Miniferie med skærgård på Hav & Logi

Dansk | DKK

Hav & Logi

Uforglemmelig miniferie med skærgårdsnatur

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Fantastisk placering tæt på havet
 • Moderne og rummelige lejligheder
 • Skærgårdsnatur og spændende udflugter
3.186,-
3~4 dage fra
2.289,-

Ophold i 7-personers lejlighed

Populære rejsemål i Vestkysten

3 dage
Fra 2.289,- / spar op til 2.003,-
SPAR
4 dage
Fra 3.139,- / spar op til 3.187,-
SPAR
* Pris pr. enhed i 7-personers lejlighed

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Slutrengøring
 • bed linen
Risskov Pakken

Hav & Logi byder velkommen til en fantastisk miniferie i Sverige! Beliggende tæt på havet og skærgården i naturskønne omgivelser præget af klippelandskaber, er der lagt op til ro, hygge og afslapning på den svenske vestkyst. Nyd ferielivet i en af de 15 arkitektdesignede og moderne familielejligheder og udforsk områdets herlige natur med skærgårdseventyr og uforglemmelige vandre- og cykelture.

Hav & Logi tilbyder

Hav & Logi har en suveræn beliggenhed på den Bohuslänske ø, Tjörn, ude i den vestsvenske skærgård. Her bor I ca. 70 km. nord for Göteborg, bare et stenkast fra havet og områdets smukke klippelandskaber og med kort afstand ind til øens hovedby, Skärhamn.  Hotelområdet udgøres af en blanding af campingplads, vandrehjem og arkitektdesignede familielejligheder, hvor I kommer til at bo i sidstenævnte.

Den naturskønne beliggenhed direkte mellem klipperne i skærgården og den korte afstand til havet og byen giver Jer alletiders varierede muligheder under opholdet. Området tilbyder ideelle forhold for vandre- og cykelture og der er mulighed for at leje cykler direkte ved Hav & Logi. Udforsk skærgården med herlige ture - enten til fods langs kysterne eller med spændende bådture hvor I kommer længere rundt - og besøg den idylliske havneby, Skärhamn, hvor I bl.a. kan opleve ’Nordiska Akvarellmuseet’ som er et spændende kunstmuseum med mere end 150.000 besøgende årligt. Har I børn med på ferie kan de hygge sig på den store udendørs legeplads som findes i nærområdet.

Der ligger adskillige restauranter og caféer indenfor kort afstand, hvor I finder et varieret udvalg af både små og store måltider. Derudover har I ideelle muligheder for selv at tilberede mad i lejlighedens veludstyrede køkken.

Der er gratis parkering direkte ved Hav & Logi og under opholdet har I adgang til gratis trådløst internet.

Lejlighederne

I vil blive indlogeret i en af Hav & Logi’s 15 arkitektdesignede og moderne familielejligheder hvor der er plads til syv personer. Lejlighederne ligger skønt placeret direkte på bjerget med udsigt over naturen og de smukke omgivelser. Tre af lejlighederne har havudsigt. Hver lejlighed er udstyret med syv senge i alt. De er fordelt således, at der er et soveværelse med en dobbeltseng og et værelse med køjesenge mens de øvrige senge er placeret på en hems.

Lejlighederne har et åbent grundareal på ca. 45 m² med en stue og et veludstyret køkken med komfur, køkkenredskaber, bestik, brødrister, gryder og pander, kedel, kaffemaskine, køleskab, fryser og mikrobølgeovn. Derudover er samtlige lejligheder udstyret med et badeværelse og egen balkon eller terrasse.

Bemærk venligst at der er selvforplejning.

Kæledyr er tilladt i to af lejlighederne.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

70 km fra
Göteborg, Sverige
290 km fra
Helsingborg, Sverige 
380 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Tjörn (11.6km)

Oplev den smukke ø Tjörn, Sveriges syvende største ø, der ligger syd for Orust i Bohuslän. Den er en naturligt skabt ø adskilt fra Orust og fastlandet af flere fjorde og sunde. Der er meget at opleve, fantastisk natur med mange smukke vandre- og cykelstier samt flere kulturelle oplevelser. Besøg det nordiske akvarelmuseum og oplev udstillinger med kunstnere fra hele verden. Oplev Pilanes kirkegård, et smukt landbrugsmiljø med stensætninger fra jernalderen. Der er også en række smukke kirker og interessante museer på øen.

Stenungsund (23.5km)

Stenungsund ligger 5 km nord for Göteborg. Stenungsund byder på mange aktiviteter, tæt på havet. Her kan I nyde en svømmetur i havet, smukke klipper, frisk fisk og skaldyr samt flere butikker og restauranter. Stenungsund gæstehavn er et populært rejsemål, hvor I kan sejle og nyde god mad på bryggerestauranten.

På Stenungsund er der meget at opleve. Besøg Stenunge by, en gammel middelalderlig by, der nu tjener som en kulturpark med gårde fra det 18. århundrede. Tag på en spændende fisketur og prøv blandt andet dybhavsfiskeri eller oplev en sæl eller hummer safari. For golfentusiaster er der også en golfklub med en tilhørende restaurant.

Orust (36.3km)

Orust, Sveriges tredje største ø, ligger midt i Bohuslän, og her finder I flere interessante steder som Gullholmen, Käringön, Mollösund og Malö. Øen byder på smukke øhavslandskaber og tiltrækker mange turister om sommeren. Her kan I svømme imellem klipperne, udforske gamle fiskesamfund, vandre på kulturelle stier eller i skoven og meget mere. På havnemarkedet i Henån finder I Kajutan Kulturhus, som har turistinformation, bibliotek og et kunstgalleri. På Ellös i vestlige Orust finder I Orust Kayak, hvor I kan leje kajak eller padleboard og udforske øhavet på en spændende måde. Der er også mange andre bådture at opleve. Øen har også flere spa-faciliteter til jer, der ønsker at slappe helt af.

Kungälv (48.7km)

Tag på en familieferie til Sverige og gå på opdagelse i den spændende historie i Västra Götaland. Besøg den lille by hvis lange historie strækker sig tilbage til 900-tallet. Ifølge historikeren Snorre Sturlasson var dette stedet hvor trekongermødet blev afholdt i 1101, men dengang hed byen Kongahälla. I 1600-tallet brændte træbyen ned, efter at være blevet flyttet tættere på fæstningen. Find en billig sommerferie eller vinterferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn tur i den svenske historie.

Bohus fæstning (49.6km)

Tag på en dejlige kør-selv bilferie til Sverige. Find et billigt nord for Göteborg og besøg Bohus fæstning, som er mere end 700 år gammel. Et besøg her er spændende for både børn og voksne. Her kan I opleve ægte nordiske historier om kongelige, blodige belejringer, hekseprocesser og fangekældre. Det spændende program skaber øjeblikke og erindringer som bliver siddende længe efter. Tag på en guidet tur eller prøv at skyde med bue og pil. Der er masser af børnevenlige hoteller, find dem hos Risskov Bilferie og nyd en skøn familieferie i det svenske på en ægte kør-selv ferie.

Strandpromenaden og Uddevallabroen (63.7km)

Gå ikke glip af en slentretur langs den smukke 9,3 km. lange promenade, der løber fra Lindesnäs til ”Skalbankarna”. Vejen, som er komplet bilfri, vandt ”De Smukke Vejes Pris” i 2009. En speciel kilometer af vejen er belagt med træ og kaldes Uddevallabroen. Da broen blev indviet og båndet skulle klippes over, slog man verdensrekorden i ”båndklipning”.

Lysekil (66.9km)

Besøg Lysekil på en kør-selv ferie til Sverige. Byen ligger i Bohuslän og er hovedbyen i Lysekils kommune, Västra Götalands län i Sverige. Find billige hotelophold og kom afsted på en skøn tur til det naturskønne Västra Götalands län. Byen ligger ved Gullmarsfjorden og har siden 1800-tallet været Besøg den gamle badeby Lysekil. Her finder I en dejlig kombination af natur, fred, shopping, natteliv og gode restauranter. Stranden er meget populær, men kurbyen trækker med sine traditioner folk til både sommer og vinter. Lysekil tilbyder mange forskellige aktiviteter og attraktioner. I kan f.eks. gå en tur i den hyggelige gamle bydel eller besøge Havets Hus hvor man kan finde 40 forskellige akvarier. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom så afsted på en skøn kør-selv tur med masser af oplevelser både til voksne og til børnene.

Trollhättefallet (86.7km)

Naturens kræfter kommer sjældent så tydeligt til udtryk, som ved et vandfald. Se naturens kræfter på arbejde ved det verdensberømte vandfald Trollhättefallet. Vandfaldet er over 30 meter højt, og I kan få en fantastisk udsigt over faldet fra Oscarsbroen. Vandet falder på bestemte dage og på bestemte tidspunkter, f.eks. under ”Fallens Dagar” (faldets dage), som finder sted i Juli måned. Når vandet frigives falder det med 300.000 liter vand i sekundet! Dette er en vidunderlig forestilling som I ikke må gå glip af.

Gøteborg (66.9km)

Tag en dag ud af kalenderen, besøg Gøteborg og nyd alt hvad denne Sveriges anden største by har at byde på. I kan slentre langs Avenyn, spise god mad, få en kop kaffe og kigge ind i de hyggelige butikker. I kan også tage en tur ud i skærgården med en af de mange passagerbåde eller besøge Nordens største forlystelsespark Liseberg. Tag familien med på en kør-selv storbyferie til Gøteborg og oplev de mange spændende attraktioner og seværdigheder som Sveriges vestkyst kan byde på.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Inkl. halvpension

Vänern

Ferie ved Vänern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

616,-
Kun
939,-

Vis kort

Ferie ved Sveriges største sø

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ved smukke Gullmarsfjord

Vestkysten

Moderne spahotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler på værelset

375,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Afslappende ferie ved Skærgården

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat