Miniferie i Lüneburger Heide på Heidehotel Bockelmann

Dansk | DKK

Heidehotel Bockelmann

Hyggelig ferie med god mad, pragtfuld natur og masser af oplevelser

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Frit valg på menukortet i restauranten
 • Fordelskort til oplevelser i oplevelser i Bispingen
 • Skøn natur og champagne til morgenmaden
459,-
3~6 dage fra
919,-

Inkl. halvpension og fordelskort

Miniferie i Lüneburger Heide

3 dage
Fra 919,- / spar op til 274,-
SPAR
4 dage
Fra 1.359,- / spar op til 332,-
SPAR
5 dage
Fra 1.799,- / spar op til 391,-
SPAR
6 dage
Fra 2.229,- / spar op til 460,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu á la carte
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vin ved afrejse
 • Gratis kaffe/te på værelset
Risskov Pakken

Heidehotel Bockelmann ligger i den hyggelige landsby, Bispingen, som ligger idyllisk placeret i hjertet af det naturskønne, nordtyske hedelandskab, Lüneburger Heide. Her har I et roligt udgangspunkt for en ferie med masser af naturoplevelser og spændende attraktioner.

Hotellet tilbyder

Det hyggelige hotel drives af familien Bockelmann, og tilbyder en rolig og afslappet base mellem de mange oplevelser i området. Den populære forlystelsespark, Heide-Park Soltau, ligger blot indenfor en kort køretur af hotellet, og giver jer oplagte muligheder for at overraske ungerne.

Når I overnatter på hotellet, inkluderer opholdet et såkaldt ’BispingenCard’, som giver jer masser af gode fordele og rabatter på mange - og endda gratis adgang til nogle - oplevelser i Bispingen og omegn. Således kan I bl.a. stå på ski i Snow Dome Bispingen - et imponerende indendørs skiområde, som er åbent hele året rundt! I kan også besøge Wildpark Lüneburger Heide, komme på guidet byvandring i Lüneburg, spille minigolf i Volkwardingen og meget andet. Kortet omfatter mere end 15 forskellige oplevelser og aktiviteter.

I får en ganske speciel morgenmadsoplevelse på hotellet med en ægte tysk ’Sekt’-morgenbuffet der, som navnet antyder, serveres med champagne til. Om aftenen har I frit valg på menukortet i den hyggelige restaurant, hvor der serveres regionale retter tilberedt af selveste hotellets ejer.

Under opholdet kan I også kigge forbi den flotte bar, hvor der er hele seks forskellige fadøl at vælge imellem - heriblandt hotellets eget mærke.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Heidehotel Bockelmann har 27 værelser, og tilbyder både enkeltværelser og dobbeltværelser med to ekstra opredninger. Værelserne er alle indrettet med eget badeværelse og udstyret med gratis kaffe- og tefaciliteter, behagelige senge og kabel-TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelserne er ca. 20 m² og udstyret med fladskærms-tv, telefon, skrivebord, skab, te / kaffemaskine og værdiboks Der er også eget badeværelse med brusebad, hårtørrer og make-up spejl.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelserne er ca. 22 m² og udstyret med fladskærms-tv, telefon, skrivebord, skab, te- / kaffemaskine og værdiboks. Der er også eget badeværelse med brusebad, hårtørrer og make-up spejl. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

200 km fra
Puttgarden, Tyskland
220 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
250 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Snow Dome (3.5km)

En af de store attraktioner i Bispingen er den 23.000 kvadratmeter store ´Snow Dome´, der blandt andet kan bryste sig af en 300 meter lang skipiste. Et godt sted at lære at stå på ski, og der er sne til både øvede og begyndere. Der er ligeledes en 300 meter lang kælkebane, så alle er garanteret en masse sjov og fart i sneen.

Dat ole Huus (13km)

Dat ole Huus er en af de ældste gårde i Lüneburger Heide naturreservat, og giver et enestående indtryk af livet på Heidehof omkring 1850'erne. Her levede mennesker og dyr under ét tag og madlavningen foregik over åben ild. Besøg også fårefolden, der ikke længere er i brug, men i stedet bruges som udstillingslokaler til skiftende udstillinger om kulturen og landskabet i Lüneburger Heide året rundt.

Heide Park Soltau (12.8km)

Savner I lidt vind i håret og kilden i maven, mens I er på sommerferie, kan det anbefales at besøge Heide Park Soltau, som er Nordtyskland største fritids- og familiepark. Her kan I mærke suset i de gigantiske rutsjebaner eller få gåsehud, når I besøger vampyrernes Transsylvanien. I kan let tilbringe en hel dag i den sjove forlystelsespark.

