Storbyferie på Helnan Phønix Hotel Aalborg

Dansk | DKK

Helnan Phønix Hotel Aalborg

Storbyferie i historiske rammer i hjertet af Aalborg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Klassisk hotel centralt i Aalborg
 • Udsøgt mad i flotte rammer
 • Udforsk Aalborgs muligheder
604,-
3~6 dage fra
969,-

Ophold med morgenbuffet

I hjertet af Aalborg

3 dage
Fra 969,- / spar op til 212,-
SPAR
4 dage
Fra 1.439,- / spar op til 333,-
SPAR
5 dage
Fra 1.899,- / spar op til 463,-
SPAR
6 dage
Fra 2.349,- / spar op til 604,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1 glas vin
 • 2 x coffee to go
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Nyd en storbyferie i Aalborg på et smukt, historisk hotel med en suveræn placering i hjertet af byen. Helnan Phønix Hotel Aalborg har sin oprindelse tilbage i 1700-tallet og tilbyder nogle yderst charmerende, klassiske rammer om Jeres ophold i den mulighedsrige by. Bo tæt på den smukke havnefront og nyd en ferie med masser af shopping, sightseeing, kultur og historie indenfor kort afstand.

Hotellet tilbyder

Helnan Phønix Hotel Aalborg har en central placering på Vesterbro i hjertet af Aalborg, med kort gåafstand til byens hyggelige havnefront, shoppingmulighederne og cafelivet. Således tilbyder hotellet et suverænt udgangspunkt for en storbyferie med masser af shopping, sightseeing og oplevelser i Aalborg og omegn.

Hotellet har rødder tilbage i 1700-tallet og er holdt i en klassisk stil og indretning med stor respekt for bygningens sjæl. Dette kombineret med hotellets mange moderne faciliteter, giver en skøn blanding af det klassiske og moderne; historie og nutid samlet under ét tag.

Udover at være et godt udgangspunkt for miniferier og storbyferier, er hotellet også yderst velegnet til forretningsmøder, konferencer og forskellige selskaber.

Under opholdet kan I gratis benytte hotellets fitnesslokale og I har mulighed for, at nyde en rolig stund med Jacuzzi, sauna og solarium mod et gebyr.

Hver morgen kan I stå op til en velsmagende omgang morgenmad i nydelige omgivelser. Her finder I et godt udvalg af forskellige mælkeprodukter, morgenbrød og pålæg samt meget andet, til at give Jer en god start på dagen. I hotellets hyggelige og flotte restaurant med navnet, Brigadéren, serveres en herlig blanding af klassiske danske retter og internationale specialiteter. Restauranten serverer både frokost, eftermiddagskaffe- og kage samt aftensmad.

Hotellet har desuden en hyggelig bar hvor I kan mødes og nyde en drink i de afslappende omgivelser.

Der kan parkeres direkte ved hotellet mod et dagligt gebyr. Der er dog et begrænset antal pladser og der er ikke mulighed for at reservere. Skulle alle hotellets parkeringspladser være optagede henvises I til den offentlige parkeringsplads, ”Gåsepigen”, beliggende ca. 5 minutters gang fra hotellet.

Under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Helnan Phønix Hotel Aalborg har 220 nydelige værelser som alle er indrettet i en charmerende og sofistikeret stil og tilbyder hyggelige og varme rammer for Jeres ophold i Aalborg.
Der er både enkelt- og dobbeltværelser til rådighed og de er alle indrettet med eget bad og toilet, behagelige senge, 32” TV med internationale kanaler, telefon og safe. Derudover tilbydes roomservice mod et gebyr.
Der findes værelser, hvor det er tilladt at medbringe hund mod et gebyr.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 1
Dobbeltværelserne er udstyret med enten én seng på 180 cm eller to separate senge på 90 cm hver. Alle dobbeltværelser har badeværelse og toilet, 32" TV, telefon og sikkerhedsboks.

Junior suite

1 / 2
Vælg denne værelsestype for ekstra komfort. Juniorsuiterne er udstyret med en 180 cm bred seng. Desuden er der en ekstra sofa, der er perfekt til afslapning. Alle juniorsuiter har badeværelse og toilet, 32" tv, telefon og pengeskab.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Aalborg (0.7km)

Aalborg er en vidunderlig by, der med et sætter gang i alle sanser - og i shoppinggenet, da shopping er et must, når I besøger Aalborg.

I midtbyen finder I den populære shoppinggade, Bispensgade, hvor I finder Jomfru Ane Gade som en lille sidegade. Jomfru Ane Gade kræver næppe nærmere præsentation - den er kendt i ind- og udland som Aalborgs gamle forlystelsesgade.

Aalborg byder på et hav af seværdigheder, heriblandt Aalborg Zoo, Utzon Centret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum.

I VisitAalborgs InfoCenter kan I få udleveret en lille folder ”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåture, som I kan tage på egen hånd i Aalborgs gamle bydele.

Aalborg Historiske Museum (0.3km)

Museet ligger midt i centrum af Aalborg, lige ved siden af Budolfi Kirke. Museet fortæller om byens lange og spændende historie, blandt andet under besættelsen men også om udgravningerne af det berømte gavlhus, midt inde i byen. Aalborg og omegnens historie fra jernalderen og op til nutiden er en vigtig del af udstillingen, men nok mest kendt er museets ´Aalborgstuen´ fra 1602, som også er Danmarks bedst bevarede renæssancestue.

Der er skiftende særudstillinger året rundt, selvfølgelig med fokus på historien og det nordjyske og så er det også en lærerig oplevelse for hele familien.

Oplev Aalborgs 1200 år gamle historie fra at være handelsplads i 800-årene og op gennem vikingetiden og middelalderen til vor tid.

Kunsten - Museum of Modern Art (1.2km)

Brug sommerferien eller vinterferien på en kør-selv tur rundt i Danmark. Find spændende områder med billige og børnevenlige hoteller og tag på en rigtig familiieferie fyldt med oplevelser. Aalborg har meget at byde på og en af byens stoltheder er Kunsten - Museum of Modern Art. Dette levende kunstmuseum huser en ganske unik samling af over 400 kunstværker fra både danske og udenlandske kunstnere. Der er fem udstillingssale, hvor der både er faste og skiftende særudstillinger.

Hovedparten af de udstillede værker er fra årene 1900 og frem og rummer blandt andet en række COBRA-værker samt Anna og Kresten Krestensens store samling af abstrakt kunst. Der afholdes forskellige kulturelle arrangementer som foredrag, filmvisninger, koncerter, guidede ture og familieværksteder. ´Kunsten´ har meget at byde på og der er garanteret noget til enhver smag og alder.

Bygningen som huser ´Kunsten´ er også noget helt i særklasse. Ikke mindre end et arkitektonisk mesterværk, som er opstået i et samarbejde mellem det finske ægtepar Alvar og Elissa Aalto og danske Jean-Jacques Baruël.

´Kunsten´ er en rigtig god oplevelse, og det er ikke nødvendigt at være en stor fan af moderne kunst, fordi der er nemlig mange andre spændende ting at tage sig til på det fornyende og altid meget levende museum. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelser i Aalborg.

Utzon Center (1.4km)

Utzon Center i Aalborg er et eksperimenterende kultur- og videncenter, designet og opkaldt efter den kendte arkitekt Jørn Utzon, der bl.a. er kendt for Operahuset i Sydney. Her kan I opleve arkitektur, design og kunstformidling samt skiftende udstillinger i løbet af året. Gå ikke glip af den smukke Spidsgatterbåd, tegnet af Jørn Utzons far, Aage Utzon. 

Musikkens hus (1.7km)

Aalborgs havnefront har gennemgået en rivende udvikling de senere år. Her finder I blandt andet Musikkens Hus, som er blevet Nordjydernes musikalske og kulturelle samlingspunkt og en arkitektonisk perle. Hvis I er interesserede i, hvad der rør sig i Aalborg er det obligatorisk at tage et smut forbi. Læs mere her: http://www.musikkenshus.dk/

Aalborg Zoo (2.3km)

Er I på familieferie, så vil en tur til Aalborg Zoo helt sikkert være interessant. Her har hele familien nemlig rig mulighed for både at lege og lære – og blive udfordret og underholdt. Tag en tur på savannen, hvor I kan se både giraffer og zebraer, kuduer og antiloper. Se isbjørnene tage en svalende dukkert i det kolde vand og den røde panda guffe friske bambus. I Aalborg Zoo kan I opleve eksotiske dyr, som den afrikanske elefant, Borneo orangutang og den asiatiske løve. Han-løven Akash, brøler, så han kan høres i hele haven. Giv den gas på naturlegepladsen og grill din egen mad. I weekenderne kan du også opleve trænede dyr på den store Zoo-Scene. 

Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum (2.6km)

På Forsvars- og Garnisonsmuseet kan I blive meget klogere på historien om Danmarks væbnede styrker og vigtigheden af Aalborg som garnisonsby. På museet har I mulighed for, at stige om bord i fly, tanks, biler og på motorcykler, som blev anvendt af de danske væbnede styrker. Udstillingerne befinder sig både uden- og indendørs, så I kan glæde jer til en sjov og lærerig dag for både voksne og børn i al slags vejr.

EKKO (21.4km)

Tag på bilferie i Danmark og besøg værket, EKKO af Thilo Frank. Her kan I opleve et helt specielt kunstværk af 199 træstammer. Træstammerne danner indvendig en rummelig form, der synes i konstant rotation så længe beskueren bevæger sig. Står man stille stivner bevægelsen og rummets skæve form udfordrer ens balance.

For at finde frem til kunstværket EKKO er det fordelagtigt at parkere ved Hjallerup Mekaniske Museum, hvor man kan gå hen til kunstværket.

Der er fri adgang til kunstværket hele døgnet. 

Dronninglund Slot (27.4km)

Dronninglund Slot har fået sit navn efter Dronning Charlotte Amalie, der var Christian d. 5s dronning. Hun købte slottet tilbage i 1690.

I dag er slottet indrettet som hotel og der er stadig holdt fast i de gamle traditioner i indretningen. Lægger I vejen forbi slottet, bør I også gå en tur i den smukke slotspark.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Dronninglund Hotel

Miniferie i Dronninglund

Nordjylland

Risskov klassiker

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x Wienerschnitzel og pandekager/is
 • 2 x Sandwich og 1 fl. vand (tag med)
 • Energitillæg

159,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Oplev natur, Skagen & Aalborg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Himmerland

Limfjorden

Minipris til Aars

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

723,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Rebild Bakker

Inkl. 2-retters menu

Nordjylland

Aktiv ferie i Rebild

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

122,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Sport og Natur Oplevelse

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat