Kroferie ved Limfjorden på Højslev Kro

Dansk | DKK

Højslev Kro

Traditionel dansk kro med udsøgt mad og kort afstand til Limfjorden

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Gastronomiske oplevelser med udsøgt mad
 • Autentisk kroatmosfære i skønne rammer
 • Nær Skive i det naturskønne ”Blå Limfjordsland”.
490,-
3 dage fra
1.199,-

Inkl. halvpension

Skøn madoplevelse

3 dage
Fra 1.199,- / spar op til 490,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x 2-retters menu
 • 2 x Kaffe/te efter middag inkl. sødt
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Nyd et skønt kroophold med udsøgt mad på Højslev Kro - en yderst charmerende, traditionel dansk kro, beliggende nær Skive i det naturskønne ”Blå Limfjordsland”.

Hotellet tilbyder

Højslev Kro er indrettet i en ganske unik, historisk bygning med mange karakteristiske detaljer, både inde og ude. Tilbage i 1995 undergik bygningen en større modernisering - dog med stor respekt for det gamle bygningsværk og kroens kendetegn - det runde tårn.

Her bor I i hyggelige rammer, blot en kort køretur fra Skive, i et naturskønt område, som i turistbrochurerne kaldes for ”Det Blå Limfjordsland”.

Kroen tilbyder med andre ord alletiders udgangspunkt for en aktiv kroferie med vandre- eller cykelture, og masser af spændende byer indenfor kort afstand. Heriblandt kan f.eks. nævnes Viborg, Holstebro og Nykøbing Mors, og skulle I være friske på en lidt længere udflugt, har I også både Randers, Silkeborg og Aalborg indenfor en overskuelig køretur.

I får en god start på dagen med en dejlig omgang morgenmad, som nydes i kroens hyggelige rammer. Om aftenen venter store gastronomiske oplevelser med udsøgte, traditionelle danske retter og eksotiske specialiteter.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Højslev Kro har 11 stemningsfulde og nyligt moderniserede værelser, og der kan vælges mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, samt dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger.

Alle værelserne har eget bad og toilet, flotte trægulve, behagelige senge og TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse med eget bad og toilet, flotte trægulve, behagelig seng og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelse med eget bad og toilet, flotte trægulve, behagelige senge og TV. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Suite med egen jacuzzi

1 / 2
Suite med stort eget bad, jacuzzi og toilet, flotte trægulve, behagelige senge og TV. Mulighed for ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Skive (5.9km)

Skive by har en spændende historie og er med tiden blevet til et handelscentrum, med et net af gågader og masser af shoppingfristelser. De mange specialbutikker og små hyggelige butikker ligger inden for en behagelig afstand, der er simpelthen bare ikke langt til den næste butik. Der er altid liv og glade dage i gaderne især omkring Rådhustorvet og Posthustorvet, hvor der ofte arrangeres aktiviteter og markedsdage.

Mønsted Kalkgruber (12.6km)

Mønsted Kalkgruber ligger ved Mønsted, syd for Hjarbæk Fjord og vest for Viborg. Kalkgruberne er huler i et overfladenært kalklag, hvor der i mange århundreder er blevet brudt kalk, bl.a. til fremstilling af mørtel til opbygning af kirker og klostre. Mønsted Kalkgruber er verdens største kalkmine og en endeløs labyrint af minegange. Prøv minetoget om sommeren eller se, hvor mange flagermus, du kan spotte.

Hjerl Hede (22.7km)

Frilandsmuseet Hjerl Hede viser en bygningssamling af små kulturmiljøer og elementer af det danske landsbyfællesskab. Her kan I gå på opdagelse i regionale variationer af byggeskik, boligindretning og se hvordan man boede og levede som for 100-200 år siden. Bl.a. har Hjerl Hede også Danmarks ældste kendte bondegård, Vinkelgården fra år 1546, som bestemt er værd at tage på udflugt til, når I holder sommerferie eller familieferie i det jydske.

Viborg Domkirke (25km)

Tag på opdagelse i Danmark med Risskov Bilferie og kør-selv ud til oplevelserne der ligger og venter. En af de mange overraskelser som Viborg gemmer på er dens smukke domkirke, hvis historie går tilbage til det 12. århundrede. Undervejs op i tiderne oplevede kirken flere alvorlige brande, hvor den sidste raserede i 1726. Der var derfor ikke meget tilbage af den flotte domkirke, faktisk var kun den gamle krypt der overlevede tidens hærgen. Resten er blevet genopbygget og den nuværende kirke blev indviet i 1876. I kryptens søndre kapel ligger Skt. Kjelds brønd, hvor mange syge, og især blinde, siges at være blevet helbredt. Domkirkens vægge og hvælvinger er blevet dekoreret af kunstneren Joakim Skovgaard og hans medhjælpere, som i tiden 1901 frem til 1913 dækkede domkirkens vægge og hvælvinger med meget farvestrålende freskoer fra bibelhistorien, fra Adam og Eva og frem til de sidste tider. Find bønevenlige hoteller i Viborg og omegn og kør-selv på ferie i eget tempo med hele familien.

Spøttrup Middelalderborg (24.2km)

Det er nok den bedst bevarede Middelalderborg i det danske Kongerige og stammer tilbage fra starten af det 16. århundrede. Her er der rig lejlighed for at gå på opdagelse i en ægte borg med borgtårne, en riddersal og et kirkerum og alt det, som hørte sig til dengang i middelalderen. Borgens meget tykke mure samt de mange forsvarsanlæg giver et godt indblik i det daglige liv på borgen. Men også en klar idé om hvordan en borg bedst kunne forsvare sig mod angribende fjender. Der er også en meget smuk have ved borgen, hvor der blandt andet dyrkes lægeurter og lige foran borgen ligger Spøttrup Sø, der blandt andet er kendt for sine mange fugle. Hele året rundt afholdes der forskellige aktiviteter, der er med til at gøre borgens historie mere levende. Tag hele familien med, når turen går til denne helt utrolige middelalderborg, hvor oplevelserne bare ligger og venter.

Der afholdes også et årligt julemarked i december, hvor der hygges med julemusik, lækre godter og udsøgte specialiteter, der sælges fra de mange indbydende juleboder.

Hvolris Jernalderlandsby (31.3km)

Ved Skals Ådal, omkring 17 km nord for Viborg, ligger Hvolris Jernalderlandsby, som er et friluftsmuseum, hvortil der også hører et stort naturområde med en naturlegeplads og små stier, der leder rundt i området. Start med at udforske ´Tømmerlanden´, hvor der er en arkæologisk udstilling med flere af de spændende fund, der er gravet op omkring Hvolris. Her har der boet mennesker helt tilbage til stenalderen for omkring 6000 år siden. Noget af det helt specielle ved Jernalderlandsbyen er, at udgravningerne ligger side om side med de genopbyggede huse og værksteder, og som i dag er en del af det spændende og lærerige jernaldermiljø. I løbet af året afholdes der en række kurser i forskellig oldtidshåndværk og der foregår ligeledes mange aktiviteter i ferierne. Få slebet sværdet og tag turen tilbage i tiden på en rigtig sjov og underholdende måde i Hvolris Jernalderlandsby, en perfekt destination til hele familiens sommerferie eller som en del af et weekendophold eller en miniferie i det jydske.

Jesperhus (34.5km)

Tag hele familien med på ferie og besøg ferieparken på Mors, hvor Jungledyret Hugo bor.

I Jesperhus Blomsterpark er dyrene fritgående, således at I kan komme helt tæt på dem.

Læs mere om ferieparken her: http://www.jesperhus.dk.

Fur (39.7km)

Kom afsted på opdagelse til Fur, som er nok en af Danmarks nok skønneste øer. Det blev Fur i øvrigt kåret til i 2010, “Danmarks skønneste ø” og efter et besøg på Fur er det ganske vist. Tag en tur ned på stranden og nyd det gode vejr og den enestående mulighed for at få et spændende indblik i den danske fortid. Men start med at besøge det spændende økomuseum, Fur Museum, som giver sine besøgende en rigtig god indsigt i øens historie, og så er der selvfølgelig den helt utrolige udstilling af forsteninger. Der er også naturværksteder samt en geopark med dinosaurer. Og tro det eller ej, men der er minsandten også et bryghus på Fur, som ligger i den tidligere molerfabrik. Fabrikken er blevet moderniseret og huser nu et mikrobryggeri og enkelte restauranter. Henover sommeren er der faste rundvisninger på fabrikken, og turen rundt i bryggeriet kaster også et par smagsprøver af sig. Der produceres et spændende udvalg af forskellige øltyper, fra portere til hvede og lagerøl og der brygges mere end 15 forskellige lyse og mørkere øl, så der burde være et par stykker, som ramte den rigtige smag. Måske er det også her, at de mange Fur-kunstnere finder deres inspiration. Der er nemlig ikke mindre end 20 atelierer og værksteder på øen, hvor der laves alt fra smykkedesign og keramik til skulpturer og silkemaling.

Verdenskortet (36.7km)

Tag på en billig bilferie i Danmark og besøg Verdenskortet ved Hobro. En dag skulle nogle enge afvandes tæt ved Klejtrup Sø, syd for Hobro, og frem dukkede en sten, der lignede Jylland til forveksling. Det fik danskamerikaneren Søren Poulsen til at bygge sin egen lille verden i engene. Den nye verden blev bygget mellem 1944 og 1969 og måler 45 x 90 meter. Byggeriet foregik ved, at der blev anbragt store sten oven på de tilfrossede enge og på de steder, hvor verdensdelene skulle være. Når isen så smeltede, kunne stenene med lidt besvær vippes på plads. Ækvator er markeret med røde pæle og hele Verdenskortet er gengivet med søer, floder og kendte bjergkæder, så det er nemt at sende mor og far til Australien, Borneo eller Mount Everest, hvis de gerne vil. Der er også en 18-hullers minigolfbane på Verdenskortet og om sommeren er det oplagt at nyde en sejltur i Stillehavet, hvor også de mindste kan være med, selvom der kan være lidt bølger. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse rundt omkring i verden på 'Verdenskortet',

Nykøbing Mors (40.3km)

Den smukke ø har en 151 km lang kystlinie, med krænter af moler, der topper vandet og afslører lidt om de forskubninger i terrænet, der har været med til at forme Mors, som det ser ud i dag. Der er masser af forsteninger og forskellige fossiler i moleret, så er gummistøvlerne kommet med, så prøv at tage turen ud til Hanklit.

Den smukke gamle by har altid en masse arrangementer kørende og i juni afvikles Skaldyrfestivalen, hvor der serveres delikatesser, friske fra havet. En god mulighed for at afprøve de danske råvarer så tæt på havet som muligt og samtidig også en god lejlighed til at opleve Nykøbings travle havn.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Kultur og shopping i Midtjylland

Midtjylland

Minipris til Herning

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad med morgenbitter
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x dessertvin
 • 1 velkomstdrink

501,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Aars

Limfjorden

Oplev Himmerland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

961,-
Fra kun
649,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

601,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere