Tag på kør-selv ferie til Holiday Resort and Autocamp Medveja

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Holiday Resort and Autocamp Medveja

Bo i mobilehome og oplev Kroatiens natur og dejlige strande.

Bo i dit eget mobilehome ved Opatija Riviera
Tæt på bølgerne og en smuk udsigt
Vaskeri og WiFi-zone
 • 1.475 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Autocamp Medveja er smukt beliggende kun 50 meter fra stranden, som af mange betragtes som en af de smukkeste strande på Opatija Riviera. Her er alt for en begivenhedsrig og fornøjelig ferie. Omkring Autocamp Medveja er der barer og restauranter, vandsport og selvfølgelig krystalklart havvand.

Hotellet tilbyder

Autocamp Medveja er ikke kun tæt på stranden, men også ved foden af det grønne og frodige bjerg Ucka. Her kan du opleve det bedste af Kroatien - smukke strande og frodige natur. På Autocamp Medveja bor du i mobilhomes, andre bor i telt eller lejligheder. På stedet er det muligt bestille a la carte-retter i Medvejica Restaurant, og som også serverer pasta, pizza og delikatesser fra grillen. Der er også restauranter, caféer og barer langs stranden, hvilket gør det nemt at finde noget at spise og drikke om dagen uden at skulle forlade bølgerne og den smukke udsigt. På Autocamp Medveja er der en legeplads og udendørs pejs, hvor man kan samle om aftenen og grille skumfiduser. Bemærk venligst, at hvis du ønsker at opbevare mad, er det muligt at leje køleskab. Der er vaskeri på campingpladsen, Wi-Fi zone og mulighed for at opbevare værdigenstande i receptionen.

Mobilehomes

Dit mobilhome er 23 m2, let møbleret og med plads til fire personer. Der er et køkken og stue, et soveværelse med en dobbeltseng og et værelse med to separate senge. Der er privat toilet og bad i alle mobilehomes. Der er også en lille terrasse hvor man kan spise sine måltider eller for eksempel spille kort. Alle mobilhomes er udstyret med aircondition, hvilket kan være godt i Kroatiens sommervarme. Det er muligt at opgradere til Premium Mobilhome, som er udstyret med nyere møbler og en privat terrasse.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1,10 EUR samt registreringsafgift på 0,50 EUR pr. person pr. ophold afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Opatija (8.6 km)

  Opatija ligger på halvøen Istrien og er en smuk badeby. Opatija er en af Kroatiens ældste turistdestinationer, men byen er på trods af det stadig nogenlunde uberørt, og har formået at bibeholde dens unikke charme. Karakteristisk ved byen er dens grønne haver og parker, den 12 km lange strandpromenade, som bærer navnet Lungomare samt byens mange springvand. Byen er et populært turistmål både sommer og vinter på grund af de relativt stabile temperaturer. I Opatija er der swimming pools, wellness programmer, casinoer, diskoteker og et sommerteater med plads til 2.000 tilskuere. Derudover er der mulighed for kortere bådture fra byen.

  Opatija
  Tag på sommerferie ved den berømte badeby Opatija.
 • Rijeka (23.2 km)

  Kroatiens tredje største by Rijeka bliver oftest overset af mange, der blot skal bruge byen til at komme ud på de kroatiske øer, eller videre til Dalmatien. Byen i sig selv har masser at tilbyde. Shopping i centrum eller i et af de to shoppingcentre, museer, teatre, restauranter, diskoteker og meget mere. Dette er stedet at tage hen, hvis I har brug for lidt større forhold.

  Rijeka
  Besøg Kroatiens tredjestørste by Rijeka
 • Glavani Park (58.1 km)

  Få en dag med fart på! I Glavani Park kan I kravle rundt oppe i højderne, prøve diverse glidebaner, gynge i bjælker eller blive pakket ind i en stor gummibold, og rullet ned ad en bakke. En dag fyldt med adrenalin.

  Glavani Park
  Glavani Park er spækket med spændende oplevelser og aktiviteter
 • Malin Draga Beach (61.4 km)

  Nyd en rigtig badeferie på Malin Draga Beach, som er en strand, der både har et område med småsten og et område med asfalteret strand. Et dejligt sted at tage på en billig sommerferie med masser af oplevelser. Bestil en billig kør-selv ferie og tag hele familien med på ferie.  

  Malin Draga Beach
 • Aquarium Terrarium Krk (72.0 km)

  Tag hele familien med på ferie eller snup bare et billigt weekendophold i Kroatien og besøg dyrene i Aquarium Terrarium Krk. Her finder I fisk i akvarierne, hvor der er fisk fra hele verden i de tyve store akvarier. Udover akvarierne er der terrarier med et væld af spændende dyr. Blandt andet slanger, komodovaraner, kamæleoner og mange flere. Risskov Bilferie har mange børnevenlige hoteller og familievenlige rejser at vælge imellem til Jeres tur!

  Aquarium Terrarium Krk
  Besøg Aquarium Terrarium Krk og se alle de mange spændende dyr.
Vis flere

Kort

Holiday Resort Medveja
Medveja bb 51416 Medveja