Miniferie på Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Tag på spaophold i Sverige og bo i smukke omgivelser helt ned til vandet.

 • 390 km fra Øresundsbroen
 • 120 km fra Göteborg, Sverige
 • 330 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Kun en time fra Göteborg og idyllisk beliggende lige ved havet finder I Gullmarsstrand Hotell. Hotellet ligger så tæt på havet, at både udendørspoolen og en af restauranterne står på pæle i vandet. Hotellet har været i familiens eje i 35 år og er vokset til sin nuværende form i løbet af denne tid, hvilket giver hotellet en meget personlig følelse. Hotellet har flere restauranter og i køkkenet er der menuer af lokale produkter baseret på sæsonen råvarer og ofte med vægt på fisk og skaldyr.

Hotellet tilbyder

Hotellet er idyllisk beliggende, helt tæt på havet, og den stilfulde indretning af både værelser, spa afdeling og restauranter bæger præg af denne beliggenhed. Gullmarsstrand Hotell er perfekt til jer, der virkelig vil slappe af. Spis middag i hotellets restaurant og afslut dagen med et glas vin, og nyd den fantastiske udsigt over havet. Hotellet tilbyder trådløst internet.

Hotellets spaafdeling indbyder til ren afslapning og adgang er mod gebyr med mindre andet er angivet. 

Sinnenas Havsbad byder på to saunaer, den ene er 45 grader varm og med aromadufte, den anden er endnu varmere, og her får I rigtig gang i blodcirkulationen. Sinnenas Havsbad byder også på en 38 grader varm udendørs pool med fantastisk udsigt over havet.

Sinnenas Relax byder på indendørs swimmingpool og sauna. Hotellet tilbyder også spa-behandlinger mod et tillægsgebyr og har et fitnesscenter. 

Værelser

Hotellet tilbyder i alt 142 senge i forskellige bygninger. Værelserne er smagfuldt indrettede i funktionelt skandinavisk design. Alle værelser er udstyret med telefon, tv, hårtørrer og badekåbe.

Bemærk at

I hotellets spaafdeling, Sinnenas Havsbad & Sinnenas Relax, kan benyttes af personer over 15 år. Sinnenas Relax kan dog benyttes dagligt af børn i følge med voksne i tidsrummet 09.30-11.30.

Med mindre entré til spaafdelingen er inkluderet i jeres ophold koster entré til Sinnenas Havsbad og udendørs pool 225 SEK per gang. Entré til Sinnenas Relax koster 145 SEK per gang.

Hvis I har købt en pakke, der inkluderer adgang til wellness, vil der i denne pakke være inkluderet to timers adgang til Sinnenas Relax på ankomstdagen samt to timers adgang til Sinnenas Havsbad på dag 2.

Der er adgang til spa afdelingen 2 timer ad gangen og hotellet bestemmer i hvilket tidsrum, I kan få adgang, hvilket vil fremgå på jeres endelige bookingbekræftelse.

Middag serveres enten kl. 18:00 eller 20:30. Hotellet bestemmer, hvornår I får serveret middag afhængig af restaurantbelægning. Dette vil også være at finde på jeres endelige bookingbekræftelse.

Vis flere

Værd at se

 • Havets Hus (22.8 km)

  På en billig sommerferie eller en kør-selv ferie på den svenske sydkyst er det oplagt at besøge Havets Hus, som er et saltvandsakvarium i Lysekil, hvor man kan opleve livet i Nordsøen og møde hundredevis af fascinerende arter. Havets Hus er et af Bohusläns mest populære rejsemål med ca. 40 akvarier og masser af spændende aktiviteter såsom sælsafari og strandskole.

  Havets Hus
  Havets Hus i Lysekil, hvor man kan opleve livet i Nordsøen.
 • Stångehuvud Naturreservat (23.7 km)

  Nyd naturen i Stångehuvud Naturreservat. Området har haft status som naturreservat siden 1982 og er stedet hvor bohusgranitten har sin sydligste landfaste udløber. Den granit, der blev dannet for ca. 920 millioner år siden, blev meget eftertragtet blandt stenbrydervirksomhederne i anden halvdel af 1800-tallet. I næsten 50 år blev der brudt granit i store dele af Stångehuvudområdet. I dag kan vi spadsere over den uberørte granit, skabt udelukkende ved naturens egne kræfter.

  Stångehuvud Naturreservat
  Nyd den fantastiske natur i Stångehuvud Naturreservat under en ferie nær Lysekil
 • Vikarvets Bohusmuseum (23.0 km)

  Navnet Vikarvet refererer til området Viken, som omfatter det nuværende Bohuslän og området omkring Olsofjorden. Foreningen blev stiftet i 1915 og museet viser genstande fra Bohusläns kystnære industrier såsom konserveringsmiddel,- sten-, fiskeri- og søfartsindustrien samt en række fine modelskibe og skibsmalerier. Udover museumsbygningen er der møblerede fiskerhuse med bådhuse fra 1800-tallets begyndelse. Oplev den gamle åbne fiskekutter, ”Frifararen”, som står udstillet i området. Museet fejrede sit 100 års jubilæum i 2015.

  Vikarvets Bohusmuseum
 • Lysekil (22.2 km)

  Besøg Lysekil på en kør-selv ferie til Sverige. Byen ligger i Bohuslän og er hovedbyen i Lysekils kommune, Västra Götalands län i Sverige. Find billige hotelophold og kom afsted på en skøn tur til det naturskønne Västra Götalands län. Byen ligger ved Gullmarsfjorden og har siden 1800-tallet været Besøg den gamle badeby Lysekil. Her finder I en dejlig kombination af natur, fred, shopping, natteliv og gode restauranter. Stranden er meget populær, men kurbyen trækker med sine traditioner folk til både sommer og vinter. Lysekil tilbyder mange forskellige aktiviteter og attraktioner. I kan f.eks. gå en tur i den hyggelige gamle bydel eller besøge Havets Hus hvor man kan finde 40 forskellige akvarier. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom så afsted på en skøn kør-selv tur med masser af oplevelser både til voksne og til børnene.

  Lysekil
  Den lille havneby Lysekil ligger i Västra Götalands län.
 • Backa Helleristninger (65.1 km)

  Tag til Sverige på en af de mange familievenlige rejser som arrangeres af Risskov Bilferie. Er I interesserede I Sveriges svundne tider, bør I også helt sikkert aflægge et besøg ved Backa Helleristninger! Ved Backa udenfor Brastad finder I et af Sveriges største helleristningsområder. Backa var især i den tidlige bronzealder et vigtigt religiøst centrum. Dette har man netop udledt af de mange udvalg af udskårne sten og motiver der er fundet i området. Udskæringerne er direkte spor af de mennesker der levede og arbejdede her for 3.000 år siden! Er det en kør-selv ferie, og bilen er kommet med, så er det nemt at komme ud til Backa Helleristninger.

  Backa Helleristninger
  Oplev den svenske historie og besøg Backa Helleristninger.
 • Nordens Ark (64.6 km)

  Tag en tur til en af Bohusläns mest populære attraktioner. Nordens Ark er en zoologisk have med mere end 80 af Verdens truede dyr. Den smukke natur og muligheden for at se dyr som ulve, sneleoparder og den store Amurtiger gør parken til et oplagt sted for en udflugt hvor hele familien kan more og hygge sig.

  Nordens Ark
  Nordens Ark er en zoologisk have med mere end 80 af Verdens truede dyr.
 • Uddevalla Golf Klub (35.4 km)

  Kan I lide at spille golf, så bør I gå en tur ude på Uddevalla Golfklubs bane. Her finder I 18 huller beliggende i den smukke natur omkring den svenske vestkyst.

  Uddevalla Golf Klub
  Nyd de 18 huller beliggende i den smukke natur omkring den svenske vestkyst
 • Göteborg (111.9 km)

  Tag en dag ud af kalenderen, besøg Göteborg og nyd alt hvad denne Sveriges anden største by har at byde på. I kan slentre langs Avenyn, spise god mad, få en kop kaffe og kigge ind i de hyggelige butikker. I kan også tage en tur ud i skærgården med en af de mange passagerbåde eller besøge Nordens største forlystelsespark Liseberg.

  Göteborg
  Göteborg har meget at byde på og er ideel til en hyggelig dagtur eller en storbyferie
Vis flere

Kort

Gullmarsstrand Hotell
Strandvägen 2-14, 451 78 Fiskebäckskil, Sverige

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat