Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Gut Bachseitenhof

Landligt hotel i smukke Salzburgerland

Skønt landligt hotel i Salzburgerland
Hygge, romantik, god mad og idyl
Godt udgangspunkt for oplevelser i Salzburgerland
 • 1.150 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.150 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.000 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Mulighed for cykelleje
 • Hund

Hotellet

Glæd jer til en ferie i vidunderlige Salzburgerland i Østrig på det hyggelige hotel Gut Bachseitenhof. Hotellet ligger i vidunderlig natur og indbyder til en landlig ferie blandt husdyr, bjerge og grønne enge eller sneklædte skipister.

Hotellet tilbyder

Om vinteren er området omkring Hotel Gut Bachseitenhof et paradis for skiløbere og om sommeren et eldorado for vandrere. Om vinteren er der gratis skibus til lifterne.  

Efter en skøn dag i naturen kan I tage tilbage og slappe af i hotellets sauna eller bar. Til morgenmad serveres en righoldig morgenmad, der sikrer jer en god start på dagen. Til aften venter en 3-retters menu, som hotellets kok forbereder af friske råvarer. Er der fisk på menuen kommer de fra egen fiskedam. Hotellet har en terrasse, hvor I kan nyde omgivelserne og grille, hvis vejret tillader det. Selvfølgelig byder hotellet altid på en hjemmelavet velkomstsnaps.  

Hotellet har bondegårdsdyr, som sikkert er et hit blandt familiens mindste medlemmer. Her er både katte, kaniner og heste, og I er velkomne til at give en hånd med. Bare 30 meter fra hotellet er der en fiskedam som I også kan bade i. For legeglade er der en sømblok, hvor man kan tage en dyst om hvem der er bedst til at slå søm i.  Gæsterne har gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Alle hotellets værelser er komfortabelt og lyst indrettet og udstyret eget bad og toilet, garderobeskab og fladskærms-TV. De fleste værelser har balkon med udsigt enten over haven, søen eller Dachstein-bjerget.

Bemærk at

Opholdet inkluderer et Salzburger Sportwelt Card, der giver rabat på seværdigheder i området.

Turistskat (person) pr. døgn 1,15 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Snekæder er obligatoriske i området om vinteren.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Golfclub Radstadt (5.8 km)

  Radstadt golfbanen er vitterligt omgivet af en storslået natur og med en utrolig panoramaudsigt. På den ene side troner Radstädter Tauern med dens skrånende toppe, og på den anden side ligger Dachstein. Mellem skovene og med udsigt til middelalderbyen ligger der en glimrende 18-hullers mesterskabsbane med udfordringer af enhver slags. Prøv den smukke bjerggolfbane og selvfølgelig den berømte ´Birdie Jet´ mellem det 11. og 12. hul.

  Golfclub Radstadt
  Golfclub Radstadt er på 18 huller og huser den berømte Birdie Jet mellem 11. og 12. hul
 • Therme Amadé Spa (12.8 km)

  Therme Amadé Spa er et 30.000 kvadratmeter stort vandland med spa og wellness, omgivet af Altenmarkts alpine landskab. Der er et omfattende udvalg af sauna og oplevelser i vandet. De fleste af svømmebassinerne ligger indendørs, og så er der to svømmebassiner udenfor som er forbundet. Den behagelige vandtemperatur gør Herme Amadé Spa et oplagt sted at slappe af hele året rundt. Vandet er tilført medicinske salte fra den berømte saltmine ved Bad Ischl. De fleste af bassinerne indeholder 1,5 - 2,5% saltvand, der som bekendt har en positiv effekt på huden.

  Therme Amadé Spa
  Oplev det store vandland Herme Amadé Spa
 • Mandlberg (14.6 km)

  På en ferie i egen bil er det nemt at komme rundt og opleve en masse. En anden spændende udflugt i området er et besøg på Mandlberg, som er et fyrnåle-destilleri, der har en lang tradition og drives af familien Warter. Med tiden er produkterne blevet udsøgte og udvalget stort. De særlige nåletræer der bruges i destilleriet vokser hovedsageligt i alperne og er naturbeskyttede, og derfor er det kun få der har lov til at udvinde olien fra nålene.

  Mandlberg
 • Rodelbahn Lucky Flitzer (17.8 km)

  En kælkebakke på skinner lyder måske ikke helt normalt, men efter en tur på fuld fart, kræver kroppen en tur mere. Der er gode sving og det trækker i kroppen. Gå ikke glip af denne lille seværdighed, hvor der er masser af fart over feltet og hvor både store som små kan få håret sat.

