Tag på sportsferie på 4-stjernet hotel i Tyrol

Dansk | DKK

Das Walchsee Sportresort

Hotellet serverer lækker, sunde retter med næringsstoffer og vitaminer

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Perfekt ferie med sport, afslapning og wellness
 • Velegnet til aktive par og familier
 • Gratis hold med yoga, pilates, vandre- og cykelture
301,-
4~8 dage fra
2.299,-

Inkl. 3-retters menu

Wellness i Tyrol

4 dage
Fra 2.299,- / spar op til 111,-
SPAR
5 dage
Fra 3.049,- / spar op til 159,-
SPAR
6 dage
Fra 3.799,- / spar op til 206,-
SPAR
7 dage
Fra 4.549,- / spar op til 254,-
SPAR
8 dage
Fra 5.299,- / spar op til 301,-
SPAR
* Pris pr. person i superior lochnerhorn dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling
Risskov Pakken

Er I klar til en velgørende ferie med den perfekte kombination af sport, wellness og afslapning? Det 4-stjernede Hotel Das Walchsee byder jer velkommen. Hotellet tilbyder et skønt ophold, hvor I kan benytte hotellets mange tilbud inden for sport og wellness. Hotellet har en smuk beliggenhed i Tyrol, og er i køreafstand fra flere interessante udflugtsmål, f.eks. Salzburg og Innsbruck, som kan nås med bil indenfor 1 time.

Hotellet tilbyder

Et ophold på Hotel Das Walchsee er velegnet for f.eks. aktive par, vennegrupper eller familier, der sætter pris på aktiv ferie og skøn afslapning. Hotellet forkæler deres gæster med et holistisk koncept for motion og regeneration, Move & Relax, med uforglemmelig forkælelse for krop og sind. Prøv hotellets gratis hold med f.eks. yoga. pilates, TRX. Nogle hold foregår indenfor, og andre direkte ved søen. Hotellet tilbyder også et omfattende udvalg af vandreture, cykling, vandsport, klatring, tandem, ridning, golf og tennis om sommeren, og forskellige ski-aktiviteter om vinteren.

Når I er klar til at slappe af efter en aktiv dag, har det 4-stjernede hotel bl.a. sauna, indendørs og udendørs pool. I kan også forkæle jer selv med en wellness-behandling i skønheds- og wellnessafdelingen.

Hotellet skuffer heller ikke mht. gastronomien: Der serveres lækker, sund mad med lokale råvarer, med de bedste næringsstoffer og vitaminer til en aktiv ferie.

Værelserne

Hotellets 88 værelser er indrettet med optimal komfort, så I kan rekreere efter dagens mange oplevelser. Nogle af værelserne har balkon. Vælg mellem forskellige værelser med 1, 2 eller 3 ekstra senge. Værelserne rummer tv, telefon, sikkerhedsbox, hårtørrer, WIFI, og et badeværelse med bruser.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse med enkeltseng. Faciliteter: Fladskærms-tv, kabel-tv og radio, bruser, toilet, hårtørrer, make-up-spejl, WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior Lochnerhorn Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelse med dobbeltseng. Kan bookes til 1 eller 2 personer. Faciliteter: Fladskærms-tv, kabel-tv og radio, bruser, toilet, hårtørrer, make-up-spejl, balkon, WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe Zahmer Kaiser Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelse med dobbeltseng, kan bookes til 1 eller 2 personer. Kan også bookes med ekstraseng. Faciliteter: Fladskærms-tv, kabel-tv og radio, bruser, toilet, hårtørrer, make-up-spejl, WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

875 km fra
Rostock, Tyskland
1025 km fra
Puttgarden, Tyskland
1050 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Saalbach (4.2km)

Anslået antal indbyggere 2.862

Saalbach ligger i de smukkeste omgivelser under 20 km. fra den populære ferieby Zell am See. Her kan I vælge den afslappende ferie i naturen eller den aktive med et utal af muligheder. Vandreture er en af områdets største oplevelser og der er smukke ruter til enhver med mange forskellige sværhedsgrader. Desuden er der flere lifter i nærheden af hotellet, så I kan tage en panorama tur i bjergtoppene.

I den lille by er der desuden gode muligheder for at svømme. Hvis vejret er godt kan I besøge byens Adventure Pool "Captain Cook", hvor I finder et 1000 m2 stort vandland, hvor der er noget for alle aldre. Vilde vandrutsjebaner med lys- og vandeffekter kombineret med beachvolley, udendørs børnebio samt en restaurant danner rammen om en hyggelig dag for hele familien. Hvis vejret ikke tillader det har byen også et indendørs vandland, hvor I også kan finde forskellige aktiviteter.

Området ved hotellet er desuden et paradis for mountainbike elskere. Et væld af spændende og udfordrende stier bevæger sig igennem området og selvom I ikke er den største vovehals kan I sagtens finde en rute, der egner sig til jer.

Kufstein (20.4km)

Tag på bilferie i Europa og sæt kursen mod Tyrol. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og tag på oplevelse, sydpå, i eget tempo. Besøg Kufstein, som med sine 18.000 indbyggere er den anden største by i Tyrol efter Innsbruck, der er regionens hovedstad. Byen er domineret af den gamle Kufstein-fæstning, der er bygget på høje klipper og som kan ses fra det meste af byen. Fæstningen holdte under det østrig-ungarske imperium flere kritikere af imperiet fængslet. Bymidten (Altstadt) er bygget op omkring den gamle Saint Vitus-kirke fra 1300-tallet og langs de snørklede gader finder I mange gamle, skønne byhuse. Find en billig sommerferie sydpå hos Risskov Bilferie, og oplev det bedste Tyrol kan præstere.

Going (33km)

Den skønne by Going er indhyllet af Kitzbühel alperne i syd og Wilder Kaiser bjergkæden mod nord. Going ligger 795 meter over havets overflade og 19 km. fra hotellet. Going ligger idyllisk med bl.a. hamlets Schwendt, Aschau, Prama, Sonnseite og Schattseite. Da byen første gang i det 12. århundrede blev nævnt var det under navnet "Gouwingen". I dag er Going yderst populær, ikke mindst for den imponerende bjergpanorama.

Den smukkeste naturlige sø for badning i Tyrol er badesøen i Going. Den får sit vand fra den naturlige kilde fra Wilder Kaiser bjergkæden. Vandets temperatur når op på behagelige 24 grader og udover det hvide sand, så er der også en eventyr legeplads samt det største beachvolley område i det vestlige Østrig.

Yderligere højdepunkter i naturen er Schleier vandfaldet, som er et mekka for ekstrem vandrere ligesom søen Hintersteiner.

Going er, takket være "Stanglwirt" en kendt by. "Stanglwirt" kunne fejre sin 400 års fødselsdag i 2009 og takket være dette bio- og wellnesshotel er Going blevet en kendt by. I 2009 kårede "Skiresort Service International" et top resort. Omkring 70 skiområder i 8 lande blev testet. Vinderen blev Brixental i skiområdet Wilder Kaiser.

Erlebnisland Familienland (37.6km)

Tag på en billig bilferie i Europa og besøg denne forlystelsespark midt i Alperne! Her kan familien få en dag med fart og sjov i alverdens forskellige forlystelser. Der er rutschebane, rafting, karuseller og meget mere. Yderligere er der selvfølgelig mulighed for at købe diverse forfriskninger i parken.  Erlebnisland Familienland er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie og sommerferie. 

Kitzbühel-Schwarzsee Golf Club (38.2km)

Hvorfor ikke kombinere en sommerferie eller vinterferie med lidt golf? Omringet af majestætiske bjergtinder og store skove kan Kitzbühel-Schwarzsee Golf Club ikke ligge smukkere. Klubbens 18 huller har, siden den i 2003 var på Golf European Challenge Tour, været flittigt besøgt af prospillere fra hele verden, og der venter spændende udfordringer på alle dens baner. Hul 1 til 9 er primært flade baner med vandforhindringer, mens de sidste huller er mere kuperede. Klubhusets har en solterrasse, hvor I kan nyde forfriskninger med udsigt ud over bjergtinderne Astberg, Rauher Kopf og Wilder Kaiser. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte golfferie omringet at bjerge tæt på Kitzbühel, Østrig.

Naturreservatet Wilder Kaiser (39.4km)

Naturreservatet Wilder Kaiser er en af de mest imponerende bjergkæder i Alperne. Siden 1963 er Kaiserbjergene, der består af de to hovedkanter Zahmer Kaiser og Wilder Kaiser og alle deres toppe, klassificeret som et naturreservat for at beskytte de sjældne planter og dyr, der bor der, og for at bevare dette storslåede bjerglandskab.

Både Tiroler Adlerweg (Eagle Trail), Tyrol's langdistance vandresti, og Jakobsweg (Saint James-vejen), en af ​​verdens mest berømte pilgrimsruter, fører jer gennem Wilder Kaiser-bjergene. Wilder Kaiser-regionen er kendt over hele verden for sine udfordrende vandreture og klatrestier, der passer til alle niveauer.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

485,-
Kun
1.949,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Waldfriede

Fantastisk beliggenhed i alperne

Tyrol

Bjergby i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 10 EUR voucher (wellness behandlinger)

Kun
2.399,-

Vis kort

Moderne wellnesshotel i Tyrol

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Doubleroom Heimatgfühl
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~5.99 år i ekstra opredning 80% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat

Hotel Aurach

Inkl. 3-retters menu

Tyrol

Aktiv ferie i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatning m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 3 x kagebuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

421,-
Kun
1.349,-

Vis kort

I hjertet af Kitzbühel alperne

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 4~7.99 år i ekstra opredning 70% rabat
 • Barn 8~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat