Honne Hotel og Konferansesenter AS

Dansk | DKK

Honne Hotel og Konferansesenter

Bo i naturskønne omgivelser med en flot udsigt over søen Mjøsa.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Storslået udsigt over Mjøsa
 • Central plaering i landet og tæt på Mjøsabrua
 • Aktivitetshotel i naturskønne omgivelser
1.234,-
3~4 dage fra
859,-

Inkl. halvpension

Naturskønne omgivelser

3 dage
Fra 859,- / spar op til 797,-
SPAR
4 dage
Fra 1.249,- / spar op til 1.234,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Honne ligger naturskønt på en bakke med udsigt over søen Mjøsa. Rundt om hotellet er der anlagt flere stier, så der er gode muligheder for gåture i den smukke natur.

Hotellet tilbyder

Hotellets reception er bemandet døgnet rundt og ligger i forbindelse med pejsestuen, hvor der er en afslappet atmosfære og en fin udsigt over søen Mjøsa. Fra pejsestuen er der adgang til hems, hvor I kan trække jer tilbage og læse dagens avis eller se TV. Det er muligt at bestille en drink i hotellets lobbybar. I hotellets restaurant serveres både morgenbuffet, frokost og aftensmad. Foran hotellet er et parkområde med borde og bænke. 

Der er adgang til træningsrum med et lille udvalg af vægte, måtter, spinningscykler. Det er muligt at deltage i forskellige aktiviteter på hotellet som eksempelvis øksekast, crocket, tovtrækning, støvlekast og volleyball. I kælderen er der en skydesimulator og mulighed for at spille dart. 

Bag hotellet er en smuk park med over 150 forskellige buske og træer og velanlagte turstier til en romantisk gåtur. Gå eksempelvis en tur ad Kærlighedsstien ned til søen eller tag en mere udfordrende tur op til Honnetoppen, hvor der er et udsigtspunkt med udsigt til søen. 

Der er adgang til gratis internet og hotellet råder over en stor parkeringsplads med over 200 parkeringspladser, som alle er gratis at benytte. 

Værelser

Hotellet råder over 66 værelser, fordelt på 27 enkeltværelser og 39 dobbeltværelser, som alle er røgfrie.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

290 km fra
Larvik, Norge
440 km fra
Bergen, Norge
450 km fra
Göteborg, Sverige
480 km fra
Kristianssand, Norge
550 km fra
Stavanger, Norge
675 km fra
Helsingborg, Sverige 
750 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Snilsberg Familiepark (15.6km)

Snilsberg Familiepark ligger midt mellem Hamar og Lillehammer. Her er der masser af oplevelser for børn, børnebørn og andre barnlige sjæle. Her møder I geder, lam, vildsvin og ponyer på en flot gård med udsigt til Mjøsa. Det er en relativt lille park – en mellemting mellem åben gård og dyrepark med mange områder, hvor børnene kan løbe frit omkring.

Sejl på Mjøsa med D/S Skibladner (20.5km)

Hvis I vil opleve Mjøsa og det flotte landskab, der omkranser Norges største sø, kan I købe biletter med D/S Skibladner. Dette er et af verdens ældste hjuldampere, som stadig er i brug, hvilket den har været siden 1856. Der serveres laks og jordbær om bord. Det er i det hele taget en herlig udflugt, der er blevet beskrevet af poeten Alf Prøysen således: "hvis lysten overgår evnerne, hvis udfærdstrangen bliver for stor: Så seiler vi på Mjøsa».

Galleri Svae (21.1km)

Ferien på Mjøsa er mere end Prøysen, udflugter og traditionel gårdkultur og et godt eksempel er Galleri Svae, som ligger i centrum af Gjøvik og tilbyder norsk og international samtidskunst. Mange kendte kunstnere har fundet vej til denne lille perle af et galleri, blandt andet Frans Widerberg, Kjell Nupen, Pia Myrvold, H.M. Dronning Sonja og Pushwagner.

Der er også en udendørs skulpturpark.

Gjøvik Olympiske Fjellhall (21.2km)

Da OL i Lillehammer i 1994 var på trappen, åbnede den olympiske bjerghal i værtsbyen Gjøvik. Det er i dag verdens største publikumshal bygget ind i bjerget ikke langt fra Gjøvik centrum.

Oplev også Norges største udstilling af stenudgravninger, og prøv en guidet tur og oplev den norske Olympiade og de historiske øjeblikke. Der kan også lejes skøjter, dog ikke i sommermånederne, eller hvad med en tur på klintvæggen.

Gjøvikgård (21.2km)

Midt i Gjøvik centrum ligger Gjøvikgård, omgivet af en smuk park. Hovedbygningen blev opført i 1810 af Caspar Kauffeldt, som også grundlagde Gjøvigs Glasværk i 1807. Det er især en smuk tur om sommeren. Få en rundvisning i den gamle gård og hør om hvordan livet var dengang.

Der er også et hyggeligt spisested med en legeplads til de mindste.

Hver lørdag er der gratis koncert og i september arrangeres Gjøvik-Marken på Gjøvik Gård.

Gjøvigs Glasværk (21.4km)

Det var en enkelt begivenhed der startede byens vokseværk, og det var i 1861 da glasovnen blev tændt for første gang.

'Gjøvigs Glasvarer'.

I dag kan det gamle glasværk besøges og samtidig kan de besøgende opleve hvordan de talentfulde glasblæsere skaber både design og kunst. Besøg også butikken hvor glasvarene kan købes, og især de kobolt farvede vaser er kendte men der er mange andre spændende brugsdesigns som kunne friste.

Lillehammer (27km)

Tag på en billig sommerferie eller vinterferie til Norge og find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Lillehammer ligger ca. 80 minutters kørsel fra hotellet. I Lillehammer kan du besøge Maihaugen, Hafjell og de Olympiske anlæg. Lillehammer-regionen har en speciel plads i hjertet hos mange sportsinteresserede som følge af vinter-OL i 1994, et af de største og mest vellykkede sportsarrangementer i Norges historie. Lillehammer har også en hyggelig gågade med en livlig atmosfære. Gågaden har mange hyggelige butikker og cafeer. Lillehammer kunstmuseum har en kunstsamling med ca. 1500 værker fra begyndelsen af 1800 tallet til i dag. Samlingen indeholder blandt andet værker af Johan Christian Dahl, Christian Krohg, Hans F. Gude med flere. Sigrid Undsets hjem Bjerkebæk ligger i gåafstand fra Lillehammer centrum og er en af Lillehammers smukkeste kulturattraktioner. I sommerhalvåret fra midten af maj til slutningen af september kan du opleve Bjerkebæk og den frodige have, som det var da forfatteren selv boede der. Find et billigt hotelophold til familien og nyd nogle dage i Lillehammer i Norge med Risskov Bilferie.

Kirkeruinen Domkirkeodden (36.7km)

Oplev alt det smukke som Norge har at tilbyde. Start kør-selv ferien hos Risskov Bilferie med at finde et billigt hotelophold og børnevenlige hoteller. Der åbner sig masser af muligheder på en bilferie i eget tempo. Omkring 130 km nord for Oslo ligger de charmerende Hamar, og hvis ferien er tilrettelagt på de kanter bør I også besøge ruinen Domkirkeodden i Hamar. Det er et usædvanligt, flot naturminde i form af storslåede omgivelser og et museum med spændene aktiviteter året rundt.

Her kan man blandt andet opleve Hamar Middelalderfestival om sommeren med tilhørende fantastiske stemning. På markedet vil man møde gøglere, musikere, håndværkere og historiefortællere med fortællinger og oplevelser fra en anden tid. Festivalen egner sig både for børn og voksne.

Resten af året forgår der også meget andet ved Domkirkeodden. Blandt andet syngende guider, der formidler stedets historie ved ruinerne efter Domkirken og Bispeborgen. Friluftmuseet ved Mjøsas strande er også noget I bør få med på jeres tur til det norske land. Det består af i alt 60 gamle bygninger, som er flyttet dertil fra bygderne omkring Hamar.

Urtehaven har økologisk dyrkede planter med rødder i kulturhistorien. Det er også muligt at købe planter med hjem. Find en billige sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en rigtig familieferie med kæledyret.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Långbergets Sporthotell

2=3

De svenske fjelde

Special Offer

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

655,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Oplev den svenske vildmark

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Sälens Högfjällshotell

Smukke naturoplevelser

De svenske fjelde

Sommer i Sälen

Risskov Pakken - 5 dage inkl.
 • 4 x overnatninger
 • Gratis parkering
 • 2 sovevær. m. 6 senge
 • Stue m. køkkenafdeling
 • Bruser, WC, TV & telefon

736,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

Sommer og efterår i de svenske fjelde

Læs mere

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich med et glas sodavand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

154,-
Kun
859,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat