Ferie på landet på Hotel Essential by Dorint Herford/Vlotho

Dansk | DKK

Essential by Dorint Vlotho

Teutoburg Skov og Weserbergland er lige uden for hotellet

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Moderne 4-stjernet hotel
 • Rolig beliggenhed i et grønt område
 • Beliggende i udkanten af Weserbergland-regionen
331,-
3~4 dage fra
859,-

Inkl. 2-retters menu

Rolig beliggenhed

3 dage
Fra 859,- / spar op til 281,-
SPAR
4 dage
Kun 1.379,- / spar op til 331,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Entré til spa
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken
Et ophold på Hotel Essential by Dorint Herford/Vlotho mellem Bielefeld og Hannover er lige noget for jer, der søger en afslappende ferie i grønne omgivelser. Nyd mangfoldigheden i regionen omkring Teutoburgskoven og Weserbergland på vandreture eller cykelture, og slap af i saunaen eller boblebadet om aftenen.

Hotellet tilbyder

Hotel Essential by Dorint Herford/Vlotho har en bekvem beliggenhed tæt på motorvejene A2 og A30, hvilket gør hotellet til et ideelt udgangspunkt for at udforske regionen.

Det 4-stjernede hotel er moderne og komfortabelt indrettet og tilbyder forskellige værelsestyper, fra enkeltværelser til business-værelser med ekstra store skriveborde. Hotellets restaurant er for nylig blevet renoveret og indrettet i en industriel stil for at afspejle de forskellige industrier, der tidligere var placeret i området. Stilen ses også i restaurantens lokaler, hvor der tidligere blev fremstillet møbler. Nyd jeres morgenmad her, og smag på østvestfalske specialiteter om aftenen. Et wellness-område med sauna, dampbad og boblebad fuldender hotellets tilbud. 

I løbet af jeres ferie er der masser af aktiviteter at lave i det omkringliggende område. Den smukkeste måde at opleve naturen omkring Weser-floden på er til fods eller på cykel. Men der er også store seværdigheder som det imponerende Kaiser Wilhelm-monument i Porta Westfalica, eller Hermann-monumentet i umiddelbar nærhed. Et højdepunkt, især for de yngste gæster, er en 18-hullers 3D-minigolfbane med sort lys i Bad Oeynhausen.

Værelser

Værelserne på hotellet er smagfuldt indrettet og udstyret med eget badeværelse med bruser eller badekar og toilet samt hårtørrer, tv, opholdsområde, skrivebord og wi-fi.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De 16 m² store enkeltværelser er moderne indrettet og udstyret med et hyggeligt opholdsområde, værdiboks, fladskærms-tv samt kaffe- og tefaciliteter.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
De op til 30 m² store dobbeltværelser er moderne indrettet og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne har desuden et hyggeligt opholdsområde, værdiboks, fladskærms-tv, samt kaffe- og tefaciliteter.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior dobbeltværelse

1 / 2
Superior-dobbeltværelserne på op til 32 m² er moderne indrettet og har en dobbeltseng med separate madrasser. Værelserne har desuden et hyggeligt opholdsområde, værdiboks, fladskærms-tv samt kaffe- og tefaciliteter.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse business

1 / 2
De op til 48 m² store business-dobbeltværelser er moderne indrettet og har en dobbeltseng med separate madrasser. Værelserne er desuden udstyret med et stort skrivebord, et hyggeligt opholdsområde, en værdiboks, et fladskærms-tv samt en kaffe- og te-station.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

360 km fra
Puttgarden, Tyskland
380 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
410 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bielefeld (30.1km)

Tag på bilferie i hjertet af Bielefelds gamle bydel ligger "Alter Markt", som er omgivet af historiske imponerende facader og udsmykkede gavle. Find et billigt weekendophold for hele familien op oplev de imponerende patricia villaer, som bestemt er værd at se. En af hovedattraktionerne er Crüwell, huset med sin sen-gotiske trappegavl der stammer fra 1530. Trappen er udsmykket med 7.000 Delft fliser fra det 16. til 18. århundrede. "Alter Markt" er blevet et yndet sted for begivenheder i Bielefeld. Her holdes bl.a. vin-festival og julemarked.

For kunstinteresserede kan Kunsthalle Bielefeld være et interessant udflugtsmål. Som moderne kunstmuseum kan I her nyde tysk og international kunst fra det 20. og 21. århundrede. Fire gange om året skifter de udstillingerne ud med en ny udstilling inden for f.eks. klassisk moderne eller tysk ekspressionisme. Find et biligt weekendophold og et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie. 

Schloss Sparrenburg (33.4km)

Højt over Bielefeld by på Sparrenberg bakken ligger Sparrenburg Slot. Dens mægtige fæstningsværk er placeret lige ved siden af en af de smukkeste højderyg vandreture i Tyskland, kaldet Hermannsweg på 156 km. Slottet blev opført i midten af det 13. århundrede af greverne af Ravensburg og blev det suveræne administrative centrum og ophold for amtet. Det beskyttede også byen og handelsvejene gennem Bielefeld passet. Der var mange ombygninger på slottet og i det 16. århundrede fik det sit nuværende omrids. Fra april til oktober kan I udforske et stort 300 meter system af underjordiske gange og nyde panoramaudsigten over byen og det omkringliggende landskab. Slottet giver også den imponerende kulisse for den årlige middelalderlige Sparrenburgfest.

Adlerwarte Berlebeck (38.9km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til den kendte fuglepark Adlerwarte Berlebeck som ligger i Detmolder-distriktet Berlebeck. Den blev grundlagt i 1939 og huser i dag 46 rovfuglearter med mere end 200 eksemplarer. I løbet af sæsonen er der flere daglige fugleopvisninger, hvor man kan få sig en helt speciel oplevelse, fra en af de 160 tilskuerpladser. Find også børnevenlige hoteller til turen og kom afsted på ferie i eget tempo.

Hermannsdenkmal (39.1km)

Hermannsdenkmal er en kolossalstatue nær Hiddesen, sydvest for Detmold i den sydlige del af Teutoburger Wald. Den blev bygget i årene fra 1838 og helt op til 1875, hvor den endelig blev indviet i August måned. Monumentet siges at minde ærkebiskoppen af Arminius, og især det såkaldte ”Schlacht im Teutoburger wald” (Slaget i Teutoburgerskoven), hvor de germanske stammer under hans ledelse, sikrede en afgørende sejr over de tre romerske legioner XVII, XVIII og XIX ført an af Publius Quinctilius Varus. Statuen er 53 meter høj og er den højeste statue i Tyskland. Er man historisk interesseret og vil opleve dette storslåede monument, kan en miniferie eller et langt weekendophold her bestemt anbefales,

Falkenburg-ruinerne (40.8km)

Falkenburg-ruinerne finder I i den sydøstlige del af Teutoburger Wald, og de er et levn fra en tidligere højborg, som blev bygget omkring år 1100. Falkenburg, som i dag er registreret som et fredet monument, er siden april 2005 blevet undersøgt af et arkæologisk udgravningshold. Allerede i løbet af de første 6 måneder var der stor gevinst, og man har siden udgravet store dele af den skjulte borg. Da det udgravede murværk er ustabilt efter at have været begravet i århundreder, er det kun tilladt at besøge ruinerne under guidede ture.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

149,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Hotels am Kranichsee

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Populære Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Æblejuice og vand på værelset
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna

140,-
Kun
1.469,-

Vis kort

15 km fra Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat

BW Hotel Achim Bremen

Besøg de mange attraktioner

Bremen området

Kulturbyen Bremen

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

196,-
Kun
839,-

Vis kort

Storbyferie i Bremen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat