Bilferie til Gutshof Woldzegarten

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Gutshof Woldzegarten

Tag på gårdferie i Nordtysklands smukke søområde.

Landlig idyl i det Mecklenburgske sølandskab
Hyggelig wellness med indendørs pool
Naturskønne omgivelser og spændende oplevelser
 • 360 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 300 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 100 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

Tag på ferie i naturskønne omgivelser på hotel, der er indrettet på en ca. 200 år gammel landejendom, som er nænsomt renoveret og tilbyder et ophold i charmerende omgivelser. Tag på udflugt til "Bärenwald", hvor I kan gå en tur i parken og se de store bjørne, tag familien med til akvariet Müritzeum i byen Waren eller tag en tur til Müritz Nationalpark, hvor I kan nyde den smukke natur og se de mange forskellige fuglearter.

Hotellet tilbyder

Hotellets restaurant er åben dagligt fra 7.30-22.00 og har udgang til sydvendt terrasse, hvor I kan nyde eftermiddagskaffen og de lune sommeraftener. I hotellets bar kan I slutte dagen med en øl eller velsmagende drink og i de kolde måneder frister det nok med en varm kop kaffe foran kaminen.  

I hotellets wellnessafdeling er der indendørs pool på ca. 9 x 4 meter, dampbad og sauna. Ved poolen er der liggestole, hvor I kan slappe af og nyde panoramaudsigten til omgivelserne. Det er muligt at bestille tid til massage direkte ved hotellet. Wellnessafdelingen er åben klokken 10.00-19.00.

Der er adgang til gratis trådløst internet på hotellet og mulighed for gratis parkering. I receptionen kan I leje cykler og tage på opdagelse i området. I haven er der en lille legeplads med rutsjebane og gynger.  

Børnene kan bade i den indendørs pool, og i hotellets have er der en lille legeplads med gynger og rutsjebane. Tag familien med i bjørnereservatet "Bärenwald" eller til akvariet "Müritzeum" i byen Waren. Begge attraktioner ligger under en halv times kørsel fra hotellet.

Værelser og lejligheder

Hotellet råder over 20 værelser, som alle er udstyret med tv, telefon og eget badeværelse med hårtørre. Alle værelser er røgfrie. Det er tilladt at medbringe hund mod gebyr, dog må hunde ikke komme med i restauranten.  

Der findes desuden 8 ferielejligheder på ejendommen. Lejlighederne er ca. 70 kvm fordelt på to etager. På øverste etage er der 2 lyse soveværelser med plads til maks 6 personer. I lejlighederne er der badeværelse og fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine samt et opholdsrum med spiseplads, sofa og tv.

Bemærk at

Såfremt I bestiller et ophold i ferielejlighed, så er sengetøj, håndklæder og slutrengøring inkluderet. Hotelværelserne rengøres dagligt.

Personer i opredning har kun morgenmad inkluderet i opholdet. Aftensmad skal betales direkte til hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Feldsteinscheune Bollewick (12.2 km)

  Interesserer I Jer for kunsthåndværk bør I besøge Feldsteinscheune Bollewick, som byder på adskillige værksteder og butikker, som beskæftiger sig med århundreder gamle håndværksformer. Her finder I alt lige fra hjemmelavede stearinlys til hånddrejede træ- og landbrugsprodukter af højeste kvalitet.

  Feldsteinscheune Bollewick
  Kunsthåndværk i højeste klasse.
 • Bärenwald Müritz (18.1 km)

  Tag på ferie med børn og besøg Bärenwald Müritz i Nordtyskland. Kunne I tænke Jer at se fritgående bjørne? Så gå ikke glip af Bärenwald Müritz! Siden 2006, har brune bjørne beboet denne 16 hektar store skov, efter at være blevet reddet fra et liv i fangenskab. Tag hele familien med på ferie og mød alle bjørnene i Bärenwald Müritz på en kør-selv ferie i Nordtyskland.

  Bärenwald Müritz
  Oplev de smukke brune bjørne i Bärenwald Müritz.
 • Agroneum Alt Schwerin (20.1 km)

  Rejs tilbage i tiden! Besøg museet Agroneum Alt Schwerin. Ved dette fantastiske udendørs museum finder I bl.a. en kirke fra det 13. århundrede, lader fra det 19. århundrede, grovsmed-forretninger og bondeejendomme fra 1960’erne. På Agroneum kan I, med andre ord, opleve historien op gennem tiderne.

  Agroneum Alt Schwerin
  Kom til det fantastiske Agroneum Alt Schwerin museum og oplev hvordan en grovsmed arbejdede i gamle dage.
 • Golfklub Fleesensee (10.7 km)

  Find en billig golfferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med vennerne på en oplevelsesrig golftur til Golf Club Fleesensee. Denne herlige klub er omgivet af tætte skove og smukke søer, hvilket giver en meget rolig og afslappende golfoplevelse. Der er 5 golfbaner i alt, der alle byder på golfoplevelser til alle spilniveauer. For eksempel kan begyndere, familier og børn prøve vores 9-hullers baner, Land Fleesensee og Synchron-banen. For de mere avancerede golfspillere er der tre 18-hullers baner, Axel-Long Generali , Schloss Torgelow og Schloss-Platz. Tag på golfferie med hele familien og kom godt afsted med Risskov Bilferie.

  Golfklub Fleesensee
  Golf omgivet af smuk natur.
 • Müritzeum (24.9 km)

  Tag en tur til museet "Müritzeum" i byen Waren. Her vil I lære en masse om områdets mangfoldige plante- og dyreliv, samt livet under overfladen i søen Müritz. På en kreativ og underholdende måde vil 'De 1.000 Søers Hus“ og museumshaven give Jer et spændende indblik i områdets naturhistorie.

  Müritzeum
  Müritzeums smukke bygning ved den idylliske Müritz sø.
 • Kleinseenplatte Neustrelitz (46.1 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og oplev Kleinseenplatte Neustrelitz. Et usædvanligt smukt naturlandskab i det nordlige Brandenburg. Find et billigt hotel i området hos Risskov Bilferie og tag på en oplevelsestur i eget tempo. Dele af Kleinseenplatte Neustrelitz hører under Müritz Nationalpark. Dette søland blev formet under Weichsel-istiden for ca. 12.000 år siden og indbyder til vandre- og cykelture i den frie natur. Det er bestemt også værd at besøge Neustrelitz by, ikke mindst på grund af bykirken og det interessante Kulturquartier. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og nyd kør-selv turen med hele familien.

  Kleinseenplatte Neustrelitz
  Kleinseenplatte Neustrelitz, Tyskland
 • Rheinsberg Slot (56.2 km)

  Besøg det smukke slot i Rheinsberg i Brandenburg. Oprindeligt stod der en middelalderborg med voldgrave her. Senere blev det bygget om til et renæssanceslot, men det blev stærkt beskadiget under Trediveårskrigen, inden det blev solgt i 1618. I 1736, efter en række skiftende ejere, flyttede kronprins Frederik – senere kong Frederik II (den Store) – ind og tilbragte efter sigende sit livs lykkeligste stunder på slottet.

  Rheinsberg Slot
  Rheinsberg Slot er en fryd for øjet.
 • Kulturquartier Mecklenburg-Strelitz (57.2 km)

  Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse i Nordtyskland. Kulturquartier Mecklenburg-Strelitz ligger i hjertet af byen Neustrelitz og er centrum for byens omfattende Stadtbibliothek, museumsudstillinger og det interessante Karbe-Wagner-Arkiv, som huser private samlinger af de to lokalhistorikere Walter Karbe og Annalise Wagner. Heriblandt finder I både hånd- og maskinskrevne optegnelser, tidskrifter og aviser, og får gennem disse et indblik i tiden henholdsvis før og efter ’Die Wende’; murens fald og genforeningen. Der er også børnevenlige hoteller i området. Find dem hos Risskov Bilferie og kom afsted på en oplevelse med hele familien.

  Kulturquartier Mecklenburg-Strelitz
  Gå på opdagelse i lokalhistorien.
 • Müritz Nationalpark (73.5 km)

  Nationalparken Müritz i den tyske delstat Mecklenburg-Vorpommern er et paradis for vandre- og cykelture, naturelskere og fugleinteresserede. Dette naturområde har et areal på hele 318 km² med landskaber præget af skove, moser og søer så langt øjet rækker. De utallige vandre- og cykelstier i parken sørger for at I altid kan finde nye ruter, og gør det muligt at komme utroligt tæt på sjældne fuglearter. Rundt omkring i området er der opsat udkigspunkter, hvor I kan skabe Jer et overblik og spejde efter fugle.

  Müritz Nationalpark
  Nyd det Mecklenburgske søland.
Vis flere

Kort

Gutshof Woldzegarten
Walower Str. 30 17209 Woldzegarten

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~7 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 7~14 år i ekstra opredning 80% rabat
Barn 14~100 år i ekstra opredning 45% rabat