grand Hotel Capitol

Dansk | DKK

Grand Hotel Capitol

Ferie i charmerende italiensk by på 4-stjernet hotel med udendørs pool

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • 4-stjernet hotel i charmerende toscansk by
 • Udendørs swimmingpool og tagterrasse med udsigt
 • Udforsk Toscana i al sin pragt
943,-
5~8 dage fra
1.949,-

Dejligt ophold i Toscana

Oplev Italien

5 dage
Kun 1.949,- / spar op til 549,-
SPAR
6 dage
Kun 2.439,- / spar op til 674,-
SPAR
7 dage
Kun 2.919,- / spar op til 809,-
SPAR
8 dage
Kun 3.399,- / spar op til 944,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Grand Hotel Capitol er et 4-stjernet hotel beliggende i centrum af Chianciano Terme. Hotellets og dets beliggenhed danner den perfekte ramme om jeres ferie i Toscana.

Hotellet tilbyder

Hotellet har egen hyggelig restaurant, som tilbyder traditionelle italienske retter. Der er også en hotelbar, hvor I kan sidde om aftenen og nyde en drink og måske spille et spil eller andet hyggeligt samvær for hele familien. Desuden er der et terrasseområde udenfor hotellet, hvor I kan nyde en forfriskning eller en kop kaffe om eftermiddagen. Hotellet tilbyder en stor og indbydende tagterrasse, hvor I kan nyde den toscanske sol og samtidig tage en dukkert i den udendørs pool. Der er gratis parkering ved hotellet.

Værelserne

Alle hotellets værelser er rummelige og komfortabelt indrettede. De har alle eget bad og toilet, balkon, TV, telefon samt air-condition.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1550 km fra
Rostock, Tyskland
1650 km fra
Puttgarden, Tyskland
1675 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Montepulciano (10.8km)

Vinbyen Montepulciano er bestemt et besøg værd. Byen er en af Toscanas højest beliggende middelalderbyer, bygget på en smal vulkansk højderyg. Et besøg i en af Toscanas mest berømte vinbyer inkluderer smagsprøve på den berømte Vino Nobile di Montepulciano.

Bagni di San Fillippo (23.2km)

En bilferie i Europa gemmer altid på en masse oplevelser. Så nyd en billig weekendferie i Toscana, Italien. Besøg den gamle kurby Bagni di San Fillippo som på det mest bestemte kan anbefales til en udflugt. Her kan I gå en tur i den smukke skov og se det hvide vandfald " Fosso dell'Acqua Bianca". Her har vandet dannet drypstenslignende formationer og masser af naturlige bassiner, hvor I gratis kan bade i det "helsebringende" vand. Et meget særpræget og smukt sted. Forkæl dig selv med en forkælelsestur og oplev det smukke Toscana i Italien og få lidt wellnessferie med samtidig.

Monte Amiata (43.3km)

Bjerget er af vulkansk oprindelse og det eneste af slagsen i Toscana. Det 1738 meter høje bjerg ligger i et ældre kalk- og sandstensområde. Her findes en særlig og varieret flora og fauna. Bjerget er beklædt med løvtræer, især ægte kastanietræer. Rundt omkring på bjerget ligger kæmpestore lavablokke, som er slynget ud fra vulkanen under fortidens udbrud, hvilket er med til at give området et helt specielt præg. På vej op ad bjerget ligger forskellige madboder samt souvenir butikker. Monte Amiata er om vinteren et godt sted at stå på ski.

Castel del Piano (59.4km)

Besøg den lille hyggelige by Castel del Piano, som er en toscansk landsby. Byen er smukt beliggende på en bjergtop og har udsyn over det toscanske landskab. Den gamle bydel, med byporte og mure, er helt intakt. Her finder I også middelalderlige vaskehuse, smalle gader/gyder, maleriske dør- og vinduespartier og en helt utrolig stemning om aftenen.

Den specielle gullige belysning er i det hele taget med til at forstærke den hyggelige aftenstemning i hele byen, specielt på den store plads med de 2 fontæner foran rådhuset. Hen på aftenen samles både unge og ældre på byens pladser og små torve. Her bliver snakket, spillet skak, set fodbold, drukket vin og dagens små og store begivenheder bliver vendt på barerne og caféerne. I kan nyde en kop espresso eller sambucca en lun sommeraften og opleve hele denne fantastiske stemning. Et lille tip, hvis I skal ud at spise, er at iagttage de lokale og se hvor de går hen og spiser. Her er det ofte både billigere og bedre.

Orvieto (58.9km)

Orvieto havde sin storhedstid i middelalderen og mange paver søgte ly i byen. Midt i byen finder I en af Italiens største og smukkeste domkirker. Byens borgere betalte for opbygningen af kirken i næsten 300 år før den stod færdig omkring år 1600, og når I ser nærmere på facaden og de farverige malerier i kirken, forstår I hvorfor. Under byen gemmer der sig en spektakulær oplevelse - et besøg i Citta Sotterranea. I kan gå ned i det udgravede gangsystem, som i flere hunderede år blev brugt som en kælder til opbevaring af mad og byens fine vine. I kan også besøge byens runde tårn, som gemmer Skt. Patricius brønd. Følg en vindeltrappe 62 meter ned til bunden af brønden, som blev indviet af paven i 1529.

Assisi (87.2km)

På en bilferie i Italien kan man opleve masser italiensk kultur og historie på nærmeste hold i Assisi, som sammen med Vatikanstaten er det mest betydningsfulde religiøse sted i Italien - en status som skyldes Frans af Assisi, skaberen af franciskanerordenen. Den danske forfatter Johannes Jørgensen skrev en bog om Den Hellige Frans. Han boede i byen fra 1915-1952 i gaden, der nu er opkaldt efter ham: Via Giovanni Joergensen. Oplev bl.a. Basilica di San Francesco, der er bygget på en naturskabt platform. Indvendigt åbenbares et arkitektonisk mesterværk. Kirken er på UNESCOs liste over verdensarv. Besøg også franciskanerordenens to største helligdomme - kapellet Porziuncola, hvor Frans af Assisi mødtes med sine første følgesvende, og Transitokapellet, hvor han døde på gulvet som 45-årig.

Firenze (127.7km)

Et besøg i Firenze byder på mange store oplevelser. En af de absolut største seværdigheder er den smukke renæssancebygning Palazzo Medici-Riccardi og Mediciernes familiekirke San Lorenzo, hvor danske Niels Steensen ligger begravet. Kirken er pittoresk beliggende ved det gamle lædermarked. Men også det imponerende trefarvede domkirkekompleks med campanilen, det ottekantede dåbskapel med bronzedørene og så naturligvis selve Domkirken med Brunelleschis betagende og svimlende store kuppel er et besøg værd. Dette er blot få af de mange imponerende bygningsværker, som Firenze kan byde på.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Massimo D'Azeglio

Centralt i Montecatini Terme

Toscana

Kurby i Toscana

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x velkomstdrink

374,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Afslapning, velvære og toscansk charme

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Hotel Panorama Jesolo

Adgang til privat strand

Veneto

Ferie nær Venedig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Strand med parasol og liggestol
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

176,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Badebyen Lido di Jesolo ved Venedig

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 3~7.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 8~13.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Puccini

Bestil inden 01.06

Toscana

Bliv længe og spar

Wild Offer - 8 dage inkl.
 • 7 overnatninger
 • 7 x morgenbuffet
 • 7 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 1 æske Montecatini Cialde pr. vær.

4.879,-
Fra kun
2.619,-

Vis kort

Luksuriøse omgivelser i toscansk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse