Storbyferie i Budapest på Hotel Benczúr

Dansk | DKK

Hotel Benczúr

Hyggeligt hotel direkte ved Heltepladsen i hjertet af Budapest

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Bo centralt ved Heltepladsen
 • Inkl. 3-retters menu
 • Gratis privat parkering
573,-
3~8 dage fra
639,-

Inkl. 1 x 3-retters menu

Storbyferie i Budapest

3 dage
Fra 639,- / spar op til 299,-
SPAR
4 dage
Fra 949,- / spar op til 364,-
SPAR
5 dage
Fra 1.299,- / spar op til 389,-
SPAR
6 dage
Fra 1.629,- / spar op til 434,-
SPAR
7 dage
Fra 1.929,- / spar op til 509,-
SPAR
8 dage
Fra 2.239,- / spar op til 574,-
SPAR
* Pris pr. person i Økonomi værelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • Kaffe efter middagen
 • Gratis privat parkering
Risskov Pakken

Det hyggelige og familievenlige Hotel Benczúr ligger direkte ved Heltepladsen i Budapest, tæt på alle byens spændende seværdigheder. Her har I således et helt ideelt udgangspunkt for både shopping, kultur, historie og sightseeing i den smukke ungarske hovedstad.

Hotellet tilbyder

Dette 3-stjernede hotel ligger i et roligt område lige ud mod Heltepladsen, i hjertet af Budapest, og er et godt valg for alle som søger en billig storbyferie, med masser af oplevelser indenfor kort afstand.

Budapest bugner af muligheder, hvad enten I søger shopping, afslapning eller kulturoplevelser. Nyd f.eks. en hyggelig slentretur langs Donaus bredder, tag en tur i det populære termalbad, Széchenyi-badet og slap af i det varme vand, lad jer forføre af stemningen med et glas vin ved basilikaen eller besøg Westend Shoppingcenter, som har alt hvad hjertet begærer for både store og små.

Mange af seværdighederne ligger indenfor overskuelig gåafstand, men det er også muligt at leje cykler på hotellet, så I let kommer rundt i byen. Derudover findes også gode offentlige transportforbindelser indenfor kort afstand, så I kan helt selv vælge hvad der passer bedst til jer.
I får den perfekte start på dagen med et dejligt morgenmåltid i hotellets hyggelige rammer. Om aftenen kan I nyde en 3-retters menu i hotellets restaurant, Zsolnay, hvor maden består af ungarske specialiteter med et internationalt twist. Opholdet inkluderer også kaffe efter maden.
Der er gratis privat parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Benczúr har 159 nydelige værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, som begge findes i Economy og Superior udgaver. Det er desuden muligt at booke dobbeltværelserne med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Superior enkeltværelse

1 / 2
Lækkert Superior enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, komfortabel seng, minibar og TV. Nogle af værelserne har balkon, og nogle har også air-conditioning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Økonomi værelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, komfortabel seng, minibar og TV. Nogle af værelserne har balkon, og nogle har også air-conditioning. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior dobbeltværelse

1 / 2
Lækkert Superior dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, komfortabel seng, minibar og TV. Nogle af værelserne har balkon, og nogle har også air-conditioning. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1150 km fra
Rostock, Tyskland
1300 km fra
Puttgarden, Tyskland
1325 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Vajdahunyad-slottet (1km)

Vajdahunyad-slottet ligger i byparken, Városliget, i Budapest. Det er opført mellem 1896 og 1908 og er bygget efter et projekt af arkitekten Ignác Alpár. Oprindeligt var slottet bygget af pap og træ til tusindårsudstillingen i 1896, men da det var så populært blev det efterfølgende opført i sten og mere holdbare byggematerialer. Slottet er en delvis kopi af Hunyadslottet i Transylvanien i Rumænien, men slottet er også bygget i mange andre forskellige arkitektoniske stilarter, både barok, romansk, gotisk, og renæssance.

Budapest Zoo & Botaniske Have (1.1km)

Find en billig sommerferie sydpå i Ungarn hos Risskov Bilferie og oplev det smukke land i egen bil. Budapest har meget at byde på og her er deres Zoologiske Have bestemt et besøg værd og en rigtig dejlig oplevelse for hele familien. Mød elefanterne, isbjørnene, løver, giraffer, edderkopper, krokodiller, frøer og aber. Børnene kan også komme tæt på de mere fredelige dyr og klappe dem. Der er forskellige dyrehuse til de specifikke dyr, husk at besøge flagermusene på anden sal, hvor de alle sammen hænger. Find billige miniferier eller et billigt hotelophold i Budapest hos Risskov Bilferie.

Széchenyi-badet (1.6km)

Széchenyi-badet er et stort og meget flot badeanlæg som ligger i den store folkepark Varosliget, tæt på centrum af Budapest. Det prægtige termalbad er fra slutningen af det 19. århundrede og er også næsten lige blevet helt renoveret. Det er et af de største spa-komplekser i Europa og tilbyder flere rekreationsmuligheder samt aktiviteter for børn i alle aldre. Nyd de udendørs varmtvandsbassiner, hvor der også kan spilles skak og så er der selvfølgelig også både varme saunaer samt koldtvandsbassiner til at køle sig lidt ned efter saunaen. Det helbredende vand kommer fra 1.250 meters dybde og har en temperatur på omkring 75 grader, når det når op til overfladen. Der er 15 forskellige bassiner og flere forskellige kilder også med forskellige helbredende effekter. Der er også dampbad og så tilbydes der forskellige velvære-tjenester og behandlinger som mudder- eller kulsyreholdige bade, nakke- og rygmassagebrusere, og det vil næsten ingen ende tage. Tag hele familien med i dette pragfulde spa, og kom ud som nye mennesker.

Skt. Stefans Basilika (2.7km)

Szent István Basilika ligger lige i hjertet af Budapest i det smukke Szent István tér. Basilikaen blev færdigbygget i 1905 efter at det havde taget 54 år at bygge den, hvilket blandt andet skyldes at kuplen kollapsede i 1868 og byggeriet måtte derfor starte forfra. Basilikaen er opkaldt efter Szent István, Sankt Stefan, der var den første konge i Ungarn. Sammen med Parlamentet er det de højeste bygninger i Budapest, hvilket skal symbolisere at det jordiske og åndelige skal stå lige stærkt, og det er derfor forsat ikke muligt at oprette bygninger der er højere end disse to af Budapests arkitektoniske pragtværker.

Tag turen op i klokketårnet og se det store ur der vejer hele 9 tons og nyd den smukke udsigt over byen.

Synagogen i Dohany Utca (3.2km)

Synagogen i Dohany Utca er den næststørste synagoge i verden. Bygget i det 18. århundrede og giver en idé om de kulturelle rettigheder som rige jøder havde dengang. De dobbelte kuple er dekoreret med kramiske flier og indvendigt er der mere end 3.000 pladser i synagogen, og lidt underligt er der også både et orgel og en prædikestol, hvilket man normalt forbinder med den kristne tro. I den forstand er synagogen ret speciel, også da dele af bygningen vender mod øst.

Synagogen var under 2. Verdenskrig del af den jødiske ghetto i Budapest og der var omkring 70.000 mennesker der levede i ghettoen i og omkring synagogen. Der er også en kirkegård samt et Holocaust mindesmærke som forestiller et grædende piletræ med navnene på dem der ikke overlevede denne frygtelige tid.

Kædebroen i Budapest (3.6km)

Tag på bilferie til Ungarn, og oplev den smukke hovedstad Budapest. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, og så er det bare med at komme i gang med at udforske hovedstaden. Start med den berømte kædebro i Budapest er et af byens absolutte vartegn og helt store seværdigheder. Den blev bygget i 1849 på foranledning af grev István Széchenyig og blev den første permanente bro over floden Donau mellem de to byer Buda og Pest. Broen er også opkaldt efter greven og har haft stor indflydelse på udviklingen af byen, både økonomisk og kulturelt.

Broen blev stærkt beskadiget under 2. Verdenskrig men blev genopbygget og genåbnet i 1949.

Kædebroen er en af Budapests største seværdigheder og bestemt et besøg værd! Kør-selv til Budapest og få jer en familieferie fyldt med oplevelser. Find billige ferier hos Risskov Bilferie.

Parlamentet i Budapest (4.5km)

Det fantastiske Parlament i Budapest er nærmest ikke til at slippe uden om, og det er nok en af de mest kendte bygninger i Ungarn. Det tog nitten år at bygge det og byggeriet blev påbegyndt i 1885. Der var i gennemsnit 1.000 bygningsarbejder der arbejdede på projektet i døgndrift, og i dag står det prægtigt med sine 18.000 kvadratmeter plads, 268 meter i længde og 96 meter højt.

Landets Kronjuveler gemmes i det berømte Cupola-værelse, flankeret af statuer af de ungarske konger. Alle værelserne i parlamentet er udsmykket i guld og dekoreret med røde fløjlstæpper.

Få fat i en officiel Budapest-guide, der kan vise de vigtigste seværdigheder frem.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Landhotel Postgut

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Wellness og natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

346,-
Kun
719,-

Vis kort

Afslappende wellness og smuk natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Pilger
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~9.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~17.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Admiral

Pool med udsigt til havet

Kvarner

Badeferie i Kroatien

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenbuffet
 • Adgang til swimmingpool
 • Gratis internet

2.826,-
Fra kun
1.469,-

Vis kort

Elegance og skønhed i frodige Opatija

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Superior værelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 15% rabat
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Kristal

Pool med havudsigt

Kvarner

Nyd livet i Kroatien

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • Adgang til swimmingpool
 • Drikkevarer er inkl. under middagen
 • Gratis internet

301,-
Fra kun
859,-

Vis kort

Bo tæt på stranden i Opatija

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 15% rabat
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat