Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Rotterdam

Bestillingskoden er nu aktiv

Rotterdam

Rotterdam er byen med den største havn i Europa og derudover er Rotterdam verdensberømt som arkitektby. Byen byder jer velkommen med utallige attraktioner såsom udstiilingshjemmet Kijk-Kubus med det berømte terningeformede hus, Euromasten og Erasmusbroen, alle som markante vartegn.

Tag på en hyggelig bådtur, tag hele familien med til Rotterdam ZOO Blijdorp eller se hele byen oppe fra Euromasten. Fra panoramaplatformen i Euromasten i 100 meters højde, har I en helt fantstisk udsigt udover havnen, floden og bymidten. Besøg de forskellige udstillinger på de store museer og kunsthaller eller museet Boijmans Van Beuningen eller de talrige mindre galerier.

Om aftenen i Rotterdam har I rig mulighed for at tage til en koncert eller et teaterstykke. Om dagen kan I selvfølgelig shoppe til I falder om i alle de mange forskellige butikker, som har åben alle ugens 7 dage. De fleste butikker, samt det store indkøbscenter "Bijenkorf", ligger ved "Lijnbaan" og "Beurstraverse". Når I har brug for en pause, kan I besøge en af de mange gode caféer og restauranter.