Bilferie med overnatning på Häringe Slott

Dansk | DKK

Häringe Slott

Romantisk slotsferie syd for Stockholm

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • En gammel og historisk slotsbygning
 • Kendt køkken og restaurant med lækker mad
 • Elegante og individuelt indrettede værelser
1.922,-
3~6 dage fra
1.359,-

Adgang til udendørs pool

Bilferie med overnatning

3 dage
Kun 1.359,- / spar op til 750,-
SPAR
4 dage
Kun 1.999,- / spar op til 1.164,-
SPAR
5 dage
Kun 2.679,- / spar op til 1.538,-
SPAR
6 dage
Kun 3.349,- / spar op til 1.923,-
SPAR
* Pris pr. person i standard twin dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til udendørs pool
Risskov Pakken
Häringe Slott ligger midt i et naturreservat i Västerhaninge, cirka 25 minutter syd for Stockholm, med skærgården som nærmeste nabo. Her tilbydes I en luksuriøs slotsferie med dejlig mad, en lækker indretning på værelserne og muligheder for både at slappe af og lave udendørsaktiviteter.
 

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede hotel har til huse i en bygning fra 1657 og byder på en afslappet, dog historisk atmosfære, præget af sin gamle historie. Hotellet har et velrenommeret køkken, en dejlig restaurant og eget bageri. Der serveres morgenmad hver morgen og om aftenen bydes der på en hovedret og kaffe.

Udfordr dine rejsekammerater til en omgang tennis, bowling eller kroket i hotellets slotshave og æbleplantage. Om sommeren har overnattende gæster gratis adgang til hotellets udendørs pool.
Slottet rummer også en af ​​Sveriges ældste bowlingbaner, som blev bygget i 1930. Og for dem der tør, tilbydes der også spændende spøgelsesvandringer på slottet.

Benyt lejligheden til at udforske det smukke naturreservat der også har 3-7 km løbestier, eller lån en cykel på hotellet og tag på opdagelse rundt omkring på Häringe-halvøen. Forkæl dig selv med en tur i skærgårdssaunaen ved molen i Landfjärden. Oplev Stockholms sydlige skærgård på en fisketur eller tag på udflugt til Utö, Huvudskär, Nynäshamn eller Dalarö. Til golfentusiaster er der Nynäshamn GK, som kun ligger16 km fra hotellet.

Der er mulighed for at parkere og der er gratis WiFi.

Værelser

Häringe Slott har i alt 70 individuelt indrettede hotelværelser, som er fordelt på slottets forskellige fløje. Vælg at overnatte i et Standard-dobbeltværelser (2-personersværelser), dobbeltværelser med en eller to ekstra senge eller prøv et Deluxe-dobbeltværelse.

Værelsestyper *

Standard twin dobbeltværelse

1 / 2
Standard dobbeltværelse (twin-værelse) på 22 m², udstyret med separate senge, eget badeværelse med bruser og toilet, skrivebord, hårtørrer, mineralvand og fladskærms-TV. Mulighed for ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 4
Deluxe dobbeltværelse på 18-23 m², udstyret med en 180 cm dobbeltseng, eget badeværelse med bruser/badekar og toilet, badekåbe og tøfler, hårtørrer, skrivebord, mineralvand, TV og kaffe/temaskine.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

480 km fra
Göteborg, Sverige
575 km fra
Helsingborg, Sverige 
675 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Nynäshamn (29.8km)

Nynäshamn er en by, smukt beliggende på skærgårdshalvøen, Södertörn, ca. 60 km. syd for Stockholm. Her finder I en bred vifte af muligheder såsom charmerende små butikker, der sælger alt fra antikviteter til chokolade og krydderier, byens spændende kunstmuseum, fantastiske golfbaner, skønne vandre,- cykel,- og sågar segwayture og ikke mindst den charmerende havn, hvorfra der bl.a. er færgeafgange til den smukke UNESCO-listede ø og hansestad, Visby.

