Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Holland

Regioner

» Vestholland

» Nordholland

» Østholland

» Sydholland

Byer

» Rotterdam

Filtrer søgeresultater

Enkeltværelser
Familieværelser
Camping
Hotel m. rygerværelser
Gratis parkering
Hund tilladt
Hotel m. én overnatning
Elevator på hotellet
Internet på hotellet
Fitnessfaciliteter
Wellness- og spafaciliterer
Indendørs pool
Udendørs pool
Restaurant
Ved stranden
Nær centrum
Nær vand
Nær skiområde
Ferielejlighed
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Holland

Holland

Tulipanlandet Holland indbyder til en dejlig bilferie uanset om I vælger en miniferie, en sommerferie eller en storbyferie. Holland er fyldt med indbydende områder.

Hos Risskov Bilferie har vi et udvalg af hoteller i forskellige dele af landet, og vi kan opfordre til at kigge nærmere på de mere ukendte sider.

Hovedstaden Amsterdam er mangfoldighedens hovedstad, og her kan I opleve både imponerende museer, besøge Anne Franks hus eller besøge Heineken fabrikken. De mange kanaler danner rammen om en skøn cykelby, der byder alle velkommen hele året rundt. Lad familieferien gå til Holland, hvor I kan nyde en aktiv ferie blandt smukke blomstermarker, grønne skove, indre søer og hyggelige kanalbyer.

En kør selv-ferie i Holland kan også være påskeferie i universitetsbyen Utrecht med den indre bilfri by præget af hyggelige gader med gode shoppingmuligheder. Eller nyd efterårsferien i havnebyen Rotterdam, hvor I kan nyde design og arkitektur. En ferie med børn kan gå til kongefamiliens hjemby Haag, hvor forlystelsesparker og nærheden til stranden gør byen til det perfekte sted for hele familien.

Tager I til Holland mellem sidst i marts og slutningen af maj, kan I opleve tulipansæsonen. I denne periode er store dele af Holland dækket af et fantastisk farverigt blomstertæppe.

Klik her for at læse mere...
1