Miniferie i Nordsjælland på Højstrupgård

Dansk | DKK

Højstrupgård

Hyggeligt hotel med mange aktiviteter tæt på stranden og Helsingør

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotellet har egen par 3 golfbane
 • Dejlig aftenmenu hver dag
 • Skønne grønne omgivelser ved kysten
1.544,-
3~6 dage fra
1.499,-

Kulturoplevelse i Nordsjælland

Tæt på strand og natur

3 dage
Kun 1.499,- / spar op til 656,-
SPAR
4 dage
Kun 2.269,- / spar op til 889,-
SPAR
5 dage
Kun 2.969,- / spar op til 1.191,-
SPAR
6 dage
Kun 3.619,- / spar op til 1.544,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til par 3 golf bane
Risskov Pakken

Højstrupgård har en skøn placering tæt på den nordsjællandske kyst, lidt nord for Helsingør. Her kan I se frem til et ophold fyldt med herlige aktiviter og oplevelser, både på hotellet, inde i Helsingør og ude i det øvrige Nordsjælland.

Hotellet tilbyder

Dette hyggelige hotel har rødder tilbage i 1870’erne, og udgør en ideel base for aktiv ferie med kunst, aktiviteter, strand og naturoplevelser. Her bor I ikke langt fra Helsingørs middelalderlige centrum og havnen, som præges af en herlig maritim atmosfære.

Helsingør er hjemsted for Kronborg, som er et af Nordeuropas mest betydningsfulde renæssanceslotte, og byder desuden på mange varierede muligheder med kultur og shopping.

Hotelbygningen præges af dansk design, arkitektur og kunst, og huser bl.a. en stor kunstsamling, som indbyder til fordybelse. Under opholdet kan I desuden dykke ned i hotellets lange række af sjove og spændende aktiviteter, såsom billard, bordtennis, petanque, bordfodbold, skak og udendørs træningsfaciliteter. I kan også tage en runde på hotellets egen par 3 golfbane, og derudover finder I også Helsingør Golf Club indenfor kort afstand.

Det er også muligt at benytte fitness og sauna-faciliteterne ved nabohotellet ’Konventum’, som ligger lige ved siden af Højstrupgård, og har I børn med på ferien, kan de hygge sig på legepladsen ved Feriebyen, tæt på hotellet.

Under en sommerferie har I alletiders muligheder for at bade. Fra hotellet har I kort afstand til den nærmeste strand, og derudover er det oplagt at udforske ’Den Danske Riviera’, f.eks. med et besøg i Tisvildeleje.

Om morgenen kan I starte dagen med dejlig morgenmad i hotellets hyggelige rammer, og om aftenen serveres velsmagende retter i den indbydende restaurant.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser danner hyggelige og komfortable rammer om jeres ophold, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, twin deluxe dobbeltværelser og suiter med spa.

Værelsestyper *

Standard enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, komfortabel seng, TV og udsigt til grønne områder.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse med balkon

1 / 3
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, komfortabel seng, TV, balkon og udsigt til grønne områder.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 4
Hyggeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, komfortabel seng, TV og udsigt til grønne områder.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Twin Deluxe Dobbeltværelse

1 / 3
Luksuriøst dobbeltværelse indrettet med kunst fra hotellets private samling. Værelset tilbyder god plads, eget bad og toilet, hårtørrer, komfortabel seng, kaffemaskine med kapsler, TV og en skøn udsigt til de grønne udendørsområder.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Suite med spa

1 / 5
Lækker og komfortabel suite indrettet med kunst fra hotellets private samling. Værelset tilbyder god plads, eget bad og toilet, spa, hårtørrer, komfortabel seng, kaffemaskine med kapsler, TV og en skøn udsigt til de grønne udendørsområder.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Helsingør (3.5km)

Tag hele familien med på ferie i Helsingør, som er en hyggelig lille by, der er både nem og hurtig at udforske. Gågaden, Stengade, med de tilstødende gader udgør den centrale del af byen, og her er der mulighed for at gå på opdagelse i de mange små butikker, der ligger langs gågaden. Et rigt caféliv byder på mange forskellige delikatesser, og der findes også mange gode restauranter i Helsingør, der vil kunne tilfredsstille selv de mest krævende ganer. Helsingør er fuld af oplevelser. Hold ferie i Danmark - nyd et afslappende weekendophold eller en miniferie i skønne Helsingør!

M/S Museet for Søfart (3.5km)

Bestil en billig miniferie eller et billigt weekendophold for hele familien og besøg det fascinerende underjordiske museum M/S Museet for Søfart, i Helsingør. Museet er fra 2013, tegnet af den verdenskendte arkitektgruppe BIG, med Bjarke Ingels som leder og er bygget direkte ind i tørdokken mellem Kronborg og Kulturværftet. Smukke skrånende broer fører Jer ned i en farverig verden af spændende udstillinger, filmprojektioner og maritime samlinger som tilsammen fortæller Danmarks fantastiske historie som søfartsnation gennem tiderne.

The Danish Museum of Science and Technology (5.6km)

På museet kan I opleve udviklingen af teknologien og maskinerne. I kan opleve retro biler, fly og verdens ældste bil, som stadig kører! Det er et sted, som skal besøges, hvis I har lidt benzin i blodet eller bare er tossede med teknik!

Gurre Slotsruin (7.5km)

Nordsjælland byder på mange muligheder for sportslige aktiviteter, og der er gode cykelruter og vandreture i de omkringliggende skovene. Besøg eventuelt Gurre slotsruin, der ligger lige ved siden af Gurre Sø. Tag turen rundt om søen på enten cykel eller gåben og nyd den ca. 10 km lange tur i naturlige omgivelser.

Louisiana Museum of Modern Art (12.1km)

Tag på ferie i Danmark og besøg det nok bedst kendte museum for moderne kunst. Find en billig ferie med børnevenlige hoteller og kør-selv til Nordsjælland på en skøn familieferie. I Humlebæk ligger Louisiana Museum of Modern Art, der er et af de førende museer for moderne kunst i Skandinavien med mellem 6 og 10 forskellige udstillinger om året samt en permanent udstilling. Museet ligger placeret med panoramaudsigt over Øresund, og her kan der med rette siges, at både kunsten, naturen og arkitekturen er sammensmeltet i en unik harmoni. Gå en tur i parken, som omgiver Louisiana og nyd de mange kunstværker, som synes ét med omgivelserne. Der er masser af plads, hvor børnene kan boltre sig og museet har også et meget familievenligt udbud af aktiviteter og arrangementer for både børn og voksne. Find den rette familieferie med billige hoteller til Nordsjælland hos Risskov Bilferie.

Kronborg (3.8km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og oplev de mange historiske byer rundt om i landet. Find en bilferie i Danmark med børnevenlige hoteller og kom afsted på en historisk oplevelse. En af perlerne på det historiske landkort er så bestemt Helsingør, som bekendt danner baggrund for nok en af de mest berømte bygninger i Danmark. Den gamle fæstning og slot, der oprindeligt stammer helt tilbage fra det 13. århundrede, først kendt som Krogen og siden, i 1500-tallet, omdøbt til Kronborg Slot. Foreviget i Shakespeares berømte “Hamlet”, hvor selvsamme, Prinsen af Kronborg, ytrede de berømte ord: “At være eller ikke at være – det er spørgsmålet.”

Et dog lidt andet spørgsmål, som ejerne af de skibe, der sejlede igennem Øresund, måtte stille sig selv, var, hvorfor de skulle betale told for at få lov til at sejle deres skibe ind og ud af Østersøen, gennem Øresund. Men netop Kronborgs strategiske beliggenhed på den yderste spids, ved Øresunds smalleste sted, giver en god idé om, hvilke konsekvenser kanonkuglerne kunne have på de skrøbelige handelsskibe, som fragtede varer gennem sundet, hvis ikke tolden blev betalt til det danske skatkammer. Tolden blev først ophævet i 1857 ved betalingen af en klækkelig kompensation til den danske statskasse.

Der tilbydes flere forskellige ture rundt på Kronborg, men turen ned i kasematterne, kældrene under Kronborg, er en oplevelse i sig selv. Besøg den kendte danske kriger, Holger Danske, som sover i kælderen, og her fortæller sagnet, at han vil vågne fra sin søvn i det øjeblik, at Danmark skulle komme i fare.

I forlængelse af Kronborg ligger M/S Museet for Søfart, som er en god oplevelse, især efter at det blev flyttet over i den gamle tørdok i 2013 og dermed fik nye muligheder for at fremvise sine mange, interessante genstande. Kom afsted på et weekendophold eller find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og få jer en billig sommerferie i Helsingør og omegn.

Helsingborg (12.8km)

Selv om Helsingborg er af en lille størrelse rent bymæssigt, så er det en by med et stort hjerte og meget at byde på, som både tæller en hyggelig atmosfære og en skøn omliggende natur.

Tag en tur ned langs promenaden i ”Norra Hamnen”, en oplevelse for dem som holder af at spise godt og gå på shopping, og samtidig bevare en skøn udsigt udover Øresund mod vest. Helsingborg har omkring 500 butikker, som ligger spredt over hele byen, men med de fleste butikker beliggende i Kullagatan, Bruksgatan, Dronninggatan, Järnvägsgatan og Storgatan. “Väla Centrum” er det største indkøbscenter i Sydsverige og ligger ca. 6 km fra centrum af Helsingborg.

Hvad angår kulturen, så start eventuelt i ”Dunkers Kulturhus”, hvor der afholdes spændende og skiftende udstillinger, der er også forskellige gallerier og en international musikscene.

´Fredriksdal´er et stort frilandsmuseum med alt hvad der dertil hører, bondehuse, herregårde samt bykvarterer og så er der også en stor park med forskellige husdyr og en helt speciel rosenhave. Besøg også endelig vagttårnet ,´Kärnan´, som har våget over Helsingborg i mere end 700 år og som også er byens vartegn. Fra ´Kärnan´ er der i øvrigt også en helt utrolig smuk udsigt over Øresund helt til Helsingør, som ligger 4 km væk, på den anden side af Sundet. En billig miniferie eller et billigt weekendophold i udlandet er lige rundt om hjørnet med Risskov Bilferie!

Tropikariet (14.6km)

Tag på en billig miniferie til Helsingborg med Risskov Bilferie og tag hele familien med på en oplevelse i Tropikariet, som er en 4-etagers indendørs zoo, som specialiserer sig i tropiske dyr. Her finder I alt fra hajer og krokodiller til aber og flyvepungegern. Tropikariet er inddelt i hele otte forskellige naturmiljøer som f.eks. det imponerende hajrev, den afrikanske savanne og den specielle afdeling, ”Regnskovsnat”, hvor man får en unik mulighed for at opleve nogle af naturens spændende natdyr, mens de er aktive. Planlæg en kør-selv sommerferie og besøg Helsingborg og Tropikariet med Risskov Bilferie.

Sofiero Slot (17.7km)

I 1866 byggedes under Kronprins Oscar og hans kone Sophia sommerslottet Sophie-ro. Det ligger direkte ved havet blot et par kilometer nord for Helsingborg. Sofiero er måske bedst kendt for sin samling af rhododendroner og det er også primært det de mere end 100.000 besøgende hvert år kommer for, at opleve.

Nordsjællands Fuglepark (19.4km)

Find en billig ferie til Nordsjælland hos Risskov Bilferie og kom afsted på en spændende kør-selv oplevelse. Tag hele familien med en tur i Nordsjællands Fuglepark, som er nordens største Fuglepark, beliggenede tæt ved Esrum. Her kan I opleve en verden af utrolige fuglearter og eksotisk beplantning. Fugleparken inviterer i sommerperioden til et væld af naturoplevelser for hele familien. Se det flotte papegøjeshow, hjælp til når Lorierne bliver fodret, eller gå ind og klap de afrikanske dværggeder, som altid er et hit hos børnene. Parken åbnede i 2003 og rummer over 1500 fugle fordelt på 250 forskellige arter, og flere af fuglene er de eneste af sin slags i denne del af verden. Udover fugle har parken også andre dyr som kæmpeskildpadder, aber og geder. Tag på et weekendophold eller en miniferie til Nordsjælland og besøg den spændende Fuglepark med Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Marina Vedbæk

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Lige ved Øresund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Beliggende ved havnen

240,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Moderne hotel tæt på marinaen

Læs mere

Frederiksdal Sinatur Hotel

Inkl. halvpension

Storkøbenhavn

Smuk natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis opgradering til Superior værelse

484,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Naturskønt område nord for København

Læs mere

Comwell Holte

15 km nord for København

Storkøbenhavn

Miniferie i Holte

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

159,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

4-stjernet ophold tæt på København

Læs mere