Kør-selv ferie til Hornsjø Høyfjellshotel

Dansk | DKK

Hornsjø Fjellhotell

Enkelt fjeldhotel i Norges smukke natur nord for Lillehammer.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Budgethotel med enkel og ældre standard
 • Kanoudlejning på hotellet
 • Smuk beliggenhed ved Hornsjøen
1.440,-
3~6 dage fra
919,-

Inkl. halvpension

Dansktalende hotelvært

3 dage
Kun 919,- / spar op til 544,-
SPAR
4 dage
Kun 1.299,- / spar op til 876,-
SPAR
5 dage
Kun 1.769,- / spar op til 1.234,-
SPAR
6 dage
Kun 2.159,- / spar op til 1.441,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Dette enkle og lidt ældre norske højfjeldshotel ligger i Øyer kommune i Gudbrandsdalen, ikke langt fra den smukke natur og skiløjperne på Hafjell. På Hornsjø Fjellhotell mødes gæsterne som vanligt af den blide norske accent og kendte venlighed. Et vaskeægte familiehotel midt i den prægtige norske natur.

Hotellet tilbyder

Hornsjø Fjellhotell er uformelt og der er en stor spisesal med en skøn udsigt ud over Hornsjøen, som ligger ganske tæt på hotellet. Ved siden af ligger der et hyggeligt fællesrum. Det er svært ikke at blive grebet af den hyggelige og gode atmosfære i og omkring hotellet. Mød nogle af hotellets andre gæster i den hyggelige café eller måske i svømmebassinet, der i øvrigt har store panoramavinduer på to sider, hvilket bringer sæsonerne meget tættere på svømmeturen. Der kan ligge dynger af sne, efterårsblade eller grønt græs op ad vinduerne. Slut af med en tur i sauna, som er en herlig måde at få varmen på efter en tur i Hornsjøen – men det er primært forbeholdt sommergæsterne. Der er også et bordtennisbord, så det er bare med at komme i gang med at slå løs og komme i form. Vil I ud at sejle, så har hotellet seks kanoer, der kan benyttes og der kan hentes redningsveste i receptionen.

Værelser

Der er 56 værelser på Hornsjø Fjellhotel, hvor 35 af dem er østvente og har dermed en dejlig udsigt ud over Hornsjøen. De øvrige værelser vender mod vest og her kan de smukke orange solnedgange så til gengæld nydes til fulde. Alle de ældre indrettede værelser er udstyret med bruser og toilet, og der er også enkelte værelser, reserveret til vores firbenede venner. Men skal hunden med, så skal det lige aftales med hotellet først. 

Hotellets hostel dobbeltværelser har en meget enkel indretning og er udstyret med to enkeltsenge. Ønsker I opredning er dette i køjeseng. Alle hostel værelser har eget badeværelse og udsigt over Hornsøen.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

330 km fra
Larvik, Norge
460 km fra
Bergen, Norge
490 km fra
Göteborg, Sverige
525 km fra
Kristianssand, Norge
575 km fra
Stavanger, Norge
700 km fra
Helsingborg, Sverige 
800 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Lilleputthammer (20.2km)

Tag på en billig ferie til Norge med Risskov Bilferie og besøg Lilleputthammer Familiepark i Hafjell som er en miniatureudgave af Storgatan i Lillehammer anno 1930´erne i en målstok på 1:4. Det er den eneste park i Norge som er specielt beregnet til børn mellem 0-8 år og meningen er at børnene skal føle glæde og begejstring i trygge rammer, og det er parkens primære mål . I den lille by med det store hjerte kan børnene både køre bil, sejle i både, tage en tur med karusellen, pariserhjulet, bjerg- og dalbanen eller hvad med at tage sig en klatretur i klatretårnet, der er hoppebolde, trampoliner og indenfor kan ungerne tegne, bygge, gå i biffen eller bare lege. I børnenes Bogby kan der læses og så er der teaterforstillinger og shows flere gange dagligt. Find børnevenlige hoteller og gør klar til en aktiv ferie på en kør-selv ferie til Lilleputthammer Familiepark. 

Hafjell skisportsområde (20.5km)

Skiområderne Hafjell og Kvitfjell er forbundet med en gratis skibus, og turen tager kun ca. 30 minutter. Tilsammen danner de to skiområder Norges største skidestination med over 73 km bakker. Skianlægget består af 25 løjper og der er 11 skilifte, og så er det kun nødvendigt med et skikort, det kan nemlig bruges begge steder. Med et billigt hotelophold fra Risskov Bilferie, er skiferien i Norge lige til at køre til!

Hunderfossen Bob- og Kælkebane (23.4km)

Kun 500 meter fra Hunderfossen Familiepark ligger Hunderfossen Bobslæde- og Kælkcenter, og her kan besøgende opleve fuld fart ned ad bakke. Prøv ´hjulboben´ om sommeren, som har plads til fire passagere og når op på hastigheder på 100 km/t. med g-kræfter på omkring 3,5. Det er derfor også obligatorisk at have beskyttelseshjelm på og alle får rettidig instruktion af autoriserede hjulbob-kørere. Aldersgrænsen er på 10 år, hvis der er en voksen med, og uden voksen skal man være fyldt 12 år. Der arrangeres også mange andre aktiviteter både om sommeren og vinteren, så stedet er oplagt til både sommerferie og vinterferie og er et perfekt sted for hele familien og dem, som holder af det aktive friluftsliv!

Hunderfossen Familiepark (21.8km)

Hunderfossen Familiepark er Norges største eventyrland med over 300.000 besøgende og over 60 attraktioner at byde ind med. Der er et Eventyrslot, Ivo Caprinos Eventyrgrotte, der er familierafting, Il tempo gigante extra, for blot at nævne enkelte af de forlystelser som Hunderfossen Familiepark byder på. Hunderfossentrollet er 14 meter højt og 70 tons tungt med udsigt over Gudbrandsdalen og parken. Hvis besøget planlægges på en varm dag, så husk at få badetøjet med da der også er et lille vandland. Husk at tjekke åbningstiderne, hør eventuelt receptionen på hotellet. Hunderfossen Familiepark er det ideelle udflugtsmål for en familieferie eller en billig miniferie med børnene under armen.

Lillehammer (37.7km)

Tag på en billig sommerferie eller vinterferie til Norge og find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Lillehammer ligger ca. 80 minutters kørsel fra hotellet. I Lillehammer kan du besøge Maihaugen, Hafjell og de Olympiske anlæg. Lillehammer-regionen har en speciel plads i hjertet hos mange sportsinteresserede som følge af vinter-OL i 1994, et af de største og mest vellykkede sportsarrangementer i Norges historie. Lillehammer har også en hyggelig gågade med en livlig atmosfære. Gågaden har mange hyggelige butikker og cafeer. Lillehammer kunstmuseum har en kunstsamling med ca. 1500 værker fra begyndelsen af 1800 tallet til i dag. Samlingen indeholder blandt andet værker af Johan Christian Dahl, Christian Krohg, Hans F. Gude med flere. Sigrid Undsets hjem Bjerkebæk ligger i gåafstand fra Lillehammer centrum og er en af Lillehammers smukkeste kulturattraktioner. I sommerhalvåret fra midten af maj til slutningen af september kan du opleve Bjerkebæk og den frodige have, som det var da forfatteren selv boede der. Find et billigt hotelophold til familien og nyd nogle dage i Lillehammer i Norge med Risskov Bilferie.

Sejltur på Mjøsa med flodbåd (37.4km)

Oplev Mjøsa, som er Norges største sø, og oplev den smukke natur der omgiver søen, en oplevelse der bestemt kan anbefales. Oplev en enestående sejltur med ´Skibladner´, som faktisk er verdens ældste hjuldamper, og har fulgt livet langs kysten af Mjøsa siden 1856. Der serveres laks og jordbær ombord på floddamperen, så hvorfor ikke nyde lidt lækkert både til ganen og til øjnene.

Bryggerikjelleren Restaurant, Lillehammer (37.9km)

Taq på en rigtig kør-selv familieferie til Norge og oplev de mange spændende seværdigheder og attraktioner som det smukke naboland byder på i LillehammerI en gammel bryggerikælder fra 1855 ligger der i dag en hyggelig restaurant, som har specialiseret sig i gode bøffer.

Prøv en inderfillet af norsk kvæg fra 150-400 gram og i flere varianter, serveret med scampi, peberkorn eller med whiskysauce. Bryggerikælderen har også flere vegetarretter på menuen. Find et billigt weekendophold for hele familien og tag på opldagelse i Lillehammer og få lidt godt at spise i den smukke by.

Maihaugen (38.2km)

Maihaugen er et stort friluftsmuseum med over 200 bygninger fra tidligere århundrede. Her er der både udstillinger og mulighed for at få lidt at både spise og drikke.

På museet kan besøgende opleve hvordan det var at bo og leve for ca. 200 år siden, og derefter er der mulighed for at besøg huse, fra de forskellige årtier i 1900-tallet.

Garmo stavkirke er også en af de helt store attraktioner i parken, og den bruges forsat til vielser. Hele området er som en frodig oase og det er heller ikke langt fra centrum af Lillehammer. Det er også et område som er flittigt benyttet af de lokale og der afholdes derfor også en del arrangementer i Maihaugen Der er også faste udstillinger, som f.eks. ´Langsomt blev landet vårt eget´, som er en rejse fra istiden frem til Anders Sandvigs, som var Maihaugens grundlægger. Museet er et oplagt udflugtsmål for en familieferie og sommerferie i Norge.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Långbergets Sporthotell

2=3

De svenske fjelde

Special Offer

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

655,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Oplev den svenske vildmark

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Sälens Högfjällshotell

Smukke naturoplevelser

De svenske fjelde

Sommer i Sälen

Risskov Pakken - 5 dage inkl.
 • 4 x overnatninger
 • Gratis parkering
 • 2 sovevær. m. 6 senge
 • Stue m. køkkenafdeling
 • Bruser, WC, TV & telefon

736,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

Sommer og efterår i de svenske fjelde

Læs mere

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich med et glas sodavand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

154,-
Kun
859,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat