Storbyferie i Hamborg på Hotel Boutique 125 by INA

Dansk | DKK

Hotel Boutique 125 by INA

Ekstraordinært designhotel i Hamborg til en top pris

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Oplev det særlige Boutique-hotel til top pris
 • Perfekt til en storbyferie i Hamborg
 • Tæt på restauranter og barer
1.086,-
3~8 dage fra
699,-

Ophold med morgenbuffet

Kvalitet og komfort

3 dage
Fra 699,- / spar op til 224,-
SPAR
4 dage
Fra 1.019,- / spar op til 346,-
SPAR
5 dage
Fra 1.319,- / spar op til 499,-
SPAR
6 dage
Fra 1.619,- / spar op til 671,-
SPAR
7 dage
Fra 1.919,- / spar op til 874,-
SPAR
8 dage
Fra 2.219,- / spar op til 1.086,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Et enestående hotel i en enestående by: Under dit ophold på Hotel Boutique 125 by INA kan du på egen hånd udforske Hamborg. Efter en dag med opdagelser, kan du slappe af i de komfortable designværelser.

Hotellet tilbyder

Hotel Boutique 125 by INA er primært designet for gæster, der elsker et unikt design. Ud over møbler af høj kvalitet gør værelserne, med de skyhøje lofter et særligt indtryk - det er lidt som at sove under åben himmel. Hotel Boutique 125 by INA, er takket være sin beliggenhed tæt på lufthavnen, perfekt for gæster, der ønsker at opleve Hansestaden, for dem som ankommer eller flyver væk, og for dem, som ønsker at forlænge deres ferie med et par ekstra nætter i Hamborg. S-togsstationen Fuhlsbüttel Nord ligger inden for gåafstand, og herfra tager det godt 20 minutter at komme til Hamborgs centrum. Shopping på Jungfernstieg, en bådtur på Alster, gennem havnen eller Speicherstadt, gåture på Landungsbrücken, oplevelser på Schanze eller et besøg i nattelivet på Reeperbahn: Hamborg har noget for enhver smag. Et besøg i Miniaturwunderland eller en musical er også en del af de fleste Hamburg-rejsendes rejseplan - mange flere tips kan fås i receptionen. 

Værelser

Samtlige værelser på Hotel Boutique 125 by INA er indrettet med høj standard og er komfortable. De har alle eget badeværelse med brusebad/toilet, skrivebord, lydisolerede vinduer og gratis trådløst internet.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Værelse på 16 m², udstyret med 1 enkeltseng, eget badeværelse med bruser/WC, handicapvenligt. Gratis toiletartikler og hårtørrer. Fladskærms-tv, skrivebord, lydisolering, WiFi
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Dobbeltværelse: Værelse på 18 m², udstyret med 1 dobbeltseng, eget badeværelse med bruser/WC, handicapvenligt, Gratis toiletartikler og hårtørrer. Fladskærms-tv, skrivebord, lydisolering, WiFi
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

150 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
160 km fra
Puttgarden, Tyskland
200 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Elrado House Restaurant (5.5km)

Tag på en billig bilferie i Tyskland og nyd en skøn frokost eller aftensmad, der dufter af velgrillet kød og friske grøntsager og bagte kartofler, i en behagelig atmosfære. På Elrado House er det børnevenlige personale er altid klar med en hjælpende hånd. Bliv mæt med en god steak, så kan det ønske let opfyldes i Elrado House Restaurant. Risskov Bilferie tilbyder mange familievenlige rejser og kør-selv ferier. 

Norderstedt (7.1km)

Fra Norderstedt er der kun omkring 30 minutters kørsel til Hamborg-centrum, og derfor må Norderstedt betegnes som en satellitby til den livlige by Hamborg. Men Norderstedt har bestemt også sit at byde ind med. I centrum af byen finder I gode restauranter, caféer og små charmerende bistroer.

Prøv “Alter Reporter” som har en traditionel “Biergarten” og en hyggelig terrasse. Der er også en cocktailbar, restaurant og et bowlinganlæg, oplagt til en sjov aften sammen med familien. Før turen til “Alte Reporter” kunne det være en idé at lægge vejen forbi museet for brandslukning, brandbiler, og alt hvad der i øvrigt har med bekæmpelse af ild at gøre. Der er over 2.000 kvadratmeter museum, en legeplads til børnene og en lille “museumspub” til de voksne, hvor der er glimrende lejlighed til at få slukket den indre varme.

En forfriskende dukkert er heller ikke af vejen, og det sørger Arriba Am Hallenbad for. Et sandt mekka når det kommer til wellness, spa og svømning. Der er også en rutsjebane, børnene kan lege på, og så er der undervisning og børnepasning af de allermindste familiemedlemmer. Det kan der nemlig godt blive brug for, hvis en lang svømmetur efterfulgt af en massage og sauna lyder fristende. Arriba er et ganske uovertruffent sted at tilbringe en formiddag eller eftermiddag med familien, så husk at pakke badetøjet.

Medbring også gode sko for lige ved siden af Arriba ligger den skønne Stadt Park som er byens stolthed. Denne skønne park er et yndet mål for alle, store som små, der bor i byen, og her er der god plads til en cykeltur eller en dejlig spadseretur i det grønne. Parken ligger ned til parksøen, hvor der også er mulighed for at stå på vandski. Om sommeren er der masser af arrangementer i parken, og der er næsten altid en koncert eller et stykke teater under forberedelse. “Haus am See”, eller Huset ved Søen er et dejligt spisested med en udsøgt menu, der vil kunne tilfredsstille selv den mest vanskelige gane. De smukke omgivelser gør frokosten til en ren fornøjelse.

Hamburg (12.8km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

Hopfenliebe Brauhaus (8km)

Hopfenliebe Brauhaus er lidt af en oplevelse, hvis der sættes pris på at smage på forskellige spændende ølsorter, som også brygges på stedet. Der er mange at vælge imellem, men har man sat sig for at prøve flere forskellige, så kan Hopfenliebe Brauhaus også byde på et menukort med både varme og kolde retter til enhver baseret på god tysk gastronomi.

Bestil et weekendophold eller måske en miniferie hér.

Tierpark Hagenbeck (10.1km)

Den fantastiske dyrepark har dyr for enhver smag med sine over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kan I komme helt tæt på løver, giraffer, Europas største elefantflok og meget mere! Imens I kan opleve hajer, slanger og meget mere i Trope Aquariet.

Vigtig info! De to parker kræver hver sin indgangsbillet. I kan dog købe en kombibillet, som giver adgang til begge afdelinger.

St. Michaelis Kirke Hamburg (12.6km)

Tag en tur op til barokkirken St. Michaelis, som er Hamburgs vartegn, og se byen fra en helt anden vinkel. Kirken blev bygget mellem 1648 og 1661, og er benene gode, så er der 452 trappetrin, der fører op i kirketårnet, hvorfra der er en helt utrolig udsigt over Hamburg. Tag eventuelt elevatoren op og gå ned, for trapperne løber nemlig forbi de smukke kirkeklokker og den indre mekanik af tårnuret, som er ganske spændende at se nærmere på.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Bad Bramstedt

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Nord for Hamburg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times brug af keglebane
 • Gratis parkering

534,-
Kun
719,-

Vis kort

Indendørs pool og bowling

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

235,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Østersøkysten

Miniferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

174,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Oplev Hamborg og Lübeck!

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 180kr per nat