Tyresta Nationalpark (25.6km)

Her går vandrestier på kryds og tværs, som I kan vælge efter lyst og styrke. På lørdage og søndage er der guidede ture i nationalparken, som I kan deltage i mod et mindre gebyr. Om vinteren er her også langrendsspor i sneen.

Skærgårdsture fra Nynäshamn (29.8km)

Opholder I jer i området omkring kyst-og skærgårdsbyen Nynäshamn, er det oplagt at tage på en sejltur. M/S Flora sejler Jer ud i den fantastiske skærgård. Turen tager ca. to timer, men det er også muligt at tage på en heldagsudflugt med båd til den lille, idylliske by Trosa. Her er der tid til at nyde Trose, som er en typisk svensk sommerby. Byen blev grundlagt i 1300-tallet, men blev ødelagt, ligesom så mange andre svenske byer, af russerne. Byens træhuse blev brændt ned til grunden i 1719, og kun kirken stod tilbage. Træhusene som står i dag er gamle, men flot vedligeholdte. Efter en spadseretur rundt i byen og måske en frokost, kan I tage båden tilbage.

Stockholm (38.3km)

Har I lyst til en tur i teatret, så prøv Det Kongelige Dramatiske Teater ved Nybroplan eller besøg nogle af de mindre teatre på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs Torv er også et besøg værd, ikke blot for sine forestillinger, men også for sin smukke arkitektur. Globen byder jævnligt på store sportsevents, koncerter og shows.

Står den på shopping, så byder hele området omkring Hötorget og Stureplan på mange muligheder, det samme gør Götgatan på Söder. Gå ikke glip af et besøg i varehuset NK på Hamngatan.

Fra Stureplan kan I gå ned gennem Birger Jarlsgatan, hvor I bl.a. finder Orrefors Kosta Boda glasdesign og eksklusive modebutikker. I bunden af gaden møder I den smukke nationalscene, Dramaten. Nybrokajen ligger lige forude, og her findes alle turbådene, der kan fragte jer ud i Skærgården.

Ønsker I lidt mere grønne omgivelser, kan en gåtur ved Kungliga Djurgården anbefales eller måske en tur langs Norr Mälarstrand. Långholmen er også en skøn oase midt i storbyen. Om sommeren er der flere steder man kan bade i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen.

Vasamuseet (nær Skansen) er en stor oplevelse. Her kan I lære om menneskerne og tiden omkring år 1628, da krigsskibet sank. I nærheden af Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm - og det er ikke kun for børn.

Gamla Stan ligger på en lille ø i byen og er en af Nordens bedst bevarede middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige restauranter og caféer og spændende rodebutikker med gamle våben og ordner - og med slottet på toppen.

Gröna Lund (41km)

Gröna Lund er en forlystelsespark i Djurgården, hvor I nemt kan tilbringe en hel dag med hele familien. Parken byder på masser af sjove aktiviteter og forlystelser for unge og gamle.

Djurgården (43.5km)

Djurgården i Stockholm tilbyder adskillige gode muligheder for oplevelser for hele familien. Besøg f.eks. Skansen som er et friluftsmuseum og dyrepark. Eller tag i Gröna Lund forlystelsespark hvor I let kan tilbringe en hel dag! ABBA museet og Vasamuseet er også et besøg værd.

Derudover er der også et Astrid Lindgren museum i Stockholm, som er en yderst populær attraktion for både børn og voksne. Længere ude på Djurgården ligger desuden Waldemarsudde hvor I finder et museum med Prins Eugenes malerier og en fantastisk have, ligesom også Thiel Gallery huser spændende udstillinger af verdensberømte kunstnere.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Good Morning+ Hägersten

15 min. med T-banen til centrum

Mälardalen

Sveriges hovedstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Adgang til sauna og fitness

137,-
Kun
829,-

Vis kort

Oplev Stockholm og skærgården på ferien

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat

Good Morning+ Nyköping

Historisk skærgårdsby

Södermanland

Oplev Nyköping

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

130,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Skærgård, kultur og shopping i Nyköping

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat

Gripsholms Värdshus

Inkl. halvpension

Södermanland

Besøg Mariefred

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet og parkering

684,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Smuk natur i historiske omgivelser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat