Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Amsterdam

Bestillingskoden er nu aktiv

Amsterdam

I rejser til en by, som praler af at være verdens mest multikulturelle med 174 nationaliteter, der præger gadebilledet, markederne og menukortene.

De homoseksuelle har deres egne barer, caféer, diskoteker og en årlig festival. Mottoet i Amsterdam er mao., at du må gøre, som du vil, når bare jeg må gøre, som jeg vil.

I Amsterdam møder I en afslappet stemning og tilbagelænet livsstil. Sæt jer derfor ned på én af byens utallige caféer og kig på det lokale liv, når I rejser til Amsterdam. I kan næsten ikke undgå at trække på smilebåndet over slipsemanden med mappe, der tramper hidsigt i den billige halvrustne herrecykel, eller den gamle 68'er med lange, grå krøller og sygekassebriller, mens han vander alle blomster på husbåden. Det bliver også en oplevelse, når en kæmpe hanekam fra punker-tiden tramper forbi i sorte støvler, mens de overpiercede øreflipper næsten rører skuldrene. Jo, Amsterdam er skør, skæg og først og fremmest aldrig et kedelig mål for jeres rejse.

Til trods for at der er mange mennesker i Amsterdam, kan I langs kanalerne nærmest opleve et helt oasepræg under de gamle trækroner. Få meter fra gadekryds med billarm er der fred og ro foran de smukke kanalhuse med deres mange klokke-, hals- og trappegavle. Husets indbyggere sidder med dagens avis på trappestenen eller slikker sol på taget af husbåden. Din rejse til Amsterdam bør derfor omfatte en spadseretur langs kanalerne i et fredeligt tempo for at få alle detaljerne med.

Amsterdam er altid frisk på en fest. Byens kalender er fyldt med byfester og festivaler. I sommermånederne afløser den ene fest den anden. Årets første og største fest finder sted den 30. april, når hele Amsterdam går i orange og fejrer dronningens fødselsdag på Koninginnedag. Hele den indre by bliver lukket af for trafik, og togplanerne er ændret for at kunne transportere i tusindvis af hollændere til kongelig fest i hovedstaden, hvor der er fest i gaden fra formiddag til de små nattetimer. Du kan gå fra koncert til koncert på de forskellige pladser, hvis du rejser til Amsterdam under Koninginnedag. Størst er koncertpladsen på Museumplein ved museerne, hvor mere end 100.000 samles.