Niederhaverbeck (9.5km)

I Niederhaverbeck kan I besøge ´Hans-Pforte-Haus´, der byder på en spændende og moderne udstilling om bier og biavling, som har været meget udbredt i egnen. Her serveres svarene på de mange spørgsmål, der måtte være om bier og deres produktion af honning, på en elegant og intuitiv måde.

Wildpark Lüneburger Heide (25.1km)

Wildpark Lüneburger Heide er en af Tysklands største zoologiske haver. Her kan I se mere end 1.200 dyr, repræsenteret gennem 140 forskellige dyrearter som sibiriske tigre, moskusokser, elge, bjørne og geder. Parken har en bred vifte af forskellige slags spisesteder, hvor I kan købe alt fra enkle retter til fine madoplevelser. Det er også tilladt at medbringe sin egen frokost i dyreparken. Børnene vil sætte pris på parkens kæmpe legeplads med trampoliner, hængebroer, mini-radiobiler og gode muligheder for at klatre og balancere.

Lüneburger Heide (29km)

Tag på en aktiv ferie med familien og nyd det smukke Lüneburger Heide på en kør-selv ferie til Tyskland. Find billige hoteller i området og sæt kursen mod et af de meget naturskønne områder i Tyskland. Lüneburger Heide er velegnet til gå- og cykelture, hvor de dejlige naturoplevelser er en del af ferien. Nyd den friske luft, blomstrende lyng eller et smukt tæppe af frost i vintermånederne. Lüneburger Heide er også populært til rideture på heden, vådområder og ådale. Området er beliggende mellem byerne Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I næsten hundrede år har man forsøgt at bevare områdets naturlige miljø, og Lüneburger Heide består af en række af naturparker og fredede naturområder. Find en billig miniferie eller et weekendophold for hele familien og kom afsted på en aktiv ferie i Lüneburger Heide.

Lüneburg (37.6km)

Tag på bilferie i Tyskland og kør-selv på opdagelse i Nordtyskland. Besøg Hamborg og find børnevenlige hoteller til turen, om det er sommerferie eller vinterferie, der sker nemlig altid noget i storbyen Hamborg. En behagelig afhopper ville bestemt være et besøg til Lüneburg som ligger ved floden Ilmenau, ikke langt fra Hamborg. Det er en gammel middelalderby, der blev rig på handlen med salt, eller det hvide guld, som det blev kaldt dengang. Det er nok en af de smukkeste byer i det nordlige Tyskland, og med en historie på over 1000 år, så er der meget at både se og opleve.

Der er mange pladser rundt om i byen, og her hersker der altid en god stemning og glimrende muligheder for at få sig et glas øl og samtidig nyde den skønne udsigt ud over de mange flotte bindingsværkshuse, der præger bybilledet. Prøv eventuelt at starte ved Am Sande, ved Skt. Johannis kirken, eller tag en tur med hestevognen, der fragter nysgerrige rundt i byens smukkeste kvarterer. Find en aktiv ferie til Lüneburg med hele familien og kør-selv sydpå mod Hamborg med Risskov Bilferie.

Bergen-Belsen (42.4km)

Tag på bilferie i Tyskland med Risskov Bilferie. En glimrende måde at få stillet nysgerrigheden på, især hvis I er historisk interesseret. Så kan I nemlig gøre et stop på vejen til eller fra hotellet i Bergen-Belsen, som ligger omkring 15 km nordvest for Celle. Koncentrationslejren rummede godt 55.000 politiske fanger, der langsomt blev sultet ihjel. Det var også her at Anne Frank mødte sit endeligt, da hun døde af tyfus blot en måned før lejren blev befriet af de allierede tropper i april 1945. Find et billigt hotelophold i Bergen-Belsen og mød den dystre fortid tæt på. En kør-selv ferie åbner op for helt nye muligheder, se om der ikke skulle være et last minute hotel hos Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Egon Hotel Hamburg City

Oplev havnebyen Hamburg

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum
 • Nær offentlig transport

249,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~9.99 år i forældres seng 225kr per nat

Hotel Domicil Hamburg

Miniferie i moderne storby

Hamborg området

Oplev Hamburg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Centralt i Hamburg

344,-
Fra kun
669,-

Vis kort

Værelser med høj komfort

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Brunnenhof Ferien- & Reit Hotel

Inkl. halvpension og madpakke

Lüneburger Heide

Dejlige Lüneburg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

264,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Oplev den gamle hansestad Lüneburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~17.99 år i ekstra opredning 25% rabat