Badeferie i Norditalien på Hotel Kursaal

Dansk | DKK

Hotel Kursaal

Kombiner strand, sightseeing og god mad på Hotel Kursaal

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Fremragende beliggenhed tæt på Adriaterhavet
 • All inclusive-pakke til familien
 • I hjertet af Cattolica
793,-
6~8 dage fra
3.249,-

Ekstra stor pakke

Badeferie i Norditalien

6 dage
Fra 3.249,- / spar op til 151,-
SPAR
7 dage
Fra 3.899,- / spar op til 191,-
SPAR
8 dage
Fra 4.539,- / spar op til 794,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

6 dage inkl.

 • 5 overnatninger m. morgenmad
 • 5 x middag med valgmenu
 • 5 x frokost
 • Gratis drikkevarer
 • 1 fl. vin på vær. til deling
Risskov Pakken

Hotel Kursaal har en fantastisk beliggenhed, direkte på stranden i den charmerende kystby, Cattolica. Her har du de perfekte rammer for en ferie, hvor det er helt naturligt at kombinere strandliv, natur, kultur og shopping.

Hotelletet tilbyder

Det 4-stjernede hotel blev oprindeligt bygget tilbage i 1920'erne og blev genopbygget i halvfemserne og tilbyder smukke og moderne rammer for en ferie med mange muligheder. Byen har en fantastisk beliggenhed for familier med børn, da det fantastiske Adriaterhav i Cattolica er kendetegnet ved sandstrande og lavt vand. 

Der er masser af skønne oplevelser og aktiviteter her: Besøg Acquario di Cattolica, som er det næststørste akvarium i Italien og oplev det mangfoldige marine liv. Hotellet ligger også tæt på den berømte by Rimini, som kun ligger en halv times kørsel fra Cattolica. Rimini tilbyder vandlande i verdensklasse og forlystelsesparker for besøgende, der ønsker en afslappende ferie. Efter en begivenhedsrig dag kan du nyde livet i hotellets eget wellness-område med swimmingpool, sauna og dampbad. 

Du kan få en perfekt start på dagen med morgenmad, derefter serveres en lækker frokost og om aftenen serveres velsmagende aftensmad med menuvalg i den hyggelige restaurant. Gratis drinks i løbet af dagen er også inkluderet. Ud over de udsøgte måltider tilbyder hotellet strandservice med en parasol og to liggestole pr. Værelse. 

Der tilbydes gratis parkering på hotellet, og der er trådløs internetadgang inkluderet i pakken under opholdet.

Værelser

Hotel Kursaal har elegante og komfortable værelser, og du kan vælge mellem komfort dobbeltværelse, komfort dobbeltværelse med 1 ekstra seng, komfort dobbeltværelse med 2 ekstra senge og enkeltværelse. 

 

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelser har store vinduer og udsigt til Piazza Primo Maggio samt eget bad og toilet med hårtørrer. Derudover er værelserne udsyret med individuelt kontrolleret aircondition og varme, minibar, 26" satellit LCD-tv, digital pengeskab, telefon og gratis WiFi. Mulighed for 2 ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 5
Komfort dobbelt værelser har store vinduer og udsigt til Piazza Primo Maggio samt eget bad og toilet med hårtørrer. Derudover er værelserne udsyret med individuelt kontrolleret aircondition og varme, minibar, 26" satellit LCD-tv, digital pengeskab, telefon og gratis WiFi. Mulighed for 2 ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1475 km fra
Rostock, Tyskland
1575 km fra
Puttgarden, Tyskland
1600 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Le Navi Aquarium (3.4km)

Tag på en billig sommerferie sydpå med familien og kør-selv til Frankrig på en rigtig familieferie. Har I børnene med på en bilferie ferien er det en stor oplevelse at besøge "Le Navi Aquarium". De smukke hvide bygninger, der ligger som en flåde og troner ved vandet. Når I går indenfor dørene, venter der jer en spændende verden, hvor I kan lære mere om livet under vandet. Akvariet er inddelt i fem spændende afdelinger. Besøg de fascinerende hajer i Geopolis eller udforsk og lær mere om livet under overfladen i verdens have i Aquapolis. Lær også mere om dyrene og planterne, der lever under havets overflade og se hvor mange af havets lyde, I kan genkende. Dette er blot få af mange oplevelser, der venter jer i den spændende verden. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd ferien i eget tempo med Risskov Bilferie.

Cattolica (7.1km)

Cattolica er en livlig badeby, velegnet til både familer og yngre mennesker. Byen har et ganske hyggeligt gammelt centrum med en del fine forretninger. Gå en tur rundt i byen og nyd de fine pladser med de smukke springvand og gå videre langs den hyggelige strandpromenade. I centrum er det især vigtigt at kigge nærmere på "Piazza delle Sirene", der er det absolutte centrum for events i løbet af sommeren. Det er her, I kan suge den charmerende atmosfære til jer. Ofte er der folk, der optræder.

Oltremare (13.9km)

En oplevelse for hele familien er det imponerende vandland Oltremare, som er en stor park der byder på mange forskellige naturoplevelser. Attraktionen er meget populær, og dette er ikke uden grund. Her kan i se havskildpadder og masser af delfiner, og andre dyr som lever i vandet. Her er også forskellige fuglearter som pelikaner, ugler og endda falkeopvisning. En skøn attraktion som I ville kunne bruge hele dagen på.

Riccione (14.1km)

Besøg byen Riccione, som ligger mellem Cattolica og Rimini. I takt med at byerne er vokset, er de 3 byer faktisk tæt på at være vokset sammen, og ligger som perler på række. I Riccione findes der en del ældre villaer, haver og grønne områder.

Riccione er en forholdsvis ny by, der først blev en kendt badeby i 1950'erne. I modsætning til Rimini, er Riccione i sommerhalvåret hovedsageligt beboet af italienske turister. Byen byder på gode indkøbsmuligheder af tøj, sko m.v. ligesom i her finder et bredt udvalg af barer, cafeer og restauranter.

Rimini Fiabilandia (19.9km)

Besøg Rimini Fiabilandia, som er en forlystelsespark, hvor hele familien kan have en sjov dag. Parken er fra 1965, og er en af Italiens ældste forlystelsesparker. I parken kan I opleve alverdens sjove forlystelser. Blandt andet Merlins Slot, Guldminen, Rum-musen og meget mere!

Arco di Augusto (24.6km)

Tag på en billig sommerferie i Italien og oplev den historiske triumfbue i Rimini. Hvælvingen blev opført helt tilbage i år 27 f.Kr. og er én af de ældste overlevende romerske triumfbuer. Den smukke bue er dedikeret til Gaius Julius Cæsar Augustus på en tid hvor kejseren var igang med at konsolidere sin individuelle magt. Det var begyndelsen på den såkaldte Pax Romana; en fredfyldt og blomstrende periode, hvor flere større bygningsprojekter blev foretaget – herunder ikke mindst Tiberius Broen, til hvilken byggeriet faktisk blev påbegyndt under Augustus, kort inden hans død i år 14 e.Kr. Med een af de mange billige ferier eller weekendophold som Risskov Bilferie tilbyder, er det nemt at fortabe sig i historien's vingesus!

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Massimo D'Azeglio

Centralt i Montecatini Terme

Toscana

Kurby i Toscana

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x velkomstdrink

374,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Afslapning, velvære og toscansk charme

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Hotel Panorama Jesolo

Adgang til privat strand

Veneto

Ferie nær Venedig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Strand med parasol og liggestol
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

176,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Badebyen Lido di Jesolo ved Venedig

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 3~7.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 8~13.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Puccini

Bestil inden 01.06

Toscana

Bliv længe og spar

Wild Offer - 8 dage inkl.
 • 7 overnatninger
 • 7 x morgenbuffet
 • 7 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 1 æske Montecatini Cialde pr. vær.

4.879,-
Fra kun
2.619,-

Vis kort

Luksuriøse omgivelser i toscansk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse