Ferie i Dolomitterne på Hotel Europeo Alpine Charme and Wellness

Dansk | DKK

Hotel Europeo Alpine Charme

Halvpension på hotellets eksklusive restaurant er inkluderet

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Eksklusivt 4* hotel i hjertet af Trentino
 • Perfekt til romantiske ferier eller familieferier
 • Inkl. Trentino Card der giver mange rabatter
1.806,-
6~8 dage fra
4.519,-

Inkl. halvpension

Ferie i Dolomitterne

6 dage
Fra 4.519,- / spar op til 1.301,-
SPAR
8 dage
Fra 6.319,- / spar op til 1.806,-
SPAR
* Pris pr. person i traditionelt værelse

6 dage inkl.

 • 5 overnatninger m. morgenmad
 • 5 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til wellnessafdeling
Risskov Pakken

På en ferie i Dolomitterne kan du trække vejret dybt og tage en perfekt pause fra hverdagen. Naturen i området byder på helt ekstraordinære indtryk og på Hotel Europeo Alpine Charme and Wellness byder på den perfekte base i form af hyggelige værelser, fremragende gæstfrihed og et stort wellnessområde til afslapning.

Hotellet tilbyder

Hotel Europeo Alpine Charme and Wellness ligger i Pinzolo, en malerisk landsby i hjertet af Trentino i Dolomitterne. Hotellet er for nylig blevet renoveret og glæder gæsterne med moderne alpin charme og mange naturlige materialer, der skaber en forbindelse mellem afslapningen på hotellet og den fantastiske natur lige uden for døren.

På det eksklusive 4* hotel kan du virkelig hygge dig: hvad enten det er ved den rige morgenmad om morgenen eller til middag i gourmetrestauranten på hotellet. I løbet af dagen indbyder isbaren med café dig også til søde delikatesser.

Hotel Europeo Alpine Charme and Wellness er især populært for sit store moderne wellnessområde: pool, sauna, tyrkisk bad, infrarød kabine, boblebad og en hyggelig afslapningszone byder på ren afslapning. For at forstærke effekten kan du også bestille massage og kosmetiske behandlinger i hotellets spa. Wellness- og SPA-tjenester: En opvarmet indendørs swimmingpool (30°C) med jacuzzi (33°C) og udsigt over haven, afslapningsområder, finsk sauna, tyrkisk bad, infrarød kabine, isgrotte, urtebad, særligt hjørne med urtete og infusioner.

Du kan gøre dine dage så aktive, som du vil, lige uden for hotellets dørtrin: Gå ture gennem Pinzolo, tag på vandreture, cykelture eller oplev Adamello-nationalparken. Fra Pinzolo kan du også tage på udflugt til Gardasøen (50 km), Trento (60 km) eller Verona (140 km).

Værelser

Samtlige værelser på Hotel Europeo Alpine Charme and Wellness er komfortable og indrettet med mange naturlige materialer. De har badeværelse med bruser eller badekar og toilet samt hårtørrer, toiletartikler, badekåbe og tøfler. Andre faciliteter: tv, siddemøbler, skrivebord, gratis trådløs internetadgang.

Værelsestyper *

Traditionelt værelse

1 / 4
Hyggeligt dobbeltværelse, udstyret med badeværelse med bruser og hårtørrer, opholdsområde, telefon, tv, pengeskab, køleskab og sydvendt terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 5
Hyggelig suite med dobbeltseng og sovesofa, udstyret med badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer, opholdsområde, telefon, tv, pengeskab, køleskab og sydvendt terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Familieværelse

1 / 6
Hyggelig suite med to værelser, udstyret med badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer, opholdsområde, telefon, tv, pengeskab, køleskab og sydvendt terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1175 km fra
Rostock, Tyskland
1275 km fra
Puttgarden, Tyskland
1300 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Valle dei Laghi (45.2km)

I det smukke dalområde, umiddelbart bag det umiskendelige alpebjerg, Monte Bondone, finder I et pragtfuldt landskab hvor romantiske slotte, charmerende landsbyer og idylliske søer synes strøet med løs hånd. Det er her Vino Santo Passito-vinen bliver produceret, såvel som forskellige typer af Grappa samt en lang række af andre produkter.

Cascata del Varone (52.1km)

Det unikke og fascinerende vandfald Cascata del Varone ligger 3 km. nord for byen Riva. Igennem mere end 20.000 år har vand fra Tennosøen gravet en knap 70 m. dyb klippekløft ind i selve bjerget, hvor vandet falder fra 98 meters højde. Et usædvanligt og spændende besøg, hvor I af stier, trapper og broer oplever både bjerget og vandfaldet inde- og udefra. På grund af kløftens helt specielle mikroklima har det været muligt at indrette en lille botanisk have, som I kommer igennem i forbindelse med besøget.

Riva del Garda (55.4km)

Riva del Garda er en hyggelig lille by, som blandt andet byder på butikker, caféer og restauranter, hvor I kan nyde servering i det gode vejr. Og så ligger den som navnet antyder ned til den smukke Gardasø.

Cascate di Vallesinella (17km)

Cascate di Vallesinella er oplagt til jer, der holder af at vandre i naturens fred og ro. Dolomitterne vrimler med naturoplevelser ud over det sædvanlige, smukke vandfald og kolossale bjergformationer. Vandreturen til Vandfaldet Vallesina er passende for alle aldersgrupper. I møder vandfaldet efter en kortere gåtur gennem en skov. Herefter er der flere broer, der skal krydses, gode vandresko anbefales, da der kan være vådt. I slutningen af ruten kan I evt. nyde en forfriskning på restaurant Rifugio cascate di mezzo. Vandreturen tager ca. 5 timer, og er velegnet for børn og ældre.

Lago Ritorto (19km)

Oplev en af Dolomitternes naturseværdigheder, Lago Ritorto. Søen kan nås efter en overkommelig vandretur på ca. 1 time, hvis I starter med at tage liften 5 Laghi op til området. Erfarne vandrere i god form kan også besøge søen på 5-søer vandreruten. På turen til søen er der en fantastisk udsigt over byen Madonna di Campiglio. Søen er en alpinsø med meget koldt vand, beliggende i en skov med gran og lærketræer. Søen spejler de smukke Brenta Dolomitter. Det er muligt at fiske, og I kan med fordel tage mad med til en hyggelig picnic ved søen. 

Chiesa di San Vigilio (1.3km)

Chiesa di San Vigilio er smukt beliggende i bjerglandskabet, og kan nås med en kort køretur fra Pinzolo. Den katolske kirke, med tilhørende kirkegård med lokale slægter, er udsmykket med en udvendig fresko, der viser en Danse macabre. Kirken er bygget i 1300-tallet, og den udvendige fresko er berømt, fordi den viser Danse macabre på en usædvanlig måde. Om sommeren er kirken også åben indvendigt, og I kan få en guidet omvisning, der giver indblik i kirkens historie og udsmykning. 

Alimentari Caola (0.6km)

Indbydende specialbutik i Pinzolo, der er fyldt til randen med lækre delikatesser og gaveideer. Der er et stort udvalg af oste, pølser og andre specialiteter, f.eks. forskellige typer pasta. I kan også købe gode vine, grappa, likør og andre forfriskende drikkevarer. Kig ind i den lille vinkælder som også er en del af butikken. I kan også udforske et stort udvalg af gaveideer og souvenirs af god kvalitet. Personalet er meget venlige og dygtige til at hjælpe med at finde et godt køb.

Breg Adventure Park (26.8km)

Breg Adventure Park er en eventyrpark for hele familien med mere end 130 spændende aktiviteter, fordelt på 10 ruter af forskellig sværhedsgrad. I finder parken ved indgangen til naturparken Adamello Brenta. Prøv f.eks. at gå på træbroer, rebbroer, eller over hængende træstammer. Hop ud i en flyvetur med ziplines, eller kør e-bike i bjergene. Parken er den sikreste i Italien, og der anvendes kun Bornack-karabiner, der er 100% sikre. Hele familien kan være med.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel San Pietro

Flotte omgivelser ved Gardasøen

Gardasøen

Feriedage i Italien

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet inkl. drikkevarer
 • Dagligt gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin
 • Adgang til wellness

114,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Sommerferie ved Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse (DB)
 • Barn 0~1.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 2~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Garda Hotel Forte Charme

Inkl. halvpension

Gardasøen

Charmerende Torbole

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 2 flaske mineralvand
 • 3 x 4-retters menu el. buffet
 • 1 flaske mousserende vin på værelset
 • Dagligt gratis te i baren (16-17)

529,-
Fra kun
1.649,-

Vis kort

Fantastisk udsigt over Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Klassisk Plus Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel alle Piramidi

Oplevelser i Trentino

Sydtyrol

Bestil inden 01.08.

Wild Offer - 5 dage inkl.
 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

506,-
Kun
1.399,-

Vis kort

Ferie mellem Trento og Cavalese

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat