Familieferie eller sommerferie på Holberggaard

Betaling

Betaling

Gavekort

Holberggaard

Besøg Sydsjællands mange slotte og museer og tag familien med i Bonbonland

Pragtfulde natursomgivelser
Ophold med charme, afslapning hygge og idyl
Opdag Sydsjællands mange muligheder
 • Restaurant
 • Udendørs swimmingpool
 • Mulighed for cykelleje
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Sydsjælland er en perle i sig selv og der er altid tæt til vandet, uanset hvor bilen er parkeret og så er der fyldt med charmerende små og større byer, der alle har gode familieoplevelser at byde ind med. Holberggaard ligger smukt placeret i det allermest sydsjællandske, med en dejlig udsigt og beliggende næsten ved siden af vandet.

Hotellet tilbyder

Restauranten på Holberggård har lejlighedsvis åbent. Skulle I få mulighed for at spise i restauranten, så venter her en god smagsoplevelse baseret på de bedste lokale råvarer og som alle omhyggeligt er tilberedt helt fra bunden af. Køkkenet tilbyder et velsmagende stykke håndværk, som hurtigt kan gøre smagsløgene og maven afhængige. Til maden kan I naturligvis nyde en god flaske vin fra Holberggaards vinkort. Såfremt restauranten er lukket under jeres ophold, så er der en Daglibrugs, bager og et pizzaria i Nyråd 5 minutter fra Holberggaard, samt køkken i lejligheden. I Vordingborg er også caféer og restauranter. Foruden den indbydende restaurant tilbyder Holberggaard indkvartering i lyse og moderne ferielejligheder. Fra lejlighederne er der direkte adgang til badesøen og parken, hvor I kan gå ture og nyde stilheden i de grønne omgivelser. Det er også muligt at starte eller slutte dagen med en løbetur. Dem kan der nok blive brug for, hvis restauranten bliver frekventeret hver dag, fordi magen til lækker mad skal der ledes længe efter.

Lejlighederne

Lejlighederne, som Holberggaard udlejer, har enten et- eller to værelser, der alle har en balkon eller en terrasse tilknyttet. Så er der et lille køkken med køleskab og mikroovn og alt hvad der skal til for at lave et godt måltid. Lejlighederne er hyggeligt indrettede og det er svært ikke at føle sig hjemme. Som bekendt er det også altid bedst at sove i sin egen seng, og det er netop hvad Holberggaard har gjort en dyd ud af, nemlig at sørge for, at der er ro og fred, hyggelige omgivelser og nogle gode sengemadrasser, der sikrer en god nats søvn. Der er gratis WiFi og det gælder også parkeringen af den to- eller firhjulede. Foran lejlighederne er der en stor terrasse, hvor der kan grilles om sommeren. 

Det er værd at bemærke, at der er hverken tv eller radio på værelserne, men det skal jo også prøves – dog er der gratis WiFi. 

Det er gratis at medbringe hund - dog bliver der fremsendt en ekstraregning såfremt hunden sviner meget eller ødelægger inventar i lejligheden.

Bemærk at

Kontakt venligst hotellet på e-mail: info@holberggaard.dk inden ankomst for mere information ang. nøglekode.
Da der ikke altid er bemanding på Holberggård skal I have en nøglekode til lejligheden. Ved døren til lejligheden sidder en nøgleboks med numre på. Indtast koden og aktiver lågen ved at trykke på knappen i toppen. Lågen åbner og I kan tage nøglen. Trykker I forkert så tryk på den sorte nulstillingsknap i midten og start forfra. Nøglen låses ind igen ved afrejse. Her bruges koden, nøglen hænges ind og lågen lukkes.

Slutrengøring er obligatorisk og koster 600 DKK per lejlighed, som skal afregnes med hotellet under opholdet.

Opholdet er inklusiv el, vand- og varmeforbrug og der er sengelinned i alle lejligheder.

Vis flere

Værd at se

 • Vordingborg (5.7 km)

  Tag på en kør-selv ferie i Vordingborg med Risskov Bilferie og oplev den skønne by på en dejlig tur rundt i Danmark. Vordingborg er en gammel købstad og samtidig hovedbyen i Vordingborg Kommune, der igen hører under Region Sjælland. Byen huser tæt på 12.000 indbyggere og har derfor også lidt mere at byde på en Nyråd. Først og fremmest ligger ruinerne af den gamle kongeborg, som var hjemsted for tre generationer af Valdemar-konger, midt i byen. Besøg det meget spændende museum Gåsetårnet, som også er byens varemærke, og er det eneste som stadigvæk står tilbage fuldt bevaret. Vor Frue kirke stammer helt tilbage til slutningen af det 14. århundrede og ligger på en del af volden, der støder op mod borgruinen. Find et billigt hotel i Vordingborg og lær mere om den spændende Danmarkshistorie med Risskov Bilferie.

  Vordingborg
  Der er smukt omkring Vordingborg, der også gemmer på en masse spændende historie.
 • Danmarks Borgcenter (5.8 km)

  Oplev Gåsetårnet - ét af Danmarks allerbedst bevarede borgtårne ved Borgcentret i Vordingborg. Navnet kommer af at man satte en gylden gås på toppen for at gøre nar af det tyske Hanseforbund. Få hele den historie og meget mere på Danmarks Borgcenter, med daglige rundvisninger på hele borgen. Under jorden har man også indrettet et udstillingshus, hvor gæsterne gennem bl.a. projektioner og autentiske middelaldergenstande får en ekstra oplevelse.

  Danmarks Borgcenter
  Gåsetårnet i Vordingborg - nyd den fantastiske udsigt
 • Kalvehave Labyrintpark (11.6 km)

  Find en kør-selv ferie hos Risskov Billferie og tag hele familien på en gedigen familieferie, i eget tempo og i egen bil. En glimrende chance for at opleve det bedste som Danmark har at byde på. Både til sommerferie og vinterferie, så ”Get lost”, som faktisk er det passende motto i Kalvehave Labyrintpark. Læg vejen forbi Kalvehave i Parken helt nede i Sydsjælland, og få en oplevelse som sent vil blive glemt. Kalvehave Labyrintpark er et mekka for både børn og voksne, som kan lide at udfordre hjernen. Labyrintenparken strækker sig over 20.000 m² med labyrinter, hjernevridere og spil, som sætter den logiske sans og stedsansen på en prøve. Find en billig familieferie og børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og start med et besøg til Sydsjælland. 

  Kalvehave Labyrintpark
  Sæt hjernerne på prøve i Kalvehave Labyrintpark.
 • Bogø (14.0 km)

  Tag på ferie i egen bil og oplev Danmarks perler på en kør-selv ferie. Tag på en dejlig tur til Bogø, en ca. 14 km² ø beliggende i Storstrøm bæltet, lige mellem Falster, Møn og det sjællandske fastland. I kan både vælge at køre, eller tage en hyggelig lille færgetur. Bogø er en tidligere søfartsø og de gamle statslige kaptajnvillaer, navigationsskolen og skipperhusene, understreger Bogøs fortid som en særdeles betydningsfuld ø. Udover spændende fortidsminder, byder øen på smuk og frodig natur, en lille dejlig by og en charmerende havn. Find et billigt hotelophold og børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

  Bogø
  Bogø huser godt 1.100 fastboende mennesker.
 • Møns Klint (40.7 km)

  Tag en fantastisk tur til Møns Klint; ét af Danmarks smukkeste steder. Møns Klint består af kridtaflejringer, stammende tilbage til slutningen af Kridttiden, for ca. 75 millioner år siden. Nogle steder er helt op til hundrede meter over vandoverfladen, og her får I altså et unikt sus af dansk historie og natur, når det er allerbedst.

  Møns Klint
  Møns Klint er ét af de steder i Danmark, I bare skal opleve.
 • Gavnø Slot (36.3 km)

  Oplev Gavnø Slot og Slotspark. Det smukke slot og dets omgivelser, betragtes som en væsentlig del af Danmarks kulturarv. Grunden har mere end 600 år på bagen, og er i dag en betagende oplevelsespark for både store og små. Se det fantastiske slot indefra, oplev sansehaven og pas på I ikke farer vild i den smukke rosenlabyrint.

  Gavnø Slot
  Gavnø Slot betragtes som en vigtig del af Danmarks kulturarv.
 • Næstved (34.2 km)

  Næstved er en spændende handelsby på Sydsjælland. Byen var et religiøst centrum i middelalderen og der blev bygget adskillige klostre. I dag er byens vartegn Sct. Peders Kirke, som blev bygget i slutningen af 1200-tallet. Den dag i dag er der også mange spændende forretninger i byen, bl.a. i Næstved Storcenter, der har mere end 60 butikker.

  Næstved
  Næstved er en spændende handelsby på Sydsjælland
 • BonBon-Land (42.2 km)

  Tag på bilferie i Danmark og kør med hele familien til BonBon-Land nær Holmegaard ikke langt fra Næstved. Her kan alle i familien få en sjov dag. Der er forlystelser til enhver smag. En tur i Mågeklatterne, Hundeprutte-rutschebanen eller hvad I nu lige er til, så skal I nok få det sjovt. Om sommeren har Pelle-piratsprøjt åbent, hvor den indre vandhund kan slippes løs. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie med hele familien i Danmark.

  BonBon-Land
  BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark (50.4 km)

  Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og oplev Nordeuropas største safari- og landskabspark med over 1.000 vilde dyr fra alle fire verdenshjørner. Kør på safari mellem næsehorn og andre farlige dyr og kom tættere på end nogensinde før. Oplev nogle af de mest interessante dyrefodringer I har set i en dyrepark og tag en tur med abebussen og kom helt tæt på de sjove aber. Som noget nyt, tilbyder parken nu også sjov og spænding i Limpoland med Europas stejleste vandrutsjebane og masser af spændende aktiviteter for både børn og voksne. Oplagt til bilferien og med børnevenlige hoteller i området, Knuthenborg Safaripark er en af de mange oplevelser der ligger og venter.

  Knuthenborg Safaripark
  Knuthenborg Safaripark er Nordeuropas største safari- og landskabspark.
Vis flere

Kort

Holberggaard
Strandgaardsvej 8 4760 Vordingborg