  Rodelbahn Lucky Flitzer
  Fuld fart ned ad bakken på skinner
 • Grießenkareck (36.2 km)

  En tur i gondolen ´Den Flyvende Mozart´ er en imponerende oplevelse, med en betagende udsigt over Wagrain og de omkringliggende områder. Svævebanen har et enkelt stop midtvejs, ved 1,250 meter på vejen op mod Grießenkareck, som er endestationen, ved foden af Grießenkareck på 1.850 meter. Det alpine område Kogelalm ligger ved endestationen og der er både restauranter og flere hytter. Tag også turen til den smukke bjergsø Rupertisee, som ligger i 1.850 meters højde. Tag cyklerne med og oplev den smukke natur helt tæt på eller brug gåbenene og tag på nogle af de mange vandreruter markeret i området.

  Grießenkareck
  Tag med svævebanen en tur op til Grießenkareck
 • Ishulerne i Werfen (39.7 km)

  Ishulerne i Werfen er de største i verden, og her har I mulighed for at opleve bjergene på en helt ny måde. I ser ispaladser af krystalklar skønhed, som selv på varme sommerdage er en isverden. Det samlede net af gange i hulerne strækker sig over en længde på over 42 km., hvoraf den største, der er ca. 1 km. lang, har flere enorme isfigurer. Et aldeles oplagt mål på en bilferie i de Østrigske bjerge.

  Ishulerne i Werfen
 • Liechtensteinklamm (44.8 km)

  Find en bilferie i Europa hos Risskov Bilferie og tag afsted i egen bil til Østrig på en kør-selv familieferie. Besøg Østrigs måske nok mest storslåede bjergslugt, Liechtensteinklamm. Her kan I opleve store mængder af smeltevand, der kommer brusende ned i imponerende vandfald. I kan gå på opdagelse i slugten og fra flere af broerne har I et godt overblik over naturens kræfter. Liechtensteinklamm er desuden en af de længste og dybeste slugter i Alperne. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i det smukke Østrig, i eget tempo.

  Liechtensteinklamm
  Liechtensteinklamm er nok den mest kendte bjergslugt i Østrig.
 • Gollinger Vandfald (52.2 km)

  Gollinger vandfaldet er en af egnens mest besøgte og romantiske naturlige seværdigheder. Her kan I opleve vandet, der falder 75 meter ned i dalen. I kan parkere knap 10 minutters gang fra vandfaldet. Det koster omkring 3 euro for en voksen at besøge vandfaldet.

  Gollinger Vandfald
  Gollinger Vandfald ligger syd for Salzburg
 • Lammerkløften (56.8 km)

  Find en billig ferie sydpå hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en oplevelse i egen bil og eget tempo. Der er masser af gode tilbud i Østrig, så hvorfor ikke planlægge en kør-selv sommerferie med familien i Østrig. Besøg den smalle kløft, der ligger knap 30 kilometer syd for Salzburg og 10 kilometer vest for Golling. Kløften er dannet af Lammer-floden, som har skåret sig ind i bjerggruppen Tennengebirge. Kløften er meget smal, og det giver en helt speciel fornemmelse, når I går i den. Der er familievenlige rejser hos Risskov Bilferie, også med børnevenlige hoteller, så det kunne næsten ikke være nemmere.

  Lammerkløften
  Besøg den spændende og 'vilde' Lammerkløft.
 • Salzburg (77.2 km)

  Salzburg er en hyggelig by i det vestlige Østrig, der især er kendt for sin barokarkitektur, dens historie, dens beliggenhed ved Alperne og The Sound of Music. Den dejlige festspilsby er altid et besøg værd. Blandt de seværdigheder, der skal ses, når I besøger Salzburg, er borgen, der troner sig op på en bjergtop lige over floden. Desuden er Salzburg Mozarts fødeby og både hans fødested og hans bolig i de senere år kan besøges. Er I The Sound of Music fans er byen et must. Alle de skønne lokaliteter fra den populære film kan besøges.

  Salzburg
  Salzburg er en kulturbombe som helt sikkert skal opleves når I er på ferie i Østrig
Vis flere

Kort

Gut Bachseitenhof
Bachseitenweg 12 5550 Radstadt

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i babyseng 100% rabat
Barn 0~4 år i forældres seng 100% rabat
Barn 2~4 år i ekstra opredning 80% rabat
Barn 4~13 år i ekstra opredning 30% rabat